Jsem tolik divná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2067
2.4.18 23:04
@Anonymní píše:
@srpen89 ne troll to opravdu není…

Ok, v pohode ;) Nerikam, ze neco delas spatne, pokud ti tvuj zivot vyhovuje, tak super. Jenom jsi se ptala, jestli jsi divna. Tady ti budou vsichni rikat, ze ne, protoze tady je tak specificka skupina zenskych, ktere se vymykají vsem prumerum normalnosti, stejne jako ty. ;) Z meho pohledu, divna jsi. To je vsechno. Rekla bych, ze normalni, prumerne 13 lete slecny maji uplne jine starosti, nez si sporit na budoucnost a koukat na dokumenty. Sama pises, ze nikoho takoveho v tve veku neznas. Tim jsi si vlastně odpovedela sama. A uprimne. Mam 2 deti a jsem rada, ze jsou jake jsou. Proste normalni. :) Fandim ti, ale budes to mit tezke :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.4.18 23:05

Jo jsi divná. Dobrá zpráva je, že máš spoustu času to změnit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
2.4.18 23:07
@Anonymní píše:
Ahoj, dávám to sem anonymně, nechci aby mě nikdo poznal. Kamarádi a známí mi říkají že jsem uchylná a divná, kvůli tomu že je mi 13 a chovám se jako dospělá, nejsem jak utržená ze řetězu, baví mi koukat na dokumenty a bavit se o normálních tématech, šetřím si peníze na budoucnost, abych nežila z ruky do pusy, přemýšlím hodně financích, baví mě dělat domácí práce a pomáhat tátovi s účetnictvím a mamce s vařením, hodně čtu hrozně se těším, až budu mít rodinu a stejně tak ráda si o tom povídám. Proto nemám moc kamarádů, nikoho s takovými zájmy v mém věku neznám. Mě to ani tak divné nepřijde… Co si o tom myslíte vy?

ve 13 jsem byla stejna…divne mi na tom nic nepřijde…já měla pubertu až v 17-19. pokud jsi spokojena bud spokojena a ostatni neřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.18 23:12

@srpen89 Spíš je to taková nevídaná anomálie myslím, ale podle toho co jste psala, usuzuji že jste názoru- vybočení z normálu je divné, každopádně děkuji za názor, hezký večer. ;)

• Citovat
  • Upravit
847
2.4.18 23:21

Nejsi divná. V tvém věku jsem byla stejná. I s těmi penězi. Jak přišla puberta, začala jsem pak utrácet za holčičí věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
2.4.18 23:28

Každý prožívá pubertu jindy a jinak. Třeba se vše změní za dva, tři roky a ty začneš lítat po venku s kamarády a utrácet za zábavu. Nebo taky ne. Znám pár lidí, kteří byli už v tomto věku zodpovědní. Kolem dvacítky svatba a brzy nato děti. Jsou doteď šťastně svoji, děti jim pomalu odrůstají. Každý je jiný. Pokud ti to takto vyhovuje, neřeš, že jsi jiná než ostatní. Není nutné jít s proudem, abys byla šťastná a spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
2.4.18 23:37
@Anonymní píše:
@srpen89 Spíš je to taková nevídaná anomálie myslím, ale podle toho co jste psala, usuzuji že jste názoru- vybočení z normálu je divné, každopádně děkuji za názor, hezký večer. ;)

Pochopila jsi to spravne. 80% lidi je normálních, 20% divnych, nenormalnich. Je lepsi nevybocovat, i kdyz tady se dozvis, ze je to vlastne super byt jina ;) Tak hodne stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
3.4.18 07:50

@srpen89 proč by byl divná byl jsem to samý  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
3.4.18 13:48
@Yasmina21 píše:
Divná určitě nejsi. Každý je nějaký. Není nic špatného na tom být slušná, pomáhat rodičům, vzdělávat se… Naopak, je to dobře. :hug: Jen tak dál :kytka: Jestli někdo říká, že jsi divná, tak by se měl nad sebou zamyslet :roll:

Přesně tak, tady ty co, ti tady na emiminu píšou že seš divná a co dělali by měli spadnout z visne :roll: jsi skvělá holka a přála bych si, aby byla moje dcera až vyroste jako ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.4.18 22:35

Nemyslím že jsi divná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.18 22:43

@nestarejtese @ka2ka @Detsa @Melpel Děkuji vám všem za povzbuzení, jde hlavně o to že si ostatní lidé myslí, že jsem zvláštní protože poslouchám hudbu z roků 1920-1990, k dnešní hudbě se radši vyjadřovat nebudu, pochopitelně neříkám, že to co se nelíbí mne je špatné, jen mi trochu vadí, že o tom co jak dělám ostatní neustále polemizují :). Hezký večer :).

• Citovat
  • Upravit
207
3.4.18 22:49

Vubec nejde o to jestli jsi divna, ale o to jestli si tak spokojena. proc bys mela delat neco podle jinych? k cemu to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.4.18 22:53

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.18 22:55

@AliaAtreid Zdravím, normálně mi berete slova z úst! Tohle také vždycky říkám, ale jediná odpověď které se mi dostane je „Prostě je to divný.“ Hezký večer. :)

• Citovat
  • Upravit
207
3.4.18 23:05

Nikdy se nezavdecis 100%… kdyz chces byt fakt spokojena, tak najdi tech par procent co si mysli opak a tech se drz…a nebo krom financi a vsech tech dospelackych veci trenuj take soft skills, na tech do velke miri zavisi uspesnost v zivote a urcite o tom najdes i par dokumentu, nebo youtube videi a tak… jak vychazet s lidma… to se obcas take hodi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný