Nevím, co s tím spaním - 2 spánky? 1?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
597
18.6.16 18:46

Nevim co s tim spanim 2?1?

Holky ahoj,

Nevim uz co se spanim.. Mam cerstve 13 mesicni.. A ikdyz mam uz druhe dite opravdu nepoznam kdy je unavena :/ vstava v 6.. Uz v 9 knoura (dam ji spat) usne do 10 minut usne.. Spi pul hodiny.. A pak nastava problem.. Dam ji spat v 13:30 nakojim chvilku lezi, ale neusne.. Zkousim ji dat spat za hodinu to si nechce ani lehnout ani prso.. Vecer uz je pretazena.. Musim ji drzet, aby vubec lezela :((

Predevcirem jsem zkousela ji dat spat jen v poledne.. Ale i tak vecer to na ni bylo moc a taky byla pretazena :((

Ja uz nevim co.. Snazim se zachovat 2 spanky, ale pritom je to jen jeden spanek v 9 a to je blbe.. Takto se placame uz asi tyden..

Poradte jak to delat.. Vecerni uspacani pretazeneho ditete je fakt horrir skoro hodinu a bobek. Pripina se do luku.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
18.6.16 19:02

Skus ju dat rano skor nez o deviatej, tri hodiny su vela, uloz ju po dvoch, a potom obedny daj tiez o hodinu skor.

vecer ju o kolkej ukladas? v tomto veku je ideal okolo siestej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
18.6.16 19:10
@soldi píše:
Skus ju dat rano skor nez o deviatej, tri hodiny su vela, uloz ju po dvoch, a potom obedny daj tiez o hodinu skor.vecer ju o kolkej ukladas? v tomto veku je ideal okolo siestej

Driv jak po 3 hodinach neusne.. Vecer v 18 koupeme kolem 18:30 v posteli. Dnes jsem ji dala uz pred 18.. Od pul 10 byla vzhuru, ale neslo to.. Ocicka uplne naspeedovane :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28675
18.6.16 19:12

A co jí to pomalu posunovat směrem k poledni? Tím pádem se to za pár dnů posune na obědový čas a večer nebude tak přetažená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
18.6.16 19:18

Zkusila bych to posunout pouze na poo spánek. A jsou děti, které po 1 roce nespí pres den vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
18.6.16 19:49
@u763 píše:
Zkusila bych to posunout pouze na poo spánek. A jsou děti, které po 1 roce nespí pres den vůbec.

přesně, stáhla bych to jen na jeden. Syn už v roce nespal vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
18.6.16 20:05
@Pam12 píše:
přesně, stáhla bych to jen na jeden. Syn už v roce nespal vůbec

Jako ta moje aktivistka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85291
18.6.16 20:24

@Helll pokud je po ranu unavena po trech, tak pak asi taky, ne? Zkusila bych ji dat spat uz o pul jedne. Moje spala v tomto veku 2-3× denne, az od 15m jen jednou.

Anebo bych ji udrzela vzhuru treba do 11 a jela s ni v kocarku ven, moje dcera spi venku dele a lepe, treba by ti spala i dve hodky v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
18.6.16 20:25

Já bych to také stáhla na jeden spánek, stejně ti spí už jen jednou. Snažila bych se ji udržet dopoledne déle vzhůru a dala ji spát až kolem oběda. Během pár týdnů se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85291
18.6.16 20:29

Mne jen prekvapuje, jak to stahujete 8o ja to nechala plne na diteti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
18.6.16 20:30

A neusne ani v kočárku? Mám taky 13 měs, vstává cca v 6, kolem 9-10 jde spát na 30 min až hodinu, jak kdy a pak se snažím ho dát tak v 13 hod a to spí většinou jen půl hoďky. Koupeme o poůl sedmé a asi v. Sedm ukládám. Taky jsme teď hodně bojovali, ale už je to lepší. Přes den jsem vždycky uspávala jen v kočárku, od narození. Večer ho teď učím být v postýlce a ne u mě v posteli, už ho před spaní ani nekojím. To pak vždycky děsně ožil a nemohla jsem ho vůbec uspat. A klidně posouvám koupání tak, aby měl prodlevu 4,5 až 5 hodin. To je pro něj tak akorát a usne celkem rychle. Zkus přes den ten kočárek. Třeba jsi to zkoušela a nefunguje to, nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
18.6.16 20:30

Asi bych nechala i ten dopolední spanek když spí jen půl hodiny ale po o bych trvala na spánku, syna 3 roky uspávám i hodinu po obedě i večer a to do 2 let usinal zásadně sám… Kdyby byl od 6-7 vzhuru tak to do večera dá a jde i hezky spát ale spí špatně jak je přetaženej a každou chvíli je vzhůru s brekem :nevim: na synovi únava není vůbec znát, kdybych ho nechala do půl noci vzhůru někde tak usne až když zalehne a rozhodně mi nikdy neusne ani neusl jen tak při hraní apod… :lol:… Jak se říká spánek dělá spánek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
18.6.16 20:36

@blumen S tímhle na mě taky chodí partner, že všichni dávaj spát dítě až odpadne nebo si řekne ale jak jsem už psala zrovna naše dítě tak opravdu nefunguje :lol: už jsem to zkoušela, nedá na sobě unavu vůbec znát je úplně v poho a jen co ho uložím tak spí… Podle mě by dítě mělo mít režim a od toho jsou rodiče aby ten režim nastavili, dítě to nechápe že když nepůjde spát teď tak pak bude unavené apod… a většinou teda vidím že s těma dětma maj pak problémy, že jsou přetažený atd… ale chápu že když si dítě je schopné říct o spánek tak proč to nenechat na něm :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
18.6.16 21:14

Také mám 13měsíčního. Spává 2× denně. Také usíná po třech hodinách přes den, večer za 3,5. Dávám zatím do kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85291
18.6.16 21:18

@Kry5t0fek no ja dceru nenechavala nikdy odpadnout unavou, to ne (to na me zkousel manzel). Ale vypozorovala jsem prvni znamky unavy (treni ocicek, piskani) a v ten okamzik davala spat a usnula pekne. Jakmile se pretahla, treba i jen o pul hodiny, tak uy usinala hur, pripadne vynechala jeden spanek a to byla katastrofa. I ted v 16m jsem ted zjistila, ze jakmile spi v poledne jen 45 minut, tak blbe spi v noci. Jakmile mi spi 1,5 hodiny a vice v poledne, tak mi spi v noci pekne. U nas plati, cim vice spanku, tim lepe, jinak s ni neni k vydrzeni a ja se v noci taky nevyspim. Nastesti jsem se fakt naucila ji v tomto porozumet uz od zacatku, ale verim, ze nekdy to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí