Jsem zoufalá. Nevím, kdy jí dát spát.

462
29.6.16 09:46

Jsem ziufala, nevim kdy ji dat spat

Hoky nevim.. Mam rocni dite.. Dnes 13 mesicu.. A nevim nevim kdy ji davat spat :/.. Od pul roku valcine..

V minule diskusi mi vsichni radili nedivat se na hodiny, ale na ni.. Takze vstavala dnes o pul 7.. O pul 10 byla uknourana rekla jsem si fajn.. Zkusime spat.

Dala jsem ji ptso. Napila se a sla pryc :((

Vcera jsem to taky zkusila a vysledek byl tan, ze cely den neusla.. Vecer jsem uspavala hodinu.. :((

Ano uspavam u psa.. Ale ona nechce uz ani lwzet… Hned leze pryc.. Ceky den je uknourana.. Porad jen cici cici.. Je z toho tak akorat vic zmtena :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Padme93
29.6.16 09:48

Teda čte se to dost blbě, to je strašná čeština.

Co uspávat v kočárku? Jezdit s ním třeba přes práh tam a zpět?

• Citovat
  • Upravit
4798
29.6.16 09:49

Moje malá jede 15tý měsíc, vstává v 7, ráno jde spát kolem 10 (jí každé 3 hodiny), když se zadaří tak spí dvě hodiny a už spát nejde, ale zatím to většinou bylo tak, že usla ještě večer kolem 17h, spát mi chodí teď po 21 hodině.. Vidím že víc padá, protírá si oči.. Usne s mlíkem (UM)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
29.6.16 09:50

@Padme93 zrovna to moje mrně usne v kočárku ještě hůř, než když ji dám do houpátka a usne po 2 minutách pohádky sama..

Je otázka nač je prcek zvyklej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.6.16 09:52

Dávej jí spát po obědě, třeba ve 12 hod a pak večer, třeba v 19.hod,musíš to přísně dodržovat ten režim, jak to nedodržuješ, tak to vypadá tak jak popisuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
29.6.16 09:52

V první řadě bych ji odnaučila usínat u prsa a naučila usínat samotnou a v druhé řadě bych najela na režim, evidentně ho malá potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.6.16 09:54

Myslím, že nic moc jiného, než v minulé diskuzi, ti tu nikdo neporadí :nevim: Jestli je viditelně ospalá, tak prostě musíš najít fintu, jak jí uspat, kočár, šátek, houpání, nechání o samotě v postýlce… Nebo jí prostě nenech odejít z té postele :nevim:. Já uspávám o málo starší tak, že si s ní lehnu do postele, držím jí, hladím, ale odejít prostě nenechám. Ze začátku se trochu šponovala (taky jsem dřív uspávala v náručí a u prsa), ale za pár dní pochopila, že to je pokyn ke spánku a už se ani nesnaží utéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
29.6.16 09:55

Ja bych spis rekla co neuspavat vubec? :) prvni dceru jsem si taky naucila uspavat a bylo to pro me peklo takze jsem si rekla ze u druhe to uz nedopustim..a usina krasne sama dam do postylky a behem 20 min spinka, ale pouze vecer pres den ji davam do kocarku, ale kdyz uz je takhle naucena tak jakakoliv zmena bude velmi obtizna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
29.6.16 09:59

Holky, to vážně uspáváte takhle velký děti? Děti mám dvě a uspávat takhle velký děti mi přijde jako mazec :oops: nerýpu, jen mě to fakt zarazilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
29.6.16 09:59

Zkusila bych dávat spát minimálně po obědě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
29.6.16 10:02

