Jsem těhotná? Vidíte ducha?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
22.5.25 11:08

Jsem těhotná? Vidíte ducha?

Zdravim holky, mam dotaz. Snazime se s pritelem o miminko uz nejaky cas. Ted jsem mela 3ti mesic s clostikem ale bez zadnych kontrol. (Takze jsem nemela potvrzenou ovulaci) BT si zapisuji a vysel mi opet anovulacni cyklus. (Ovu test ale vysel jak vidite 15 dc) Jenze mam porad citlive prsa(prisuzuji utrogestanu ktery mam jist 10dnu a dneskem koncim) ale ejhle duch na TT 8o :srdce: Vidite ho taky? Mam ted pokracovat v utrogestanu? Na gynekologii maji dovolenou do pondeli. Mam v tom strasny gulas a vsechny emoce. Nevim ani ze je to mozne mit ducha 12dpo a opravdu jsem si myslela ze mam opet anovulacni cyklus. Probehla tedy ovulace z 15na16 den? :srdce: mockrat dekuji za jakoukoliv odpoved. Asi jsem z toho v soku a porad to nejak nezpracovala :lol: :srdce:

Příspěvek upraven 22.05.25 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35616
22.5.25 11:10

Vidím pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.5.25 11:17

@JancaS84 Děkuji za názor :srdce: Já už mysela že blázním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 11:24

Pokud to neni pepino test, tak je to pozitivní. Pepino mi udělal takovou čárku a těhotna ksem nebyla

• Citovat
  • Upravit
10921
22.5.25 11:26
@Anonymní píše: Více

Je to mama test a carka zvlastni barvy. Udelej jeste jeden test radsi, pro jistotu.

Jinak, to je sranda s tou holcickou…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41080
22.5.25 11:26

@CindyLove na 50% holka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.5.25 11:39
@DandátkoP píše: Více

Zitra rano zkusim dalsi… tyjo jako jak zvlastni barvy? Ono to ma vypadat jinak? 8o
Sranda i nesranda.. ja jsem tady videla temata ze kdyz je to pred ovulaci je vetsi sance na holku a bez kys. prostredi tzn orgasmus a na kluka v den nebo po ovulaci. Tak mne zajimalo jestli to tak je nic vic jen se ptam omlouvam se jestli vas to pohorsilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
22.5.25 11:40

Sotva počůranej test a ty řešíš jestli je šance na holčičku? :roll: To jako fakt??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
22.5.25 11:49
@Šmoulice píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: Tak já chápu to nadšení, že test pravděpodobně vyšel +, ale též jsem si říkala, jak se pozná holka a kluk už z toto testu. Neříkám nic, parádní by to bylo, než čekat na 20.tt. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.25 11:49
@Šmoulice píše: Více

Zas jedna, co je posedlá touhou po holce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
22.5.25 11:50

Je to pozitivní test. S Utrogestanem bych pokračovala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
22.5.25 11:50

Je pozitivní, krásná čárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.5.25 11:57

@paja120 To jsem potrebovala vedet… mockrat dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.5.25 11:58

@Barevné klubíčko Tak jako muj chce zase kluka zejo. Ale dulezite je, ze to bude zdrave :srdce: Jen jsem psala ze jsem tady cetla o tom temata tak jestli jo… achjo omlouvam se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.25 12:00
@CindyLove píše: Více

Je v pořádku si nějaké pohlaví přát víc. Ale je ujeté to řešit se sotva pozitivním testem. Trošku pokory by to chtělo, asi od vás obou. Snažíte se už nějaký čas, buďte rádi, že to nejspíš vyšlo. A neřešte proboha pohlaví :roll: Bude to to, co to má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí