Jsem těhu, co dál? Poradíte?

894
22.5.10 20:17

Jsem těhu, co dál? Poradíte?

Ahojky holky, jsem tady úplně nová, a důvod je Vám asi zřejmě jasný. V lednu jsem vysadila HA, měla jsem prášky ještě od minulého gynekologa, který byly hrozný,byla jsem protivná, přecitlivělá atd…tak jsem je vysadila, přešla k novému doktorovi, který je moc fajn :-) , no a k jiný antikoncepci jsem se neměla, vlastně jsem se chtěla trochu pročistit,přiznám se, že si nemyslím že je HA úplně v pořádku, takže jsme se s partnerem domluvili, že nějaký čas si budeme dáva pozor:-)no a co se nestalo…5dní zpožděná MS, a dneska jsem si udělala test, a to až teďka večer a jsou tam // a úplně jasně viditelné. Při těch dnech spoždění jsme si s přítelem dělali trochu legraci, tedy hlavně on, ale teď je to zřejmé. Musím přiznat, že mě to přece jen dostalo, jsem šťastná a zároveň i trochu zmatená, měli jste to také? No abych nebyla, neplánovali jsme ještě přírůstka :roll: , zítra ráno udělám ještě jeden test a v pondělí asi k doktorovi :roll: , jsou mé pocity a obavy normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
312
22.5.10 20:21

jsou určitě normální :) Gratuluji,a co teprve ty pocity až tu prďolku uvidíš na ultrazvuku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.5.10 20:21

Ahoj Luci, měla jsem to úplně stejné :wink: Taky jsem vysadila HA, mysleli jsme, že to bude trvat déle, dávali jsme si pozor - a povedlo se hned poprvé :lol: Výsledek vidíš dole v metříku :wink:
Taky jsem byla ze začátku na rozpacích, přítel mírně šokovaný, ale postupně v nás rostlo čím dál víc lásky k tomu miminku…

Přeju pohodové těhotenství a porod a zároveň moc gratuluju!!! Užívej si to! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
22.5.10 20:22

Myslím,že zmatenost zmizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.5.10 20:26

no teď se to ve mě mele hodně, ale přiznám se, že jsem to cítila ještě než jsem si test šla dělat. Cítili jsem že se v tom podbřišku začíná něco dít:-) já vážně nevím co přesně cítím:-) když jsem viděla ty dvě čárky, rozklepali se mi strašně nohy. Asi to chce trošičku času, protože teď si nedokážu vůbec představit, jak to zvládnu všechno…partner je taky v mírném šoku, zatím musím říct, že se o tom spolu moc nebavíme, asi se s tím každej trochu vyrovnáváme po svém. v pondělí ale stejně doktor asi ještě nic neuvidí viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.5.10 20:27

no tak to to se mnou možná sekne rovnou:-) skoro se až stydím za ty zmatený pocity :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
22.5.10 20:31

Blahopreju.

Pokud se jinak citis v poradku, k dr bych se jeste nehnala, zrejme jeste nebude videt srdicko, tak by te za tyden az 14 dnu hnal znova. Uzivej si //, proberte to s pritelem a k dr bych sla nejdriv 2 tydny po vynechane ms. Kez by mi byl tenkrat nekdo toto rekl, myslela jsem, ze je neco spatne, navic Mates byl trochu mladsi nez dle ms.

Pokud nemas zadne problemy jako krvaceni, silne bolesti, tak ti u dr nic neutece :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.5.10 20:36

Čičince- no já si taky myslím, že je ještě brzy, ale máme s přítelem v pondělí dovolenou kvůli nějakým pracovním záležitostem, tak možná to vezmeme jedním toho doktora :-), musím říct, že co mě taky ještě znervozňuje, je fakt, že přítel je v takovým útlumu :cry: jsem moc ráda, že si mohu o tom povídat tady s vámi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.5.10 20:41

Jo holky, asi budu mít stále více a více trapných otázek. chodím na pole dance, je to tanec na tyči, taková akrobacie:-) moc mě to baví, což je jasný, že to brzy skončí, zítra mám zrovna hodinu, myslíte že se ještě můžu fyzicky namáhat při tom tancování? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.5.10 20:42

ahoj Lucko, mimčo jste neplánovaly tak to je pro váš šok, to je pochopitelné, jestli ti to doktor potvrdí, bude asi nutné si s přítelem promluvit co a jak, protože chodit kolem horké kaše asi nebude ten nejlepší přístup, je obecně známo že chlapy se s tím vyrovnávají hůř, tak bych mu dala oddych ale ne zas moc dlouho :-) podle toho co píšeš je přítel také akorát zmatený až se to trochu uklidní budete se těšit společně, držím palce, a především moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
22.5.10 20:46

Z toho,že je tvůj partner trošku utlumený si nic nedělej.Můj byl taky…mimi taky neplánované…a pak…změna o milion stupňů…ale nakonec to nedopadlo dobře a o mimiska jsme přišli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
22.5.10 20:47

Ahojky, moc gratuluji a opatruj se. S tím dance, já osobně bych s tím už sekla. Nevim,nechám to na tobě,ale já za sebe bych už raději nechodila, určitě tam napínáš břišní svaly a děláš zbrklé a rychlé pohyby a mohlo by se něco stát. Měla bych strach a pak bych si to asi vyčítala. Každopádně kdy jsi měla poslední menstruaci? podle mě pokud ti vyšly silné čárky tak bys mohla být tak v tom 5-6týdnu.papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.5.10 20:50

Zuzka-mamka- jo je zmatený, asi hlavně kvůli mě, protože je mi 22 a je mu je 36…nechtěl takhle brzy kvůli mě, ale žijeme spolu 2 roky, skvěle si rozumíme, až na pár drobností, které jsou všude:-) máme moc hezký vztah, ale tohle nás zasáhlo teda…no co jsme si navařili:-)ale na druhou stranu je pozorný a gentlman, jen o tom prostě nemluvíme,ale víme to asi tak 3hodiny :lol: moc děkuju za podporu, je důležitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.5.10 20:52

to mě moc mrzí:-( to si zatím neumím ani představit ale také ani nechci, každopádně u mě je to velmi brzy, takže se může taky lecos stát 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.5.10 20:56

Verča-Bart- no poslední jsem měla 19.dubna, ty si myslíš že už 5. nebo 6.TT? :-o , no minulý týden v neděli když jsem měla dostat MS jsem tancovat byla a zítra mám jít zase,Ale je to hodně náročné na ruce, na nohy, břicho, vlastně celé tělo a kvůli tomu bříšku mám taky obavy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí