Jsem zvláštní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
23.4.21 16:09

Ano, pro mě bys divná byla a asi trochu v minusových číslech. Podle mě má člověk věkem a zkušenostmi zrát a posouvat se a ne zamrznout v 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.4.21 16:17
@Anonymní píše:
Tak koukat se každý víkend na to samé, to zvláštní je, dost stereotyp, a ještě taková komerčárna. Mně třeba Harry Potter minul (jsem to původně četla jako HP - Hewlit Packard - profesní úchylka), ale vím, že starší kolegové (tak nějak ve věku těch herců a tebe) na tom ulítávají doteď. V zásadě ten jejich život vypadá podobně jako tvůj (děti, hodně hraní s dětmi, zvířata, barvené vlasy, PlayStation, komiksy), takže myslím, že jsi klasický představitel své generace. :nevim:Vždycky záleží na úhlu pohledu. Z pohledu mých prarodičů bys byla asi považována za nestandardní, z pohledu mojí generace jsi nůďo-průďo mainstreamák (komiksy, Potterovky, SpongeBob). Každopádně nic, co by tě mělo znepokojovat. :kytka:

Harryho zkus. Stojí za to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
23.4.21 16:20

Mě připadáš, jako bys zamrzla tak v 17.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
23.4.21 16:21

Tak a teď vlož ten odkaz, na svůj tik tok, instagram apod…mě přijdeš jebla, ale ne v tom, co děláš..ale v tom, zé máš potřebu nám o tom psát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
23.4.21 16:22

Každej ať si dělá co chce, ne? Možná jen vnitřně nechceš/bojíš se dospět a zestárnout :mrgreen: Za mě v pohodě. Jen Spongeboba nesnáším, ten seriál je divnej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12569
23.4.21 16:24
@Anonymní píše: Čauky, mám takový zvláštní dotaz, ptám se na něho z čisté zvědavosti :lol:. Je mi přes 30, jsem vdaná a mám dvě děti a jedno je na cestě. Mám
ráda extravagantní styl oblékání, momentálně mám černé vlasy, kdybych nebyla těhotná mám teď asi růžové, nebo zelený vlasy. Máme pět psů🐩, dva kočky🐱, křečka🐹, papouška🦜, slepice🐓, kozu🐐 a kdybych měla možnost koupit si opičku🐒, tak máme i jí. Jsem fanynka Seleny Gomez, One direction přičemž samozřejmě miluju ship Larry Stylinson, mám vcelku ráda i Shakiru. Úplně miluju Spongeboba, můžu se na něho dívat pořád a pořád, mám ho i jako plyšaka :oops:. Jsem taky blázen do HP, přečetla jsem všechny díly, s dětmi se každý víkend díváme na 1 a 2. Mám aplikace jako Instragram, Tik Tok, Wattpad, Alik. Krom HP, čtu převážně komiksy. S manželem jsme si pořídili playstation, jsme na něm trochu závislí :oops:. Od kolegyn a známých jsem se dozvěděla, že jsem divná a zvláštní :jazyk:. Nedělám si z toho nic, ale zajímá mě to… Snad chápete, jak to myslím. Můj dotaz zní, co byste si pomysleli o takové ženské jako jsem já? Zakázali byste svým dětem, aby se nepřátelili s dětmi takové ženy? I to se mi jednou stalo, myslím že to už je přehnaný :think:.