Jestli dobře pamatuju, tak jsem dceru v roce ještě dávala spát kolem tý devátý, desátý hodiny, ale já jezdila s kočárem, tam většinou usnula a určo jsem ji už nekojila. Dostala ovocnou sváču a šup do kočáru. Pak ještě jednou do kočáru po obědě, ale musela tak nejpozději ve tři vstávat, jinak by mi neusla večer. Koupání bylo mezi sedmou, osmou, večerní kojení a usínala stejně až někdy kolem 9 večer. Pak jsem kojila ráno. Pak, jsem jako první odbourala to dopolední spaní. Ale nejsem si stopro jista, do kolika let jsem dodržovala dopolední spánek. Po obědě chodí spát doteď a to jsou jí 3,5. Jen od 2,5 let spí v posteli a ne v kočáře. Párkrát jsem ji nechala bez poobědového spánku a byla na uškrcení, ukňouraná, uřvaná, furt se chtěla chovat a večer usnula stejně až po devátý :nevim: Ve školce spí v pohodě, doma si s ní musím jít lehnout a být v jedný místnosti a asi půl hodiny jí okřikuju, aby neblba, nezpívala, nepovídala, byla v klidu, než usne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
29.6.16 10:11

Moji dceři je 11 měsíců a neuspávám ji. Usina sama. Když začne být protivná dám jí do postýlky, dám jí pusu udělám papapa a jdu. Někdy si tam vydrží i půl hodiny ještě hrát než usne.
Večer ji dávám spát stejným způsobem. Někdy jde v 19 hodin a někdy ve 20 hodin. Jakmile začne být protivná a dávat si dudlika do pusy, pochovam ji a pokud hned začne tátovi dělat papapa a chce mu dát pusu je to jasná známka toho, že chce jít spát.
Zkus si s ní udělat nějaký váš rituál před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.6.16 10:18
@moonulkaa píše:
Hoky nevim.. Mam rocni dite.. Dnes 13 mesicu.. A nevim nevim kdy ji davat spat :/.. Od pul roku valcine..

V minule diskusi mi vsichni radili nedivat se na hodiny, ale na ni.. Takze vstavala dnes o pul 7.. O pul 10 byla uknourana rekla jsem si fajn.. Zkusime spat.

Dala jsem ji ptso. Napila se a sla pryc :((

Vcera jsem to taky zkusila a vysledek byl tan, ze cely den neusla.. Vecer jsem uspavala hodinu.. :((

Ano uspavam u psa.. Ale ona nechce uz ani lwzet… Hned leze pryc.. Ceky den je uknourana.. Porad jen cici cici.. Je z toho tak akorat vic zmtena :/

Tvoje dítě nemá režim a z prsa si dělá dobrý den :nevim:. Pak jste zoufalé obě. Napije se a jde pryč? Jak napije? Jakože třeba pije pět minut nebo si jen cucne? Pokud jen cucne, znamená to, že je jí mlíko ukradení a kojení bych skončila.

Ve třinácti měsících už by stačil jeden spánek denně, třeba po obědě. Pokud vstává v půl sedmé, mohla by vydržet dejme tomu pět hodin. Tak v jedenáct oběd a spát. Do postýlky, třeba s dudlíkem a sama. Bude to asi chvilku trvat, ale naučí se to :think:

Jen nesmíš dát najevo svou zoufalost, ona si pak z tebe dělá prču 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.6.16 10:18
@Verunecka289 píše:
Holky, to vážně uspáváte takhle velký děti? Děti mám dvě a uspávat takhle velký děti mi přijde jako mazec :oops: nerýpu, jen mě to fakt zarazilo :oops:

Hele, já „uspávám“ i tříletého, ale ten je kapitola sama pro sebe.
15 měsíční stačí trochu poňufat, dát do postýlky, chvilku u ní sedět a pak si lehne a usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.6.16 10:20
@Verunecka289 píše:
Holky, to vážně uspáváte takhle velký děti? Děti mám dvě a uspávat takhle velký děti mi přijde jako mazec :oops: nerýpu, jen mě to fakt zarazilo :oops:

Já uspávala prvního syna v deseti měsících tak, že jsem s ním musela ležet a držet ho v náručí. Jinak opravdu neusnul. Ale bylo to jen období, asi nějaká separační úzkost, či co, tak jsme z toho měli rituál. Sám od sebe to pak skončil.
Mladší už pak neměl na tohle nárok, to bych nezvládala, chudinek malej. Naštěstí to nevyžadoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí