Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky chtěla bych se zeptat jsem byla jsem v 6tt a poté jsem potratila. :'( .poté MS přišla až za 37 dní.po této první MS jsem začala brát estrofen a dufaston a dneska mi měla přijít MS a nedorazila ,zkoušela jsem těhu test a byl pozitivní(krásné 2 čárky)je možné že bych mohla být těhu nebo to bude tím dufastonem a estrofenem????máte s tím někdo zkušenost děkuji Tyna22
moc děkujiza odpovědi
lékama nemuze, pokud ti po potratu uz HCG kleslo na 0, tak gratuluji, nejspis ano
ahoj holky, chtela bych se zeptat, jeslti nektera nemate zkusenost s nasledujicim:
s manzelem se snazim o mimi, minuly rok jsem prodelala potrat a ted jsem zacali znovu zkouset. Menses se mi zpozdila o 5 dni, mela jsem klasicke priznaky, uz jsem si zacinala myslet, ze by to mohlo vyjit, ale menses prisla vcera v noci, nicmene je to jine nez ma byt. Jen slabe krvacim, zadna pritomnost odloupnute sliznice. Bricho me bolelo jen ten tyden zpozdeni, jako bych to kazdou chvili mela dostat, ale co prislo to krvaceni,tak me to vubec neboli. Menses mivam jinak pravidelnou, zadne problemy, a prvni dva dny velmi silnou, hned se mi spusti, silne zacnu krvacet a ihned zacne odchazet s krvi i delozni vystylka. Tentokrat nic. tehotenstvi bych vyloucila, ani jsem si test nedelala. Ale zajima me, jestli jste neco takoveho zazily samy? Citim se jinak ale rikam si, ze preci neni mozne byt tehotna?
a proč si vyločila těhotensví?? je tu hromada diskusí žen které na začátku normálně krvácely jako při menzes,jiné zase popisovaly to co Ty…že to je jiné krvácení, špinění atd…já bych teda zkusila testík a uvidíš hned ![]()
udelej si test nebo bez na krev, pokud jen velmi slabe krvacis tak klidne byt tehotna muzes a pak by ti mohl Dr predepsat nejaky prasky na podporu udrzeni tehotenstvi
Ahoj, nechci nic privolat, ale moje sestra mela podobne to, co popisujes, udelala si test, a byl pozitivni. Byla tehotna, bohuzel mimodelozne. V nemocnici ji pak chvalili, ze malokterou krvacejici zenu napadne si test udelat, ze udelala moc dobre.
Preju, at to tak neni !! Test si ale urcite udelej.
Taky doporucuji testik.Casto se stava,ze pri sestupu vajicka do delohy dochazi k mirnemu spineni.A podle priznaku to vypada,ze jsi tehotna ![]()
ahoj holky, dekuju vsem za prispevky, ja na to tehotenstvi moc nespoleham, protoze bych si to vlastne prala, tak at nejsem pak zklamana:) Ale urcite si zjistim, co a jak:D Dekuju!! Je fajn moct takhle napsat a podelit se s tim, co se clovek honi hlavou! ![]()
Ahojky snažilky, jsem tu nová a měla bych prosbu, jestli byste mi mohli poradit.
Poslední menstruaci jsem měla 6.6.2011,cyklus jsem měla vždy 28 dní. Minulý měsíc jsem vysadila antikoncepci a MS se měla dostavit před 5 dny a nic. Jenže těch 5 dní mám nafouklé břicho a to tak, že si musím vsedě povolit kalhoty, zhubla jsem 2 a půl kg, což u mě je docela zvláštní. Denně mě chvilkama vždycky píchne v podbříšku, buď na pravé nebo levé straně. Prsa mě bolely tak 3 dny a měla jsem je citlivější na dotek, ale teď už je to v pohodě. Co se týče prsou teda. Docela se mi i navaluje přes den a jsem celkově zesláblá. Testy jsem si dělala 3 - včera a dneska a všechny negativní
Doktorka má bohužel dovolenou, takže k ní jdu v pondělí, ale to čekání a ta nejistota…moc bych si miminko přála… Přítel mě moc podporuje a miminko by chtěl taky, ale přátelé mi řekli, že jsem si všechno jen vsugerovala, teoreticky nemám nikoho kromě přítele, s kým bych si o tom mohla promluvit…
Díky za případné odpovědi
ahoj, pri HAK ma kazda cyklus 28 dni, po vysadeni su tieto priznaky co popisujes uplne bezne, telo je zblbnute z hormonov. nikto Ti nepovie ci si, alebo nie si tehotna. osobne si myslim, ze na 99% nie si tehotna. ale nadej je vzdycky a skor ci neskor budes ![]()
Ahoj já to po vysazení měla rozhozené mězi 28-35 dny. Počkej a uvidíš.
Ahoj,to jak to popisuješ spíš na těhu nevypadá ale na klasiku po vysazení antikoncepce.Tělo si musí chvilku odpočinout ![]()
Při druhém dítěti jsem otěhotněla hned první měsíc po vysazení, takže možné to určitě je ![]()
Ahoj
já měla po vysazení antikoncepce rozhozený cyklus a cítila jsem se divně, těhu jsem nebyla. Po pár cyklech se to samo srovnalo.
holky moc Vám děkuji za rady
No je mi 21, ale je to poprvé co jsem od 15-ti vysadila antikoncepci, takže jsem nevěděla, ale ještě jednou moc vám všem děkuju ![]()