Jsem u nové kadeřnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Klopotkova
9.6.22 09:30

Jsem u nové kadeřnice

Zdravím.
Moje kadeřnice je v pracovní neschopnosti (úraz) a místo ní pracuje její známá. Dnes jsem u ní poprvé. Má hodně hrubý hlas, což je samo o sobě dost nepříjemné, ale to se nedá nic dělat, každý má nějaký hlas.
Jenže… sotva, co jsem k ní dosedla na křeslo, tak začala nadávat, jak je vše drahé, nadává na Ukrajince, jaké mají výhody, že mají všude vstup zdarma, že se neumí chovat, že v zoo ječeli a že tam ječely i jejich matky, že jsou prostě póvl, že lidé nebudou mít za chvíli na nic a že je to i díky těm Ukrajincům.
Já s ní nesouhlasím, ale do politických témat se nehodlám zapojovat zvlášť, když jsem s někým v opozici, natož s cizím člověkem.
Takto žvanila, když mi barvila vlasy. Naštěstí teď tady přišla jiná zákaznice, znají se, tak si povídají, ja sedím bokem, působí mi barva a zakládám tuto diskusi.
Bohužel tady nemá ani zapnuté rádio, které má kadeřnice měla.
Jak zvládáte tyto situace? Jsou vám nepříjemné? Znovu jdu ke kadeřnici za dva měsíce, doufám, že moje už bude přítomna, pokud ne, tak půjdu někam jinam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
9.6.22 09:37

Ježíš tak řeknu že se o tomhle nehodlám bavit, mám jiný názor, a hotovo ne? :roll:

• Citovat
  • Upravit
1785
9.6.22 09:39

Že ty se vždy bavíš o takových inteligentních a vznešených tématech, že soudíš paní kadeřnici :D :D si holt potřebuje postěžovat, bych to vůbec neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
9.6.22 09:40

Tady asi nepůjde o kadeřnici, ale o další téma o Ukrajincích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
9.6.22 09:40

To píšeš během stříhání? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
9.6.22 09:42
@mackA159 píše:
Ježíš tak řeknu že se o tomhle nehodlám bavit, mám jiný názor, a hotovo ne? :roll:

Ji za trest vyrobi neco extra slusiveho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
9.6.22 09:42

Klopco, normalne se ji v puli vety zeptej, kdy mela naposledy anal a uvidis ;). Bud zmlkne nebo mate oboustranne zajimave tema k hovoru.

• Citovat
  • Upravit
9319
9.6.22 09:44
@Klopotkova píše:
Zdravím.
Moje kadeřnice je v pracovní neschopnosti (úraz) a místo ní pracuje její známá. Dnes jsem u ní poprvé. Má hodně hrubý hlas, což je samo o sobě dost nepříjemné, ale to se nedá nic dělat, každý má nějaký hlas.
Jenže… sotva, co jsem k ní dosedla na křeslo, tak začala nadávat, jak je vše drahé, nadává na Ukrajince, jaké mají výhody, že mají všude vstup zdarma, že se neumí chovat, že v zoo ječeli a že tam ječely i jejich matky, že jsou prostě póvl, že lidé nebudou mít za chvíli na nic a že je to i díky těm Ukrajincům.
Já s ní nesouhlasím, ale do politických témat se nehodlám zapojovat zvlášť, když jsem s někým v opozici, natož s cizím člověkem.
Takto žvanila, když mi barvila vlasy. Naštěstí teď tady přišla jiná zákaznice, znají se, tak si povídají, ja sedím bokem, působí mi barva a zakládám tuto diskusi.
Bohužel tady nemá ani zapnuté rádio, které má kadeřnice měla.
Jak zvládáte tyto situace? Jsou vám nepříjemné? Znovu jdu ke kadeřnici za dva měsíce, doufám, že moje už bude přítomna, pokud ne, tak půjdu někam jinam.
:D Chlape, zkus u toho vymýšlení echt holčičích témat trochu přemýšlet. Hlavou. :mrgreen: Nebo nás tu tak škádlíš schválně? Test inteligence? 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.6.22 09:45
@edding400 píše:

Pokud bys četla úvodní příspěvek pořádně, tak bys něco takového nemohla napsat.

Příspěvek upraven 09.06.22 v 09:52

• Citovat
  • Upravit
15411
9.6.22 09:45
@edding400 píše:

působí jí barva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
9.6.22 09:47

Nebála bych se jí říct, že jestli jí to nevadí, tak bych byla raději potichu, protože si sem chodím odpočinout a vypnout. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
9.6.22 09:48
@ivašot. píše:
působí jí barva :mrgreen:
:lol: aha, tak to pardon :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.6.22 09:50
@adamcoka píše:
Nebála bych se jí říct, že jestli jí to nevadí, tak bych byla raději potichu, protože si sem chodím odpočinout a vypnout. :palec:

A to je právě to těžké. Takové věci se neříkají snadno, ona by mohla mít empatii a být zticha. S tou paní si prostě nemám co říct.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
9.6.22 09:57

Moje kadeřnice je velice empaticka, ale její kolegyně děsně piští a v kombinaci s fénem je to nekdy na prasknutí hlavy! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.6.22 09:59

Sedí ode mě asi 6 metrů, kadeřnice se rozčiluje a připláká cosi ohledně rodinné situace a teď té kamarádce cosi šeptá a skoro už brečí. Je mi to celé nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak