Jsem zmatená - ovulace :-)

7
30.7.11 18:07

Jsem zmatená :-)

Ahoj všichni, jsem tu nová a uvítám radu od vás zkušenějších. Jsem zmatená ze své ovulace, nevím či už byla, nebo může být či co…
Antikoncepci jsem užívala v kuse 9 let, vysadila jsem začátkem dubna, od té doby mám menstruaci jako hodinky - 28, napsoled 27 (ale to jsme byli na dovolené a časový posun atd). Snažíme se druhý měsíc, první jsme to zkoušeli na dovolené a nevyšlo. po příjezdu domů jsem začala zkoušet měřit BZ a pohybovala se mezi 36.6 a 36.8 po skončení menstruace a od 12 den cyklu mi klesla na 36.4, pak 36.3, 36.4 a dnes 15. den jsem měla 36.5.z toho jsem usoudila že ovulace ještě nebyla, tak jsem koupila ovu testy a včera i dnes na místě druhé čárky jen slabý duch. co se týče hlenu,ten se mi v posledních dnech zdál více a více vodnatější a je přímo ukázkově tažný - natáhnu ho klidně na 7 cm…
Tak bych se chtěla zeptat, myslíte že ovu už mohla proběhnout nebo spíše neproběhla? bojím se toho, abych spíš neměla anovulaci (třeba ještě po antikoncepci…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
30.7.11 18:50

pokud nemáš problém s otěhotněním - nebo o něm nevíš, je to tvé první zkoušení miminka, tak doporučuju neblbnout, nepočítat, neměřit a prostě si jen tak užívat. Tělo se musí srovnat po x letech s antikoncepcí a tři měsíce je nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deps
30.7.11 20:22

Možná ovulace probíhá nebo co nejdříve proběhne když to máš tak pravidelně. Podle délky tvého cyklu,což je 28 dní,by ovulace měla peoběhnout asi 14 den cyklu,ale možná máš o něco kratší luteální fázi nebo se může stát,že tento cyklus bude delší. Když už tento cyklus měříš,tak pokračuj a uvidíš. Po ovulaci by ti měla teplota stoupnout. :-)

• Citovat
  • Upravit
7
31.7.11 08:45

Díky :-)…podle teploty ovulace neproběhla,opět 36.3 ráno…já se spíš bojím, abych vůbec ovulovala - po tak dlouhém užívání antikoncepce, myslíš že to je možné? dá se případně u gynekologa nějak zjistit jestli ovuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.7.11 09:03

u feny se ovulace pozna z krve podle progesteronu, pokud stoupa … u zen urcite taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deps
31.7.11 10:16

Každé ženě se občas může objevit anovulační cyklus a nic to neznamená. Ty sama to můžeš zjistit právě tím měření a dr. by ti to nejspiš taky řekl,aby si měřila,az pak by postupoval jinak. Zatím nestresuj,měř a uvidíš,může to být náhoda. :-)

• Citovat
  • Upravit
1047
31.7.11 19:52

ja bych po dvou mesicich snazeni nevysilovala a dala tomu volny prubeh :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.8.11 09:37

to ja se snažím nevyšilovat, mě spíš jde o tu ovulaci, která vypadá že asi nedorazí. už je to dneska 17. den cyklu a pořád po ní ani stopy…máte s tím někdo zkušenosti?jsou třeba nějaký příznaky, když by to mělo být častější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deps
2.8.11 09:42

Tak co,Jančo,co teplotka? Držím palce,aby ta ovulka dorazila. :palec:

• Citovat
  • Upravit
7
3.8.11 12:12

Díky za zájem :-)..no včera 36.5 dneska 36.8 ovšem ovulační testy byly pořád podle mě negativní, tak nevim nevim…uvidíme zítra, snad se udrží :-)…tenhle cyklus jsem fakt zmatená z toho, nadpis mého tématu fakt sedí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deps
3.8.11 20:53

Někomu testy ovulaci neukáží nebo jen v určitou chvíli a ty se zrovna v testování do ní netrefíš. Testuješ třeba odpoledne a on byl pozitivní jen dopoledne a podobne.Snad už je tedy opravdu po ovulce :palec:

• Citovat
  • Upravit
7
3.8.11 21:45

to doufám :-) teď mi ještě prosím řekni…asi jsem paranoidní či co, ale dneska večer jsem na papíře našla takovej růžovej hlen, jakoby s malinkýma stopama krve…co to může bejt? menstruaci mám dostat až 12.8. ale že by to bylo uhnizďování to se mi nezdá, to je až příliš brzo i kdyby to vyšlo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.8.11 08:57

Tak růžový hlen už není, tak nevím co to bylo :-). Spíš se zeptám, jak s měřením teploty, když měřím v 8, ale třeba dneska jsem od 6 nemohla spát, nevstala jsem, ale měřila jsem v půl sedmý 36.7, v půl osmý 36.8 a v těch 8 37.když tam napíšu tu hodnotu po probuzení tak mi to nebude korespondovat se zbytkem grafu, kterej je měřenej v 8 (a to jsem se parkrát taky probudila trochu dřív nebo se tam chvíli převalovala a pak zase usnula)…jak to děláte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deps
4.8.11 19:39

Některe ženy mají takový hlen v dob ovulace.

• Citovat
  • Upravit
deps
4.8.11 19:44

Nejlepší je měřit ve stejnou dobu a ještě před tím než vstaneš,jinak je tam rozdíl,ale ne velký.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex