Fyzické napadení od partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verene
6.7.12 19:43

Tak se ke me choval i kdyz sem s nim byla. Kdyz sem neco neudelala hned jak to chtel on tak bylo zle. Chodil dom opily a zniceho nic me zacal mlatit ja ho prosila at toho necha ze jsem nic neudelala ale bylo to jeste horsi. A to bylo modriny vsude rozsekla pusa atd. no des. Bala jsem se od neho odejit vzdycky rikal ze to uz neudela ale sliby chyby. porad dokola az po nejake dobe jsem od neho utekla a dal uz to znate. jak me nekde vidi tak chyta amok. zakazuje lidem aby se se mnou bavili. nekteri ho poslechnou a nekteri ne. nevim co uz s nim mam delat. Kdyz reknu ze na neho zavolam policajty tak je mu to jedno jestli ho zavrou. rekne ze tam bude mit casu dost vymyslet jak me znicit.

• Citovat
  • Upravit
Lenka V.
8.7.12 20:11

Když Vás praští, tak běžte na policii to nahlásit. Vy už nejste jeho přítelkyně a i kdybyste byla, tak nic takového si nesmí dovolit. Přece když mě zbije soused, tak si to taky nenechám líbit. Proč taky?

• Citovat
  • Upravit
3379
8.7.12 22:15

Od fyzických a psychických tyranů žádné zázraky ve změně k lepšímu rozhodně nečekat a pryč od nich.
Tato tyranie je mindrák zakomplexovaných jedinců, co si hledají v ženách útočiště.

Odejít okamžitě (vím o čem mluvím).

:cert: :cert: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KristaVALA
1.11.12 14:15

:-(

Pěkný den, já měla pětiletý vztah s partnerem a nikdy žádná facka, ale neshody byly velke, rekla jsem ze jse konec, ze se musime rozejit uz k vuli triletemu ditetii, ktery vse citil, ze neni neco v poradku. Partner stale ne a ne odejit, jednou vecer se vratil z hospody (neni zavisly) a neslo o zadnou facku, doslova me zmaltil, zkopal, moc ublizil, dite vse videlo :-( policie i lekari vse probehlo, ted se jen bojim o to dite, aby se nestalo dalsi silenstvi, kdyz ho bude mit on napr. na vikend :-( s malym mel vzdy nadherny vztah, ale vite jak to dnes chodi (msta pres dite a pod.) co mam delat nevim :-(
na misto cinu se ted nemam jak vratit, po psych. strance mi odrovnal cely zivot vzhuru nohama.. HOLKY DRZTE SE A NAM VSECHNY PALECKY AT SE NIC NESTANE

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.15 20:37

Holky, prosím jak se domácá nasilí řeší, dokazuje atd :(
od ex už jsem několikrát dostala a to i v těhu, bohužel jsem to nikdy nenáhlasila, až ted naposledy. vše logicky popřel.
bojím se o prcka, ale všude se setkávám s přístupem že toho nezbil…
omlouvám se za anonymitu.

• Citovat
  • Upravit
6100
3.12.15 20:40

Najdi si na netu Theia - krizove centrum co se zabiva domacim nasilim. Zavolej tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.12.15 20:49

Kamosku takhle mlatil frajer, na mista kde to nebylo videt.. Nahlasila to na policii treba 3× a mela i zpravu od doktora, nikdo nic neudelal. Sehnala jsem ji svoji pravnicku, je drazsi ale dobra. Kdyz prislo opet na vec, mela cas nastesti zapnout mobil a volat se mnou video hovor ja vse nahrala.. Tim se usvedcil a mohl byt stihan a soud.. Jenze jinak? Policie se na vse vy… A soudy, tahanice 2 roky. Proste to musis nejak natocit, nahrat, cokoliv i sms, kde ti vyhrozuje, pokud jsou, nahravat si hovory.. Musis mit dukazy. Jinak ti nezbyde nic nez jen od nej odejit.. A nechat to byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.15 21:00

Sms kde mi vyhrožuje mám, ale to je asi tak vše, to je hrozný, pokud nemáte hlavu pod paží tak nikdo nic neřeší… jak smutný :(
jde mi o dítko, naposledy do mě tak žduchl že kdybych se nechytla futer tak malého asi zalehnu… ale jak říkám (ho nezbil) takže mám asi počkat až to nedejbože udělá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.15 21:04
@Boudová píše:
Najdi si na netu Theia - krizove centrum co se zabiva domacim nasilim. Zavolej tam.

moc děkuju, platí se za ty služby něco? poradí mi i po tel?

• Citovat
  • Upravit
11117
3.12.15 21:27
@Anonymní píše:
moc děkuju, platí se za ty služby něco? poradí mi i po tel?

Bily kruh bezpeci ma non stop telefon pro pomoc obetem domaciho nasili:
 http://www.bkb.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.15 21:36

Moc, moc díky, hned zítra to vyzkouším a zeptám se, snad aspon z tama se dočkám pomoci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.15 23:33

Pokud na něj podáš trestní oznámení, dáš výpověď jeho automaticky MUSÍ předvolat a budou ho nahánět tak dlouho dokud ho neseženou, tak se to musí prověřit a dojde to na řízení u soudu kde nemusí být ani jeden přítomen, všechny sms si nech nebo je vytiskni a jdi s tím na policii. Od nového roku je daný zákon a domácí násilí se trestá několikanásobně přísněji než dřív, věř mi ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
4.12.15 08:20
@Anonymní píše:
Holky, prosím jak se domácá nasilí řeší, dokazuje atd :(
od ex už jsem několikrát dostala a to i v těhu, bohužel jsem to nikdy nenáhlasila, až ted naposledy. vše logicky popřel.
bojím se o prcka, ale všude se setkávám s přístupem že toho nezbil…
omlouvám se za anonymitu.

bílý kruh bezpečí a pod.. ne, neplatí se nic, určitě tam zavolej co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.15 15:13

Holky, já už s ním nejsem dobrej rok, ale ted si po 7měs začal chodit za synem.
odmítám mu jej nadále dávat, soudně určené to nemáme, na OSPOD mi řekli že nedělám dobře!
tak co je potom dobře??? nechápu už nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.15 15:34

Na to určitě nezapomenu, ale myslím že se to akorát tak zamete pod stul.
do ted jsem s ním malého o samotě nenechávala, protože u něho plakal, nezná ho. nevím jak to bude dál.
Udělá ze sebe super tatínka, který miluje svého syna nikdy by mu neublížil a že já ho akorát provokuji a vyvolávám konflikty, (to už jsem jednou slyšela)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky