Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,
holky já jsem tak pitomá, zas jsem udělala žárlivou scénu v pátek po telefonu… přítele jsem od té doby neviděla… napsal mi sms v sobotu v noci, že bude spát v práci (pracuje v divadle) že mě má moc rád i děti a že chce s náma žít, tak co sleduju tím, že na něj aplikuju svoji žárlivost… co myslíte kdy přijde ? mám mu napsat ?
a to mě před měsícem požádal o ruku… já bych se nejraději utopila..
A ty mas duvod na nej zarlit?? nebo ti k tomu dava podnet nejakej??
ahoj neboj nejsi v tom sama, mě to taky leze na mozek a nedokážu potlačit, přítel dělá obchodního zástupce kancelářina a kdo sedí převážně v kancelářích? no přeci ženský, když slyším jak s nima telefonuje samé chi chi a ha ha a doma je to jen tak co jak bylo nebo co bude k jídlu, žádnej žertík nic… do práce se strojí jak na svatbu je to prostě šílený, já jsem s malým a on si jede kam chce kdy chce, chodí si na pivo a já sedím doma jak slepice…
záleží na tobě jaký to byl důvod k hádce, ale já jsem taková že vždy přilezu ať je to jak je to…
tak z toho už jsem vyléčená..
a jen do telefonu?já dělala echt kusy.a nesmutni
..na mě když lezla žárlivost,našla jsem si doma práci,která zaměstnala mou hlavu.a jestli se vrátí?tak já ho neznám,ale můj přítel mě nechal vycukat,potom přijel,já s nudlí u nosu jsem mu říkala,jak ho miluju a bleble…nech to v klidu,nepiš a on se ozve.netlač na něj,to nemají chlapi rádi,ale to žárlení ,s tím něco dělej,jinak ti uteče!! ![]()
důvod ? hloupej důvod asi mám… mám svýho chlapa dost ráda, a když vidím jak se někde vybavuje s kamarádkami hned začnu žárlit, žárlím na holku z jejich kavárny, na jeho bejvalou… na všechny co se kolem něj motaj…
už jsme to spolu s přítelem rozebírali to mé žárlení několikrát, já mu slíbila, že už toho nechám, ale pořád to dělám… ale nejsem žádná ta co jde udělat žárlivou scénu na veřejnost, nebo doma, že ječím… atd.. ale prostě jsem mu do telefonu řekla, no jo, dneska je pátek,to je v kavárně zas tvá oblíbená že ? no a oheň byl na střeše..
to je blby, ze takhle az moc zarlis tohle ale chlapi radi nemaji tedy a jestli v tom budes taklhle moc pokracovat, tak nevim,nevim.. vzdyt te miluje urcite nezahyba ti, tak se nesmis s tim nervovat!!!
teď má fantazie opět pracuje… vymyslela jsem si, že se svěřil nějaký svý kamarádce a ta mu poradila, a´t se na mě vykašle a odejde… ![]()
ale po té žárlivé scénce, mi napsal sms, že mě má moc rád… a děti taky… tak snad se to urovná ? co myslíte ?to by přece nepsal, kdyby chtěl od nás odejít…
KláraNem píše:
důvod ? hloupej důvod asi mám… mám svýho chlapa dost ráda, a když vidím jak se někde vybavuje s kamarádkami hned začnu žárlit, žárlím na holku z jejich kavárny, na jeho bejvalou… na všechny co se kolem něj motaj…
už jsme to spolu s přítelem rozebírali to mé žárlení několikrát, já mu slíbila, že už toho nechám, ale pořád to dělám… ale nejsem žádná ta co jde udělat žárlivou scénu na veřejnost, nebo doma, že ječím… atd.. ale prostě jsem mu do telefonu řekla, no jo, dneska je pátek,to je v kavárně zas tvá oblíbená že ? no a oheň byl na střeše..
ten můj je polda a ještě píská ligu ženský..prostě samá ženská
hlavně se nepodceňuj,jsi krásná,miluje tě,požádal tě o ruku,je jen tvůj,to si vmáčkni do hlavy…a ostatní jen můžou závidět,to jsem si mlela dokola..někdy to fungovalo ![]()
KláraNem píše:
teď má fantazie opět pracuje… vymyslela jsem si, že se svěřil nějaký svý kamarádce a ta mu poradila, a´t se na mě vykašle a odejde…
Klarko ty jo, co blaznis??? ty chces o nej prijit? vzdyt lhat mu nemuzes jaky by to bylo tobe, kdyby ti lhal a vymyslel kraviny
a chodite nekam spolu si sednout,zatancovat atak??
coz to asi ne, ale jestli v tom budes nadale pokracovat tak ho to bavit prestane!!!
KláraNem píše:
bohužel jsem byla to samé první 2 roky,ještě horší.Ale pochopila jsem,že ten vztah těmahle scénama ubíjim.Žárlivost nepřešla,jen jsem se naučila ovládat.Posledních 5 let nebyla kvůli žárlivosti žádná scéna,ale jednou za čas si stejně rejpnu ![]()
sarisek, ale to si namlouvám sama, nic takového jsem mu neřekla..
KláraNem píše:
sarisek, ale to si namlouvám sama, nic takového jsem mu neřekla..
ahaaaa, tak to jo-promin
musis si proste rikat, ze je tvuj, ze se budete brat mate spolu dite to je preci super ![]()
Klarko: neodejde.Ale pokud budes pokracovat tak ver ze i kdyz te ma rad tak odejde jednoho dne.priste nez neco vypustis tak si napocitej do 10nebo si dej vodu do pusy.Ono to pomaha.