Fyzické napadení od partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
13.3.11 00:31

Já v tom bohužel vyrůstala.Otec(nerada mu tak říkám,spíš zploditel) mámu zmlátil tak 2krát,3krát do měsíce.Dělal to celý život,na venek se choval jako vzorný manžel a otec.Když mi bylo 16,tak díky mě máma našla odvahu od něj odejít.Je to strašný prostředí pro děti.Nevím,jestli to na nás zanechalo následky:já mám o 15let staršího přítele(mmch strašně hodnýho) a ségra si bohužel našla kopii otce,ten její ji takz občas zmlátí.Pokud to chlap udělá jednou,tak už to bude dělat pořád,nikdy se nezmění.Moje rada?Rychle pryč od takových ubožáků,co si mindráky léčí bitím slabších!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.11 00:31

souhlasím s wiollou - přece nikdo nemá právo tě omezovat. Já osobně si myslím, že když chlap jednou fyzicky napadne partnerku tak to nikdy nebude lepší. Možná je to tím že jsem se s tím nikdy nesetkala (naštěstí), možná se mi lehce mluví, ale od takových chlapů ruce pryč. Jak víš že jednou nezačne stejně ubližovat i tvým dětem?
 Simona

• Citovat
  • Upravit
1032
13.3.11 00:37
Anonymní píše:
souhlasím s wiollou - přece nikdo nemá právo tě omezovat. Já osobně si myslím, že když chlap jednou fyzicky napadne partnerku tak to nikdy nebude lepší. Možná je to tím že jsem se s tím nikdy nesetkala (naštěstí), možná se mi lehce mluví, ale od takových chlapů ruce pryč. Jak víš že jednou nezačne stejně ubližovat i tvým dětem?
Simona

to je pravda,nezmění se.Možná si chvíli bude dávat pozor,ale nakonec to v něm stejně bouchne.Nás teda otec normálně nemlátil,ale když jsme se mámy zastaly,tak jsme jednu taky dostaly,asi tak :-( Fakt,radši pryč dokud to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.11 00:44

Můj táta je nervák - nikdy nás teda nemlátil - ani nás ani mámu. Dostala jsem kolikrát pár facek ale to jsem si fakt zasloužila.
Je možná těžké se rozhodovat o tom, zda takového chlapa opustit a být nucena živit sebe a děti z jednoho platu + almužny místo výživného…

Můj muž by si nikdy nedovolil mě uhodit. Kdysi jsme tohle téma řešili a v podstatě řekl hodně podobnou věc jako Cherilin - kdo dokáže zbít ženu jen si léčí své kompexy… „naštval mě šéf v práci - na kom si to asi tak vybiju???“ :?: „kdo je po ruce :?: "Kdo snese všechno…“

za včas pryč - dokud na to máš sílu.

Simona

• Citovat
  • Upravit
4780
13.3.11 08:14

Nevracet se a pryč od něj!!!! Já jsem měla takovou zkušenost s prvním manželem. A byla jsem taky taková husa, která s ním zůstávala a zůstávala a nikdo mi to nebyl schopný rozmluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.3.11 09:02

Je to pro zenu velmi ponizujici a bolestive kdyz ji nekdo tak blizky jako partner napadne at je to fizicky nebo psychicky. Muj je alkoholik, resi sve mindraky a neuspechy pitim, kdyz mu dosel chlast na depku ci kuraz tak napadal mne. Anonymne jsem kontaktovala policii, ty mne doporucili se obratit na liku pro domaci nasili. Mam s nim miminko a ja sama nemam zadne financni zazemi. Doktor mu dal leky na depresy ale on se rozhodl je kombinovat s chlastem.
Situace u nas je resitelna pokud partner bude brat leky a prestane pit coz zatim neudelal sice mne od doby co lek bere jeste nenapadl ale nedavno do toho nemel daleko. Myslim si, ze pokud mas pribuzne na ktere se muzes v nouzi obratit a si zajistena tak se radeji nevracej. Zmena muze nastat jedine tehdy pokud ma alkoholik nebo nasilnik silu vule, podstoupi lebu a ma na to aby za pomoci jinych prestal sam sobe a partnerce ublizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.11 10:13

Taky mám zkušenost s prvním manželem,začalo to fackou a vygradovalo to tím,že mě mlátil,jak chlapa!!!pěstí do obličeje,kopal do mě atd.Taky jsem ho milovala,což dnes nechápu.Jednoho dne,kdy mě málem uškrtil,kdyby tam nevběhnul můj tehdy 5 letej syn a nezakřičel-nech maminku,se mi konečně rozsvítilo a já odešla,a nějaký prachy mi byly teda úplně u zadku na to jsem vůbec nemyslela :nevim: .Prostě jsme odešli a jsem za to moc ráda,nikdy bych se k němu už nevrátila.Ted mám nejlepšího chlapa na světě.a novou a hlavně klidnou a pohodovou rodinu :-D .NEVRACEJ SE,NIKDY.udělá to znova,to mi věř,kolik já slyšela lží,že už se to nestane…hahaha.hodně sil,zvládneš to neboj,za ten klid a život beze strachu to stojí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.11 10:33

Ahoj já takovou zkušenost naštěstí nemám,ale moje sestra jo.Její manžel nás jako její rodinu nemusí takže jsme k nim musely jezdit po tajnu když nebyl doma,jinak se vždycky strašně pohádali.Tenkrát mu řekla,že k nim přijedu a že jí tam pohlídám malou protože si potřebovala něco udělat a bylo zle.Pohádali se manžel jí dal facku,že si urazila kus zubu a nakonec jsem tam ani nejela.Když jsme jí říkaly aby od něj odešla tak jí začal vyhrožovat,že jestli odejde tak se zabije a že jí vezme děti a takový ty řeči.Kolikrát jí prý říkal ať si dojde k psychiatrovi,že není normální.On taky když ho něco rozčílí tak hází věcma,nebo je rozbije a tak.Nakonec to dopadlo tak,že s ním stále je,ale co se mezi nima děje nám už neříká.Dělá to co chce on prakticky mu tam slouží a když se mu něco nelíbí tak to ona nesmí dělat.Nevím proč s ním stále je že by ho měla pořád ráda asi jo.

• Citovat
  • Upravit
234
13.3.11 11:06

já zkušenosti mám z prvního vztahu, měli jsme malinké děti do 1,5 roku. Pořád jsem čekala a dávala mu šanci, dneska jsem opravdu ráda, že je to za mnou a že jsem našla sílu odejít i se dvěma dětmi… nezůstávej.. odejdi…bude se to opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
13.3.11 11:26

Rozhodně nevracet! Na mě by chlap jen jednou šáhnul a odešla bych i,kdybych ho měla ráda tohle nesmí dělat a hlavně si to vůbec dovolit!!
Udělala si dobře,že jsi odešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
13.3.11 17:25

ach jo… doufam ze to nikdy nezaziju ale takhle vypadalo cele moje detstvi :cry: rodice se hadali kvuli kazde kravine, to uz nemluvim o tom co s nema udelal panak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.11 17:44

Já bohužel mám zkušenost velmi podobnou…poprvé jsem dostala facku, když jsme spolu ještě ani nežili a kvůli naprosté prkotině, kterou zavinil on a já se tomu smála…tehdy jsem ho vyrazila a on přišel s prosíkem, že už se to nikdy nestane…samozřejmě, že se situace opakovala a jeho agresivita se naopak ještě stupňovala…2× jsem byla v nemocnici…pokaždé mě „ukecal“ nasliboval hory doly a já se pokaždé vrátila…ale, jak už tu několikrát zaznělo…ten chlap se nezmění a nejhorší na tom je, že si pak ještě ženská myslí, že je to snad její chyba…NENÍ!!!Bohužel mě to došlo až když mě jednou málem zabil. Ještě že jsme neměli děti. Takže pokud to nebylo poprvé, já už bych se rozhodně nevracela. Na druhou stranu mám i jinou zkušenost, kdy jsem jinýho partnera vyprovokovala takovým způsobem, že mi jednu ubalil, ale bylo to jednou jedinkrát, on sám pak přišel s tím, že se to musí nějak řešit, aby se to neopakovalo a od té doby nic a že už příležitost byla :-D

• Citovat
  • Upravit
17050
13.3.11 22:09

Teda koukám, kolik z vás s tímto má zkušenost. V některých příspěvcích jsem našla totožnost s naším vztahem 8-o . I když mě manžel nemlátí, tak znaky agresivity má a vybíjí si to na synovi. Ani ne nějak extrémně, ale mě to vadí. Odcházím s dětmi od něj, už jen sehnat byt. Momentálně dělá, že je nejlepší tatínek i manžel na světě a že vše je moje vina- dalo se to čekat. Proto jsem moc ráda, že čtu vaše příspěvky a že jistě dělám dobře:).

Jen jsem teď dostala děsný strach, že se mi v životě objeví někdo podobný :-( .

Přeji všem hodně sil a chlapy neomlouvat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.11 23:04

Ahoj holky, já se taky přidávám. BM bil nejdříve mě (1× ročně, 1× měsíčně…), pak i syna, ale samozřejmě se to stupňovalo. Když z něho jeden den najednou vypadla výhrůžka, že mě zabije a nedá mi dítě, okamžitě jsem zdrhala i bez dítěte, měla jsem jen kabelku. Šla jsem na policajty, pak do ubytovny SPONDEA a hned druhý den jsem přes policajty donutila BM aby mi dal syna. A tohle bylo nejlepší rozhodnutí mého života! Odejít a už se nevrátit. Sehnat bydlení už bylo v porovnání s domácím terorem to nejmenší. Hlavní je ODEJÍT A NEVRÁTIT SE!!

• Citovat
  • Upravit
Verene
6.7.12 19:36

napadani a vyhrozovani

Porad me napada a vyhrozuje byvaly pritel. Jen si jdu nekam sednout on tam nahodou prijde taky nebo tam uz je a prijde ke me zacne mi nadavat vyhrozovat a vyhazovat a zacne mi davat zakazy a poroucet. Malokdy se stane ze stihnu uhnout a je to nekdy se bavi normalne a jindy je abnormalne agresivni az moc. porad mi vulgarne nadava a ja s nim mluvim slusne ale ono to to nejde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky