Jsem v nouzi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
15.4.20 02:34

@Bandii Jo, tu jsem četla, holky ji poslali pár stovek a jak to nakonec dopadlo? lhala teda nebo ne? Já jsem taková důvěřivá, takže jsem furt doufala, že opravdu potřebuje pomoc. Koukala jsem, že poslala i fotky učtenek a odepisovala, myslíš, že žádnou dcerku neměla? :oops: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
15.4.20 06:18
@Lucie8511 píše:
Dobrý den týden před karanténou ohledně corona viru sem byla vyřazena z úřadu práce, teď sem bez zaměstnání a bez jakýchkoliv příjmu. Bydlím v pronajatém bytě a nemam na nájem ani na placeni zdravotního pojištění prosím vás o radu kde si mohu zažádat o nějakou finanční podporu nebo co Mám v me situaci dělat. Děkuji za odpověďPříspěvek upraven 15.04.20 v 01:07

Jít pracovat. A to fakt rychle.

• Citovat
  • Upravit
1371
15.4.20 06:36
@Lucie8511 píše:
Dobrý den týden před karanténou ohledně corona viru sem byla vyřazena z úřadu práce, teď sem bez zaměstnání a bez jakýchkoliv příjmu. Bydlím v pronajatém bytě a nemam na nájem ani na placeni zdravotního pojištění prosím vás o radu kde si mohu zažádat o nějakou finanční podporu nebo co Mám v me situaci dělat. Děkuji za odpověďPříspěvek upraven 15.04.20 v 01:07

A proč nepracuješ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
15.4.20 06:39

@Lucie8511 Jen jedna jediná otázka z mé strany - z jakého důvodu jsi byla vyřazena z ÚP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
15.4.20 06:46

Ted se to tady nejak rozmohlo ty diskuze o nouzi ale vydrz prijdou mistni spasitelky a poslou ti par stovek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
15.4.20 06:51
@Kaileee píše:
Ted se to tady nejak rozmohlo ty diskuze o nouzi ale vydrz prijdou mistni spasitelky a poslou ti par stovek :mrgreen:

Tebe to fakt sebralo :roll: Od víkendu to od tebe čtu už po několikáté. Neokousala sisi kvůli tomu nehty do krve? :nevim: Mám ti poslat dvě stovky at se cítíš lépe?

• Citovat
  • Upravit
4380
15.4.20 07:00
@jahuhudka píše:
Tebe to fakt sebralo :roll: Od víkendu to od tebe čtu už po několikáté. Neokousala sisi kvůli tomu nehty do krve? :nevim: Mám ti poslat dvě stovky at se cítíš lépe?

Jen jste docilily toho co se tu ted deje, marne no :mrgreen: bude hur..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
15.4.20 07:01
@Kaileee píše:
Jen jste docilily toho co se tu ted deje, marne no :mrgreen: bude hur..
:roll: Jistě ony ty diskuze tu nikdy předtím nebyly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tebe prostě trápí, že si někdo přišel na pár stovek a nebyla si to ty :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
42959
15.4.20 07:03
@jahuhudka píše:
Tebe to fakt sebralo :roll: Od víkendu to od tebe čtu už po několikáté. Neokousala sisi kvůli tomu nehty do krve? :nevim: Mám ti poslat dvě stovky at se cítíš lépe?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
15.4.20 07:04
@jahuhudka píše: :roll: Jistě ony ty diskuze tu nikdy předtím nebyly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tebe prostě trápí, že si někdo přišel na pár stovek a nebyla si to ty :jazyk:

Určitě :mrgreen: tak posli 8001008/5500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.4.20 07:07
Příspěvek upraven 15.04.20 v 01:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
15.4.20 07:12
@Božislava píše:
Příspěvek v hmotné nouzi, příspěvek na živobytí a doplatek na živobytí. Bohužel nejsem z nepřizpůsobivé komunity, tak nemám ponětí, jak oni to vlastně dělají.

Pokud byla sankcne vyrazena, nic z toho nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
15.4.20 07:17
@Anet 123 píše:
@Bandii Jo, tu jsem četla, holky ji poslali pár stovek a jak to nakonec dopadlo? lhala teda nebo ne? Já jsem taková důvěřivá, takže jsem furt doufala, že opravdu potřebuje pomoc. Koukala jsem, že poslala i fotky učtenek a odepisovala, myslíš, že žádnou dcerku neměla? :oops: 8o

To nikdo stoprocentně neví, jestli lhala nebo ne. Ale lidé z určite sociální skupiny kupují levné parky, hlavně, že je toho hodně za pár korun, ale ovoce nekoupí :mrgreen:

Sociálně aktivizacni sluzby, které poskytují těmto rodinam pomoc a často i potraviny, ted nefungují. Některé poskytují telefonické konzultace, ale většinou se jedná o stále klienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
15.4.20 07:20
@Aletheia píše:
Podmínkou všech dávek je registrace na úřadu práce. Tedy aktivní hledání práce. Karanténa není, je možné normálně chodit do práce. Stejně jako být registrován na ÚP. Bez toho nejde nic.

Karantena teda pořád je, až do 30.4. je omezen pohyb osob. Urady mají omezenou pracovní dobu pro styk s klienty, u nás jen po telefonické domluvě. Ale jde to řešit elektronicky nebo vložením do schránky. Možnost najít práci je taky v této době omezena, ale zakladatelce nic jiného nezbude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
15.4.20 07:22
@Božislava píše:
Může si požádat o znovuzařazení? Může!

Pokud byla vyrazena sankcne, jsou tam nějaké podmínky a nějaká lhuta. Až po určité době. Není to tak, že by tam druhý den napochodovala a bylo vše v pořádku. Jedine, že by dodatečně dolozila nějaký vážný důvod, proč se nedostavila na schůzku nebo proč nesplnila svoje povinnosti. Ale i tak by to muselo projít správním řízením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí