Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
snažíme se o druhé mimi, teď jsem asi 7 dní po ovulaci a tak čekám celá netrpělivá jak to dopadlo. Ale spíš mám pocit, že se nezadařilo. Při prním těhu jsem to totiž věděla nějak hned po ovulaci, měla jsem totiž nafouklé břicho a takové tlaky a tíhu v podbřišku, pak mi těhotenství test potvrdil. Tak jsem teď zase očekávala, že mi moje tělo napoví. A proto se chci zeptat, jestli jste taky měli hned (ještě před testem) nějaké rané příznaky těhu? Nebo vůbec žádné? Možná to při prvním těhu byla náhoda a tak by mne zajímali i opačné zkušenosti. Díky
Při prvním těhot. jsem to poznala podle bolesti a napětí v prsou, při druhém jsem nepoznala nic, ale to bylo celkově takové dost podivné, při třetím jsem přesně 7 dní po ovulaci cítila mírnou bolest v podbřišku, asi tak dva dny (prý to tak někdy bývá při zahnizďování) a v zápětí nato taky šílenou bolest prsou, která trvala až do doby týden opožděné menstruace
test byl taky pozitivní, bohužel jen týden…
Tak přeju hodně štěstí!
Já jsem měla u obou těhotenství 9.-10. den po ovulaci špinění, jak se miminko zahnizďovalo. Podle toho jsem poznala, že jsem těhotná.
Držím pěsti, ať se brzy zadaří! ![]()
Ahoj, ja to u prvniho vedela hned, tlak v podbrisku, a vazne tak brzo uz mi bylo spatne. Ted po druhe jsem nepoznala nic. Naopak jsem jeste nic necitila dva tydny po pozitivnim testu, bala jsem se, ze je to treba zamlkle. A pak mi zacalo byt
. Takze nehazej flintu do obili ![]()