Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ze by sis mela uzivat mladi? Tim ze se postavis proti proudu ještě sama sebe nenajdeš…
Byla jsem stejná
Zodpovědná, vychovaná, slušná, sečtělá, hospodařící s financema, uvažováním jinde. V 16ti se to zlomilo a začala jsem si užívat, cestovat po ČR, zamilovávat se, sexovat, občas alko, prostě klasická puberta. Drzá a pod to ne. Takže buď jaká jsi, Tvoje doba nastane. Určitě nezůstaneš taková jako jsi teď, a i kdyby jo, tak do toho nikomu nic není ![]()
Třeba se ještě utrhneš
Ne divná nejsi, divní jsou ostatní, když tě podle toho soudí
Není to divné, každý je nějaký. Pokud tě baví dokumenty a klidný život, těžko se najdeš v nekonečném večírku. Dělej, co tě baví, přetvářka by ti stejně štěstí nepřinesla. Našla bych si kamarády se stejným smýšlením, třeba o trošku starší. A když tě jednou ty večírky začnou bavit, tak prostě začneš pařit, žádná věda
Mimochodem, hodně úspěšných lidí ti poví, že ve svém věku nezapadali, protože byli zkrátka o něco napřed.
To jako fakt? Nejsi troll? Ptas se jestli jsi divna. Bohuzel musim rict ano, jsi divna
Ve 13 si setrit na budoucnost?
Fakt divny.
@Anonymní píše:
Ahoj, dávám to sem anonymně, nechci aby mě nikdo poznal. Kamarádi a známí mi říkají že jsem uchylná a divná, kvůli tomu že je mi 13 a chovám se jako dospělá, nejsem jak utržená ze řetězu, baví mi koukat na dokumenty a bavit se o normálních tématech, šetřím si peníze na budoucnostnec, abych nežila z ruky do pusy, přemýšlím hodně financích, baví mě dělat domácí práce a pomáhat tátovi s účetnictvím a mamce s vařením, hodně čtu hrozně se těším, až budu mít rodinu a stejně tak ráda si o tom povídám. Proto nemám moc kamarádů, nikoho s takovými zájmy v mém věku neznám. Mě to ani tak divné nepřijde… Co si o tom myslíte vy?
muj brácha je uplně to samý..
ještě za vše přehnaně děkuje
je teda o 6let starsi ale byl takovej vždykcy ![]()
Divná určitě nejsi. Každý je nějaký. Není nic špatného na tom být slušná, pomáhat rodičům, vzdělávat se… Naopak, je to dobře.
Jen tak dál
Jestli někdo říká, že jsi divná, tak by se měl nad sebou zamyslet ![]()
Nejsi divná. Byla jsem to samé (a jsem doteď). S vrstevníky jsem si nikdy moc nerozumněla, u znamých jsem radši seděla s dospělými. Nikdy jsem neměla ani kapku alkoholu, nebyla na diskotéce apod. Na budoucnost jsem si taky šetřila snad už od narození ![]()
Chytráci tvrdili, že přicházím o mládí a mám si „užívat“. Jenže pro mě je užívání si přesně tenhle život. Nikdy jsem nelitovala, že jsem se v mládí nenutila s vrstevníky na diskotéky nebo do tanečních jen proto, že tam všichni šli a čekalo se to.
Buď v klidu. ![]()
@Pandulka Ani nevíte jakou jste mi udělala radost
. Stejně jako o rodinných oslavách/banketech jsem z toho byla naprosto nadšená a celý rok se nemohla dočkat, mého sourozence to neskutečně otravovalo a skoro pokaždé odešel uprostřed střetnutí
![]()
@Anonymní píše:
@Pandulka Ani nevíte jakou jste mi udělala radost. Stejně jako o rodinných oslavách/banketech jsem z toho byla naprosto nadšená a celý rok se nemohla dočkat, mého sourozence to neskutečně otravovalo a skoro pokaždé odešel uprostřed střetnutí
![]()
Jediná „nevýhoda“ byla najít si chlapa podobného ražení. Nakonec jsem teda našla, ale o hodně staršího, což nebyl úplně plán. Ale s mými vrstevníky ani ve svých skoro 30 nemám co říct. Přijdou mi úplně mimo ![]()
@Pandulka To tedy nevím jak se se životem poperu
. Třeba se najde někdo jako vy v mužském ražení
.
Začala bych žít
časem tě to stejně chytne a určitě budeš mít nějaký čas co si ráda zablbnes.
Ahoj, dávám to sem anonymně, nechci aby mě nikdo poznal. Kamarádi a známí mi říkají že jsem uchylná a divná, kvůli tomu že je mi 13 a chovám se jako dospělá, nejsem jak utržená ze řetězu, baví mi koukat na dokumenty a bavit se o normálních tématech, šetřím si peníze na budoucnost, abych nežila z ruky do pusy, přemýšlím hodně financích, baví mě dělat domácí práce a pomáhat tátovi s účetnictvím a mamce s vařením, hodně čtu hrozně se těším, až budu mít rodinu a stejně tak ráda si o tom povídám. Proto nemám moc kamarádů, nikoho s takovými zájmy v mém věku neznám. Mě to ani tak divné nepřijde… Co si o tom myslíte vy?