Co na lepší usínání?

627
12.6.16 20:06

Co na lepsi usinani?

Holky jsem zoufala s nocniho usinani.. Dcera 1 rok ma nejaky blok vecer :((

Minuly tyden chodila jeste 2× spat. Usla tak do 10 minut, ale vecer jsem uspavala hodinu..

Presla jsem na spani 1× denne.. Doufala jsem, ze se to zlepsi, ale je to spis horsi :/ v poledne usne hned.. Vstava v 6. Jde spat 11:30 spi pul hodiny.. Vecer 18:30 koupeme 18:45 v posteli.. Prvni pul hodiny lezi koji se.. Za pul hodiny najednou tuk odpocinula si, a uz nechce spat leze ptyc.. Tak ji musim vzit na balon a skakat (dneska jsem skakala hodinu).. Vubec se ji nechtelo spat..

Je neco co bych ji mohla dat?? To uz neni normalni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
12.6.16 20:17

@Moniulik Nekojit pul hodiny ( nakojit jen na jidlo/piti) a s rocnim neskakat na balonu. Neni to mini miminko, co potrebuje simulaci pobytu v deloze. Já teď začít s holkou hopsat, tak z toho má akorat prcu a nastartuje ji to.
Spaní pul hodiny přes den mi přijde na roční málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.6.16 20:19
@Svistice píše:
@Moniulik Nekojit pul hodiny ( nakojit jen na jidlo/piti) a s rocnim neskakat na balonu. Neni to mini miminko, co potrebuje simulaci pobytu v deloze. Já teď začít s holkou hopsat, tak z toho má akorat prcu a nastartuje ji to.
Spaní pul hodiny přes den mi přijde na roční málo.

To skakani jedine na ni zabira.. Nechapu, ale cim vic skacu tim vic ji to uspava.. Kdyz nakojim a vezmu prso leze pryc.. Kdyz nakojim a chtela bych ji dat do postylky rve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
12.6.16 20:20

Přidala bych spánek, mi přišlo, že když spala 2krát za den, tak pak i líp usla… a teda chodíme spát později…na balon jí občas beru, ale neskáčem, jen se kolíbáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.6.16 20:31

Syn je spáč (a doufám, že mu to vydrží) ale když je přetažený (míň než 3 hodiny spánku přes den) tak pomáhá levandulový olej. Nakapu ho na kousek kapesníčku a uvážu mu ho za hlavou za postýlku a cca po hodině ho sundám. Mnohem rychleji usne a klidněji spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.6.16 20:39

Rozhodně přidej spánek přes den, a zkus třeba zkusit sedalii. Nám zapůsobila na zklidnění i v době růstu zoubků…Syn když spal přes den málo a byl přetažený tak to byl děs večer i přes noc a pak ještě tyhle stavy známé když rostly zoubky.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.6.16 22:44

Podle mne je pretazena a jede na unavovy hormon… jak dospely, kdyz je pretazeny - nemuze usnout.

moje 2,5 leta kdyby takhle malo spala, tak by vecer bylo pekne toco

nechej ji jeste 2 spanky, klidne ji vecer dej spat o trosku pozdeji - myslim ze je mala a ty dlouhe useky bdeni jsou na ni moc.
obe moje deti zacli s jednim spankem kolem 16 mesicu, ovsem spali po obede 2-3 hodiny. mladsi jeste ve 20mesicich na dovolene presla na 2 spanky denne, kvuli narocnemu programu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.6.16 22:48

Jeste dodam - SPANEK PRINASI DALSI SPANEK :palec:
cim unavenejsi decko, tim hur usina… nemuze se zklidnit, protoze je vycukane z unavy, oci boli ale nejdou uklidnit… hopsani na usnuti je dost hrozne, prohlubuje to unavu a decko vlastne usne vycerpanim a ne tim, ze by se uklidnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí