Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Kdyz je takove teplo, v cem spi vase mimco?
Dneska přes den v postýlce jen v plence
v noci jen v body
my máme ale chladný byt, ttakže paráda
Overálek a na něm tenký spací pytlík. Ja spím taky v pyžamu a pod peřinou ![]()
Přes den v tom, co má na sobě, a tenoučkou dečku.
Příspěvek upraven 22.05.16 v 19:58
Normálně jako vždycky, overálek, v noci se odkope. Ale mi máme doma stejně teplo v zimě i v létě.
No my mame maly byt a je tu sileny vedro, od odpoledne sem prazi slunce, sice mame zaluzie ale tece tu z nas, dala jsem mu jen slabe dupacly ale s dlouhym rukavem tak prave nevim, jestli ho mam pak na noc prikryt? Nebo az treba v noci? Trochu kasle prave, tak nevim… jinak nez usnu tak okna zaviram..
@Anonymní píše:
No my mame maly byt a je tu sileny vedro, od odpoledne sem prazi slunce, sice mame zaluzie ale tece tu z nas, dala jsem mu jen slabe dupacly ale s dlouhym rukavem tak prave nevim, jestli ho mam pak na noc prikryt? Nebo az treba v noci? Trochu kasle prave, tak nevim… jinak nez usnu tak okna zaviram..
A kolik stupnu?
Já teda vždycky dávala takhle malým na spaní overálek, peřinku stejně za chvíli odkopou. Já taky neusnu nepřikrytá.
@Anonymní píše:
25 stupňů tu ted máme
Nechala bych overalek a v noci dle situace, ale pokud zavirate pred spanim okna, tak se tam uz neochladi. Pokud ano, tak bych pridala tenouckou decku.
Sahnete mu vzadu na krk, pokud je zpocený, je mu vedro, když je studený, je mu zima. Takže podle toho prikryt nebo odkryt
Ted dojedl, usnul a na vlaskach byl spoveny, ma jen kratky rukav, kratasky, jsou to takivy dupacky ale bez ponozek, ponozky jsem mu samozrejme dala a byl ted teda spoceny, pripravila jsem si na noc deku, kterou ho pak lehce prikryju, protoze perinku mi zalehl ![]()
Bud normální overal, krátký overal nebo bodýčko. Jestli ale už teď máte v bytě vedro, tak začněte vymýšlet nějaký řešení na léto. Dneska nebylo nějaký extrémní teplo, bude o dost hůř.
@Tunrida píše:
Bud normální overal, krátký overal nebo bodýčko. Jestli ale už teď máte v bytě vedro, tak začněte vymýšlet nějaký řešení na léto. Dneska nebylo nějaký extrémní teplo, bude o dost hůř.
Uz tu mame prijemne, prcek spokojene spi, kontroluju jestli mu neni zima a nez pujdu spat, prikreju mu nozicky dekou..
Kdyz je takove teplo, v cem spi vase mimco?