jsem těhu nebo ne

7
9.1.08 01:20

jsem těhu nebo ne

Dobrý den, jsem tady poprvé a moc se v této stránce nevyznám. Chtěla bych poprosit o radu některé z vás. Je mi 24 let a s přítelem se snažíme o miminko. Brala jsem HA 10 let abych měla pravidelnou menstruaci, před půl rokem jsem ji vy:,–(ila a menstruace se nedostavila tak jsem šla na vyvolání a začala brát HA znovu protože jsem se s přítelem rozešla. Ted mám nového přítele a oba moc chceme miminko, tak jsem ji opět vy:,–(ila před měsícem a máme nechráněný styk.Po vysazení HA jsem to dostala přesně na den ale je to jen takové špinění, vystačí mi jedna malá intimka na den. Test jsem si dělala den před menstruací ale podle něj těhotná nejsem. Zarazilo mě to, že jsem místo normálního krvácení jen špinila.Mohla bych být těhotná?? Testům moc nevěřím a k Dr jdu až za 3 týdny na preventivní KO.Je možné že bych mohla být těhotná?Občas je mi nevolno ale jen chviličku a sem tam mě pobolívá břicho jakoby mě tam něco píchlo(občas) Moc děkuji za jakoukoli zprávu.Nika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
9.1.08 08:18

Takhle brzy ti to nikdo neřekne a určitě ti to nikdo neřekne spolehlivěji, než právě testy a později ultrazvuk.
Jiná MS může být důsledkem nervů, prostydnutí a dalších asi milión příčin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.1.08 09:03

NIkco JEn asi doplním to, co psala Ogulaa. SLabá menstruace se v těhu, tím spíš na začátku, může objevit, ale na druhou stranu to nemusí být nutně důkaz, že jsi těhotná - může to být nachlazením, stresem, nebo třeba i tím, že jsi vy:,–(ila tu HA.
Test ale, zvlášť hodně na začátku, může vyjít falešně negativní, protože hladina hCG ještě není dost vysoká, proto máš v návodu doporučení, aby se zkoušel po několika dnech znovu. Určitě bych na Tvém místě několik dní počkala a pak vyzkoušela znovu test. Spolehlivě Ti těhotenství potvrdí jenom ultrazvuk nebo krevní testy, ale na utz je ještě brzo, tam je mimi vidět až cca od 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.1.08 09:21

ahoj přikláním se k názoru že těhotná spíš nebudeš :(

Mně se stalo to stejné jako tobě použila jsem 2vložky a měla jsem menstruaci 1,5 dne v pondělí začla a v uterý večer žádna nebyla a ve středu už jsme mohli skotačit :)

A otěhotněla jsem hned ten následující měsíc a mimi je starý jak vidíš změřítka takže jsem ten měsíc jak jsem to měla krátce otěhotnět nemohla.
Leda, že chtělo být otěhotnění a nezdařilo se…ale zase se říká že to odchází s více krve, když se nezdaří takže do ted také netuším čím to mohlo být. Protože antikoncepci po vysazení to být nemohlo tu jsem měla vysazenou už půl roku a normálně v intervalu jsem menstruavala a normálně 5 - 6 dnů s počty vložek. Takže čert ví co se stalo ale možná se tělo připravilo na otěhotnění :P

• Citovat
  • Upravit
13503
9.1.08 10:49

Nikco taky se priklanim k nazorum holek ze zrejme tehu jeste nebudes.Slaba ms muze byt vyvolana i tim ze jsi predtim brala HA a telo je zmatene ze uz nema davku hormonu a potrebuje se z toho vzpamatovat.
Pokud si ale chces byt jista tak si treba test udelej za par dni a pote vyckej na kontrolu u sve dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.1.08 14:15

Kdepak je čertík-Bertík to je divné :lol: Goldy

• Citovat
  • Upravit
7
12.1.08 23:37

MS jsem měla velmi slabou a trvala 7 dní, vy:,–(ila jsem HA MS jsem dostala normálně, pak jsem ji měla přesně na den ale jak jsem psala použila jsem jen 1 malou intimku za den max 2, a trvalo to 7 dní. Přestay mi chutnat věci (jídlo) které jsem dříve milovala, a začaly mi chutnat ty co jsem nenáviděla, píchá mě v bříšku, bolí mě prsa a občas mi není dobře. Ted vás vyvedu z omylu, dnes jsem si jen tak ze zvědavosti udělala test a jako první se mi objevila 1.čárečka a pak až testující takže // :wink: :lol: :lol: :lol: :wink: v pondělí jdu k at se ujistím pááááá pááááá :P :P :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí