Jsem v nemocnici, o 15měsíční se stará tatínek

1671
24.1.16 10:11

Jsem v nemocnici doma dite

Ahojkdy asi se chci jen vypsat od včera jsem v nemocnici zlomena noha.Doma mam 15 měs. holcicku stará se tatínek je skvelej. U mě se bude pravděpodobně operovat, vůbec to nezvladam tolik se mě stýská…Mam pocit ze zešílím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
24.1.16 10:16

@Lucie66 Hoď se do klidu a buď ráda, že to zvládá to dítě. Už jsi velká holka, tak koukej přestřihnout pupeční šňůru. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
24.1.16 10:17

Šmarjá, já si myslela, že tady někdo je v nemocnici, doma dítě, o které se nemá do starat, a pak tohle:-))). Uklidni se, odpočiň si a gratuluj si, že se tatínek pěkně stará a funguje. Přečti si knížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
24.1.16 10:36

Já ti rozumím…šílela jsem a strašně s emi stýskalo když jsem byla 14 dní v nemocncici, pak jindy když jsem byla měsíc v porodnici a po starší mi fakt bylo smutno. ale zase v druhém případě ten malý uzlíček co mě potřeboval…
když jsem tam byla sama tak mi dost pomáhalože je to vlastně dovča, klid, spánek, vlení se v posteli. že můžu přečíst takových knih a nikdo mě od nich nebude odtrhovat, že můžu spát kdy se mi zachce a nevstávat podat flašku…že nemusím vařit a uklízet…prostě jsem vše to otočila nanaprostou pohodu, každý en volala domů přes skype aby jsme se viděly a bylo mi nakonec dobře…zkus se překlepat na tuhle stránku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
24.1.16 10:44

Ber to jako dovolenou, odpočinek, čtení… A buď ráda, že máš tak úžasného manzela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15279
24.1.16 10:45

@Lucie66 Chápu tě, mam doma 17měsíční a asi by jsme odloučení nezvladly ani jedna, přestože máme plně funkčního tatínka :-) Hlavní je, že to zvládá malá, ty to holt musíš nějak vydržet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.1.16 10:50
@Fazulina píše: Šmarjá, já si myslela, že tady někdo je v nemocnici, doma dítě, o které se nemá do starat, a pak tohle:-))). Uklidni se, odpočiň si a gratuluj si, že se tatínek pěkně stará a funguje. Přečti si knížku.

pokud jsi nezažila nevíš, také se mi to stalo, byla jsem k tomu v nemocnici s pocinajicim porodem ve 29. tt, takze moc optimismu se nachytat nedalo.

@Lucie66 pokud je tatinek hodny a vi, jak se ma starat o detatko, tak to bude dobre. Uzij si odpocinek a neboj se, bude to dobre:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
24.1.16 10:51

Dekuju za slova podpory…Jeto hrozny jsem asi srab…Volat pres skype nechci bylo by to pro nás obě ještě horší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.1.16 10:52

@Lucie66 Chápu, že se ti stýská, ale představ si, že by to bylo naopak, ty byla doma a malá v nemocnici. Už je to mnohem lepší, ne? ;) Buď v klidu, je s tátou a tam, kde to zná, ona bude v pohodě a ty odpočívej a soustřeď se na uzdravení, ať jsi doma co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.1.16 10:54

@Lucie66 Hlavně to ber jako odrazový můstek pro budoucnost. Než se nadějeě, tak malá půjde do školky. Máma, co na ni „visí“, pro ni v tomhle ohledu moc plus nebude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
24.1.16 10:57

No tak, malá je doma s tatínkem, aspoň si užijou sami sebe a určitě to zvládnou :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.1.16 11:00
@Lucie66 píše:
Ahojkdy asi se chci jen vypsat od včera jsem v nemocnici zlomena noha.Doma mam 15 měs. holcicku stará se tatínek je skvelej. U mě se bude pravděpodobně operovat, vůbec to nezvladam tolik se mě stýská…Mam pocit ze zešílím.

rozumím mě se po dětech, když byly v tomto věku, taky strašně stýskalo tak jsem je nikam nedávala..u tebe je to jiné, to odloučení musí být… no jediné co může pomoct že když budeš v klidu budeš se po operaci lépe hojit a budeš rychleji doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
24.1.16 13:20
@Lucie66 píše:

prosím tě, klid. Je s tatínkem, je jí dobře. Zvládá to mnohem líp než ty
Taky jsem byla v tomhle věku dítěte v nemocnici a proběhlo vše naprosto hladce a to je na mě hodně fixované. Nech si poslat knížku, hudbu, audioknihu, cokoliv co ráda děláš, odpočívej a soustřeď se na sebe, ať jsi brzy v pořádku. To že se takhle ničíš ničemu neprospívá, naopak. Na uzdravení potřebuješ klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
24.1.16 13:26

Já byla na operaci když malé byl půl rok a taky jsem se bála a oni to zvládli v pohodě, mám to štěstí že tatínek je opravdu taínek..neboj oni si poradí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
24.1.16 13:28

@madanga Ja vím nás tatínek je taky úžasnej jen je mě po ni hrozné nikdy jsem bez ni nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí