Jizva po laparoskopii

3165
23.1.16 01:24

Jizva po laparoskopii

Zdravíčko. Mám takový malý dotaz. Jsem po laparoskopii žlučníku a měla jsem problém s pooperační ránou mezi prsy. Když mi to začalo „vypoukat“ a značně fialovět, doktorka řekla, že je to v pořádku a údajně se tak jizvy běžně chovají. No, myslíte si, že je to ok? Na operaci jsem byla 2.12. a fotka s tou krásnou mřížkou je cca 4 týdny po operaci. Druhá fotka je z minulého týdne. 2× jsem byla u mudr, že mě to svědí a ona mi na to předepsala Infadolan, který mi vůbec nezabral a spíše mi přišlo, že se mi to po tom zhoršilo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4144
23.1.16 06:36

Taky jsem po laparo operaci žlučníku asi 3 měsíce, ale toto nemám..řekla bych jestli tam není třeba hnis vypadá to tak, jen prasknout..nenechala bych se odbít infadolanem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
23.1.16 07:27

@TSMoruga je to keloidní jizva, někomu se tak bohužel hojí :? Já to měla po prvním SC, při druhé mi to odstranili a od kožařky jsem měla rovnou Mepiform náplasti (jizvu mám krásnou, tenkou). Buď kup sama (stojí asi 750,–) nebo dojdi na kožní a poraď se tam. Po první SC jsem je měla taky, trochu to pomohlo, doporučovala mi ještě laser, na ten jsem nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí