Jsem žárlivá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
13.3.11 11:29

sarisek to nejsou jeho děti.. ale má je moc rád… on je neplodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
13.3.11 11:30

přiznám se že jsem to včera v noci nevydržela a napsala mu sms, že je můj milej ať přijde domů… ale pořád žádná reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
13.3.11 11:32

musis tu zarlivost proste v sobe zadusit trochu jinak ten vzteh ubijes a bude to pak pro tebe jeste horsi bez neho, tak se vschop a tes se na nej az dorazi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
13.3.11 11:35

jak píše cherilin… já si prostě rejpnu.. rejpám… na to je citlivý…já to vím…já prostě dělám dusno, a to protože potřebuju asi aby si mě všimnul, mluvil o nás nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
13.3.11 11:39

aby si tě všimnul?a že si tě chce vzít je málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
13.3.11 11:43
KláraNem píše:
jak píše cherilin… já si prostě rejpnu.. rejpám… na to je citlivý…já to vím…já prostě dělám dusno, a to protože potřebuju asi aby si mě všimnul, mluvil o nás nebo co…

to chápu,ale ten můj tohle rejpání už bere ze srandy a já vlastně taky.Většinou na to řekne něco vtipnýho.A kdyby se chtěl náhodou urážet,tak mu řeknu,že jsem to tak nemyslela,že to byl vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.11 11:43

žárlivost je šílená lehko se radí a hůř se používají rady…
ale myslím si, že kdyby chtěl odejít tak ti určitě nenapíše, že tě má rád a to že se neozývá je třeba že vyspává opici :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
13.3.11 11:44
zuzka.usata píše: žárlivost je šílená lehko se radí a hůř se používají rady…
ale myslím si, že kdyby chtěl odejít tak ti určitě nenapíše, že tě má rád a to že se neozývá je třeba že vyspává opici :o)

a nebo taky přemýšlí,jestli se oženit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
13.3.11 11:46

taky si myslím, že se včera sakra opil… vyžaduju prostě pozornost neustále.. jsem husa..je mi to tak moc líto, ale už se to bohužel vrátit zpět nedá… když můj přítel si dost zakládá na tom, že je čistej, že nedělá podrazy, že jedná korektně.. a já se chovám jak největší kráva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
13.3.11 11:50
KláraNem píše:
taky si myslím, že se včera sakra opil… vyžaduju prostě pozornost neustále.. jsem husa..je mi to tak moc líto, ale už se to bohužel vrátit zpět nedá… když můj přítel si dost zakládá na tom, že je čistej, že nedělá podrazy, že jedná korektně.. a já se chovám jak největší kráva…

taky jsme podobný situace dřív měli.Tak až přijde,tak se mu omluv,lísej se a příště se fakt ovládej,když je na to tak citlivej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
13.3.11 11:54

já si myslím, že jsem se ho hodně dotkla, že teď nemá na mě v žádným případě náladu… je to asi dost unavující..to se asi dá pochopit…ale na druhou stranu, vždyť sem si jen rejpla ? nedělám nic hysterickýho…když ta dotyčná osoba z kavárny na kterou žárlim měla narozeniny, čekala jsem co mi řekne až půjde na oslavu..udělal to, že řekl, že má nějakou práci že musí do divadla, mlčela jsem.. přišel celkem brzy, ale nebyl upřímný… časem jsem mu to řekla,že mi lhal, a on na to, že kdyby mi řekl pravdu, že jde na oslavu narozenin jeho kolegyně, kterou nemusím tak by bylo větší haló…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.11 11:55

No můžu tě uklidnit, žárlím taky jako prase… Okolo přítele je taky spousta ženských, on není hezounek, ale prostě má v sobě něco, co se ženským líbí, vyhledávají jeho společnost, je zábavnej, atd. Má autoservis, takže příležitostí spoustu. Nejhorší to bylo, když jsem v souvislosti s těhu začala přibírat a připadala jsem si fakt velrybózně.
Já to dělám tak, že vždycky když mi napadá něco takovýho, jakože kde se zdržel a tak, tak se jdu vykecat k sousedce=kamarádce, ona mi řekne, že jsem kráva, že přítel žije jen mnou a malou v bříšku, že holt někdo ty peníze vydělat musí a je to.
Můj přítel to chápe, že žárlím, ale jednou mi naznačil v hádce, že bysme na to mohli dojet, náš vztah, tak si dávám majzla,… mně by se to taky nelíbilo, kdyby dřela celej den jak vůl, přijela večer domů a slyšela, jak jsem se válela s někým jiným… prostě to chce počítat do deseti než něco řekneš a rozmyslet to. Ale naprosto tě chápu.
Oml. za anonym

• Citovat
  • Upravit
234
13.3.11 11:56

teď mě napadlo, to spíše otočit, abych přilezl on… aby se lísal… protože žádnej chlap není přeci tak čistej…že ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
13.3.11 11:59

dokonce když jsme se kvůli ní jednou doma hádali, když jsme se vrátili z hospůdky… tak řekl, že je lesba…asi abych dala pokoj… jenomže mi přijde, žeji jakože moc brání…chrání…nebo co ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
13.3.11 11:59
KláraNem píše:
já si myslím, že jsem se ho hodně dotkla, že teď nemá na mě v žádným případě náladu… je to asi dost unavující..to se asi dá pochopit…ale na druhou stranu, vždyť sem si jen rejpla ? nedělám nic hysterickýho…když ta dotyčná osoba z kavárny na kterou žárlim měla narozeniny, čekala jsem co mi řekne až půjde na oslavu..udělal to, že řekl, že má nějakou práci že musí do divadla, mlčela jsem.. přišel celkem brzy, ale nebyl upřímný… časem jsem mu to řekla,že mi lhal, a on na to, že kdyby mi řekl pravdu, že jde na oslavu narozenin jeho kolegyně, kterou nemusím tak by bylo větší haló…

v tomhle případě jsme se dohodli,že mi bude řikat pravdu a já nebudu dělat scény.A dodrželi jsme to oba,i když mě to stálo hodně přemáhání,dělat jako že nic.Nakonec jsme se tomu zasmáli,když viděl jak se to ve mě pere a byla z toho sranda.Jako bys psala o nás,fakt.Ty situace jsou jak přes kopírák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí