Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Micinkam a doktor ti neřekl jakému týdnu těhotenství odpovídá?
@Micinkam píše:
Jak mám vypočítat jaký týden jsem když s přítelem jsme měli nechránění styk 20.2 a měla jsem plodné dny a 10.3 jsem měla ms ale jen půl hodiny že jsem zaspinila a nic víc co mám zadat do kalkulačky poslední den menstruace
Dalsi takova. Tehotenstvi se pocita od PRVNIHO dne posledni menstruace.
A prestante se sledovat, sotva vam vynechaly kramy, pokud ste v 5tt a uz mate chute a nalady. Boze 🤦🏼♀️
@Micinkam píše:
@JancaS84 byla jsem včera na gyndu potvrzeny těhotenství mám
Tak jestli ti potvrdil 5tt tak jsi poslední menstruaci měla toho 10.3. a k oplodnění došlo až po tomto datu.
@Pegus řekl my ze to odpovídá na 6 TT mám i fotku z ultrazvuku už jsem poprvé těhotná proto se tu Ptam
@alena1995 píše:
@Micinkam A on ti neřekl v jakém jsi týdnu?
Mě to třeba neřekl a to jsem se ptala. Prý se všechno zjistí na příští prohlídce.
Jsme na tom stejně. Také 5. týden a musím se v jídle dost krotit. Ze jsem těhotná jsem nějak vytušila po pár dnech. Navíc i pocity na zvracení jsem měla dost brzy a tím nikdy netrpim. Měla jsem to stejně i před pár lety u dcery. Později jsem i vytušila pohlaví.. jsem zvědavá, jestli se mi to povede i teď.
Také bych měla být 5 týden. Mám chutě a cítím se jako bych každý den běžela maraton.
Já šla jednou do obchodu a dostala neskutečnou chuť na jablečný džus, kterej nikdy nepiju… rovnou z obchodu jsem šla do lékárny pro těhotenský test a bylo to tam,… takže ano, možné to je ![]()