Ty uz jsi myslim psala. Mam pocit urcite nevyzralosti, vnitrne jsi asi neprijmula svuj vek a ustrnula v puberte, tak ja bych te za kamosku nechtela, mas uplne odlusne zajmy co me ani nahodou neoslovuji, ale je to tvuj boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40398
23.4.21 16:30
@Anonymní píše: Čauky, mám takový zvláštní dotaz, ptám se na něho z čisté zvědavosti :lol:. Je mi přes 30, jsem vdaná a mám dvě děti a jedno je na cestě. Mám
ráda extravagantní styl oblékání, momentálně mám černé vlasy, kdybych nebyla těhotná mám teď asi růžové, nebo zelený vlasy. Máme pět psů🐩, dva kočky🐱, křečka🐹, papouška🦜, slepice🐓, kozu🐐 a kdybych měla možnost koupit si opičku🐒, tak máme i jí. Jsem fanynka Seleny Gomez, One direction přičemž samozřejmě miluju ship Larry Stylinson, mám vcelku ráda i Shakiru. Úplně miluju Spongeboba, můžu se na něho dívat pořád a pořád, mám ho i jako plyšaka :oops:. Jsem taky blázen do HP, přečetla jsem všechny díly, s dětmi se každý víkend díváme na 1 a 2. Mám aplikace jako Instragram, Tik Tok, Wattpad, Alik. Krom HP, čtu převážně komiksy. S manželem jsme si pořídili playstation, jsme na něm trochu závislí :oops:. Od kolegyn a známých jsem se dozvěděla, že jsem divná a zvláštní :jazyk:. Nedělám si z toho nic, ale zajímá mě to… Snad chápete, jak to myslím. Můj dotaz zní, co byste si pomysleli o takové ženské jako jsem já? Zakázali byste svým dětem, aby se nepřátelili s dětmi takové ženy? I to se mi jednou stalo, myslím že to už je přehnaný :think:.

Tak spolu bychom si nerozumněly, HP mě nebavil, to bych pravidelně nedávala, Spongebob nevím kdo je :lol:, hry na playst. nehraju a nemám (ztráta času pro mě a nebaví), IG nemám, Alík mi přišel pro děti.

Dětem bych vaši rodinu rozmlouvala jen v případě, že by návštěva dětí u vás probíhala jen jako dřepění na židli a sledování HP anebo se hrály PC hry, to bych raději někoho, kdo aspon vyleze z baráku…

I těch 5 psů mě děsí, no nic… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
23.4.21 16:41

Na mě dle popisu působíš jako zastydla pubertacka a frikulín (rádoby free cool in) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.4.21 16:42

Jsi hodně zahleděná do sebe :mrgreen: asi chceš slyšet, jak jsi úžasná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
23.4.21 16:42

Na tvým chování mě znepokojují jen ty emotikony. Nemyslím si, že si dospělý člověk musí pomáhat v psaném textu obrázky. To je opravdu infantilní. Jinak si koukej na co chceš, chovej zvířata, jak je libo, hraj si hry. Nechápu, co řešíš. A jestli bys chtěla růžový, nebo zelený vlasy, je tvoje volba, každému je to jedno. Já si třeba myslim, že je to hnusný, ale tvoji povahu bych kvůli tomu nesoudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35758
23.4.21 17:09

Spíš taková zastydla puberta, ale s dětma tě to bude evidentně bavit a je s tebou taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
23.4.21 17:18

Myslela bych si, že jsi infantilní a nezralá, možná i trochu pozérka. Děti bych s Tebou klidně kamarádit nechala, ostatně navštěvují se mnou i divnější lidi :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
23.4.21 17:24

Moje děti se s ostatními dětmi kamarádí kvůli těm dětem a ne jejich maminkám. Vesměs mi je většina ženských nesympatických. U tebe bych asi pozvedla obočí a řekla bych si zastydlá puberta, ale bylo by mi to jedno, pokud by tvé dítě mému dítěti neubližovalo a rozuměli si spolu. Každý jsme nějaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
23.4.21 17:26

Člověk co po třicítce používá oslovení čauky a místo slov obrázky a smajlíky je zvláštní))

• Citovat
  • Upravit
8665
23.4.21 17:26

Podle mě nejsi divná ani zvláštní, ale krapet sebetredna a infantilní. Nevím co je lepší. A Teda to zvířectvo úplně obvykly není, no..ale pokud to všechno nemate v byte… :mrgreen: Každej jsme nejakej. Tebou poslané veci by pro mě nebyly důvod, proč bych nechtěla, aby se s vámi stykaly moje děti. My taky nejsme úplně normální. Kdo je, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí