Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohužel máme, včera a vrátilo se to, včera přišel z hospody o 3 hodiny později,bohužel v podnapilém vztahu, kvůli prkotině jsme se pohádali, samozřejmě kvůli penězům pomalu jsme se porvali.
Dnes jsem byla z toho na prášky, vidím to na nějakou poradnu, nevážím si ho tak jako dřív
Anonymní píše:
Bohužel máme, včera a vrátilo se to, včera přišel z hospody o 3 hodiny později,bohužel v podnapilém vztahu, kvůli prkotině jsme se pohádali, samozřejmě kvůli penězům pomalu jsme se porvali.Dnes jsem byla z toho na prášky, vidím to na nějakou poradnu, nevážím si ho tak jako dřív
Holky je mi moc lito ze jsou takovi chlapi kteri se dokazi ke sve partnerce chovat takhle zle
drzim Vam pesticky,at je lepe
Nevím, jestli je vyčerpání dostatečná omluva pro fyzické násilí!!!
Je to strasne, u nas neni zrovna idealni stav, ale az takovy hardcore to opravdu neni, je treba toho druheho ctit
at je lepe!!! asi bude nejlepsi resit takove krize manzelskou poradnou nebo psychologem skoda aby cely vztah sel do haje
Pokud je v tom alkohol…tak je třeba řešit tuhle závislost. Pokud není, je to taky blbý.. Říká se, že když chlapovi projde první facka, udělá to znovu ![]()
Každopádně spousta rad pro ženy jako pomoc před domácím násilím je zde: http://www.rosa-os.cz/
Holky držím palečky, bude líp ![]()
No do háje už to šlo. Už spolu nejsme. Ted vycházíme celkem normálně ohledně dětí i peněz se zatím domluvíme. On by to chtěl vrátit zpět ale už to neřešíme poprvé. Dvakrát jsem se už vracela. I když se říká do třetice všeho dobrého tak si myslím že už dětem nebudu motat hlavu ani sobě. Stále k němu asi něco cítím i když si řeknete že jsem blbá ale žít spolu neumíme. Nikdo třetí v tom není a manžel ani nepil nebo tak jen je děsnej cholerik kterej při každam rozčílení rozbíjel věci a po pár letech si začal bouchat i do mě. No a přiznat si že mu něco je a dělat s tim něco nechtěl když měl možnost.
Nevracet se!!!
Buď ráda za relativně rozumné vztahy a za klid. Nepokoušej osud… To že jste od sebe přece i zmenšuje třecí plochy - nevidíte se každý den, nejsou každodenní náročné večery s hladovým chlapem, bincem v bytě a křičícími dětmi, které je potřeba uspat atd. prostě méně zátěžových situací a proto je klid. Taky se chlap víc snaží, když jste zvlášť, že jo, kdybyste byli spolu, už by se zase snažit nemusel (a bylo by to jako dřív, ne-li horší). Já bych to tedy nepokoušela. ![]()
Btw, pokud k němu „něco cítíš“, tak jako milence si ho občas k tělu pustit můžeš ne?
Ale jako partnera, se kterým žiješ, nikdy! (Pokud to tedy ustojíš a nezatemní ti to mozek. Resp. já bych do toho nešla a raději hledala někoho „použitelného“ i pro běžný život.)
A co si myslíte o tom, když ženská už má tech hádek dost, chce odejít jenže chlap ji nepustí, takže se snaží projít ale on ji nepustí takže se opět pomalu porvou, vo pak s tím? koho je to vina?
Jak koho je to vina?
Nikdo nemá právo omezovat toho druhého, ne? Copak jsi něčí majetek? Aby ti bránil ve volném a svobodném pohybu? Když někde nechci být, tak tam prostě nebudu a ten druhý to musí akceptovat!!
Já v tom bohužel vyrůstala.Otec(nerada mu tak říkám,spíš zploditel) mámu zmlátil tak 2krát,3krát do měsíce.Dělal to celý život,na venek se choval jako vzorný manžel a otec.Když mi bylo 16,tak díky mě máma našla odvahu od něj odejít.Je to strašný prostředí pro děti.Nevím,jestli to na nás zanechalo následky:já mám o 15let staršího přítele(mmch strašně hodnýho) a ségra si bohužel našla kopii otce,ten její ji takz občas zmlátí.Pokud to chlap udělá jednou,tak už to bude dělat pořád,nikdy se nezmění.Moje rada?Rychle pryč od takových ubožáků,co si mindráky léčí bitím slabších!
souhlasím s wiollou - přece nikdo nemá právo tě omezovat. Já osobně si myslím, že když chlap jednou fyzicky napadne partnerku tak to nikdy nebude lepší. Možná je to tím že jsem se s tím nikdy nesetkala (naštěstí), možná se mi lehce mluví, ale od takových chlapů ruce pryč. Jak víš že jednou nezačne stejně ubližovat i tvým dětem?
Simona
Anonymní píše:
souhlasím s wiollou - přece nikdo nemá právo tě omezovat. Já osobně si myslím, že když chlap jednou fyzicky napadne partnerku tak to nikdy nebude lepší. Možná je to tím že jsem se s tím nikdy nesetkala (naštěstí), možná se mi lehce mluví, ale od takových chlapů ruce pryč. Jak víš že jednou nezačne stejně ubližovat i tvým dětem?
Simona
to je pravda,nezmění se.Možná si chvíli bude dávat pozor,ale nakonec to v něm stejně bouchne.Nás teda otec normálně nemlátil,ale když jsme se mámy zastaly,tak jsme jednu taky dostaly,asi tak
Fakt,radši pryč dokud to jde.
Máte někdo zkušenosti s fyzikým napadením od partnera?? Vrátili jste se a opakovalo se to?