Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luci pocity máš zcela normální a neboj brzy pro tebe bude všechno okolo těhu to nejúžasnější ![]()
Já když viděla // tak jsem si říkala, že je to velký problém, s přítelem jsme spolu ani nechodili, ale na druhou stranu jsem mla obrovský pocit štěstí, vždyt ve mě vzniká nový život ![]()
Přítel byl z 1. UZ hotovej a až po porodu se mi přiznal, že tam vlastně viděl jen malou fazoli a vůbec nechápal, kde že dr vidí ty ruce a nohy ![]()
Ale radost měl - to se musí nechat! ![]()
Pocity jsou fakt normální! Já taky otěhotněla nečekaně a dokonce přas HA, takže to byl úplnej šok. Potom mi ani nepřišlo divný chodit až do 7. měsíce do školy ![]()
Holky fakt moc díky za názory a vůbec za takovou tu podporu:-) tak jsme s partnerem posnídali a už si o tom povídáme:-)ale jakožto chlap, starostlivý a jinak přemýšlející než my ženy už myslí spíš na to co potřebujeme koupit, zařídit, udělat a tak
než na samotné miminko ale prý se těší, jen je prý rozhozený hlavně kvůli mému věku. No teď už s tím nic neuděláme ![]()
Tak¨to, že chlapi přemýšlejí jinak můžu jen potvrdit… Já už mám od čtvrtka strašně silný poslíčky a kecy o tom, že mám myslet na něco jinýho a že to má každá už mi lezou krkem
![]()
Ale naštěstí není každý takový, jako ten můj!!! ![]()
Můžu se zeptat kolik ti je?
Tak u nás jsem ta starostlivá já, přítel si nejdřv myslel, že budeme snad kupovat výbavu poslední týden před termínem, já už si dělám seznamy
Pořád koukam na ty úžasný věcičky, co se ted pro mimi dělají a jsem z toho u vytržení, jinak u nás doma jsem stejně já taková ta hlava rodiny, většinu věci rozhoduju já, jak řeknu tak to většinou je ![]()
Mno tak přítel taky řešil hned co je potřeba,kdy začneme postupně nakupovat a podobně.. Musim se přiznat že já patřila k těm že jsem nezačala nakupovat dřív než po velkém ultrazvuku ve 21.týdnu
porád jsem se bála jestli je mimi v porádku, jsou to zbytečné starosti.. takže radim: zůstat v klidu a pohodě
![]()
jj taky mi zajímá kolik ti je ![]()
Luci, mně je 23 a čekám hned dvojčata ![]()
Obcas me taky napadne, jestli to zvladnu, ale stejně jako u zvířat i my máme nějaký instinkty a určitě to zmáknem, když už to zvládlo tolik mamin pred nama ![]()
Tak těm, které se zajímají kolik mi je, tak v červnu bude 22
ale já jsem vždy chtěla být mladá mamina, jako to měla má mamča se mnou a máme ksvělý vztah, bohužel na 200km vzdálenost…
ZAIRA- no holka máš můj obdiv, rovnou bych si netroufla, ale ty sis to sama nevybrala:-))))
Ti chlapi jsou vážně jiný:-)a taky hned řekl, že až nám to potvrdí doktor, snad už zítra, že to teda pak řekneme rodině aby některé věci, které než prodají dali nám, ale těch já chci minimum, chci si na svýho mimíska pořídit věci sama:-)navíc je to první, tak si to musím náležitě užít. Navíc nechci aby mě teď všichni stresovali nějakým chvátáním:-)
Tak to mi starosti ohledně věku přijdou docela úsměvné ![]()
Já rodila ve 20 letech - kluk 4050g a 51 cm. Teď je mi 23 a půl a čekáme holčičku ![]()
Lucyus12- Vážně?:-)já vím, že 22není nic tragickýho ale přece jen jsem si to v hlavě plánovala tak za dva roky:-)no nevadí:-)hlavně teďka si přeju aby to bylo zdravé a vše bylo v pořádku ![]()
No, my to taky neplánovali ![]()
Byla jsem ve třeťáku na učňáku ![]()
a jak jsem psala - závěrečky jsem dělala v 7. měsíci ![]()
Já jsem ležela v porodnici s maminkou, které bylo 22 a byla tam už s druhým
Všecko zvládnete, neboj…
Oni ti chlapi řeší jiné věci - můj strýc to vystihl kdysi, když říkal - ženská, ta je na nějaké vlně a kochá se, jak jí roste břicho a chlap zas přemýšlí, jak to všecko uživí
Asi na tom něco bude…