Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ano, pro mě bys divná byla a asi trochu v minusových číslech. Podle mě má člověk věkem a zkušenostmi zrát a posouvat se a ne zamrznout v 15.
@Anonymní píše:
Tak koukat se každý víkend na to samé, to zvláštní je, dost stereotyp, a ještě taková komerčárna. Mně třeba Harry Potter minul (jsem to původně četla jako HP - Hewlit Packard - profesní úchylka), ale vím, že starší kolegové (tak nějak ve věku těch herců a tebe) na tom ulítávají doteď. V zásadě ten jejich život vypadá podobně jako tvůj (děti, hodně hraní s dětmi, zvířata, barvené vlasy, PlayStation, komiksy), takže myslím, že jsi klasický představitel své generace.Vždycky záleží na úhlu pohledu. Z pohledu mých prarodičů bys byla asi považována za nestandardní, z pohledu mojí generace jsi nůďo-průďo mainstreamák (komiksy, Potterovky, SpongeBob). Každopádně nic, co by tě mělo znepokojovat.
Harryho zkus. Stojí za to. ![]()
Tak a teď vlož ten odkaz, na svůj tik tok, instagram apod…mě přijdeš jebla, ale ne v tom, co děláš..ale v tom, zé máš potřebu nám o tom psát ![]()
Každej ať si dělá co chce, ne? Možná jen vnitřně nechceš/bojíš se dospět a zestárnout
Za mě v pohodě. Jen Spongeboba nesnáším, ten seriál je divnej. ![]()
@Anonymní píše: Čauky, mám takový zvláštní dotaz, ptám se na něho z čisté zvědavosti. Je mi přes 30, jsem vdaná a mám dvě děti a jedno je na cestě. Mám
ráda extravagantní styl oblékání, momentálně mám černé vlasy, kdybych nebyla těhotná mám teď asi růžové, nebo zelený vlasy. Máme pět psů🐩, dva kočky🐱, křečka🐹, papouška🦜, slepice🐓, kozu🐐 a kdybych měla možnost koupit si opičku🐒, tak máme i jí. Jsem fanynka Seleny Gomez, One direction přičemž samozřejmě miluju ship Larry Stylinson, mám vcelku ráda i Shakiru. Úplně miluju Spongeboba, můžu se na něho dívat pořád a pořád, mám ho i jako plyšaka. Jsem taky blázen do HP, přečetla jsem všechny díly, s dětmi se každý víkend díváme na 1 a 2. Mám aplikace jako Instragram, Tik Tok, Wattpad, Alik. Krom HP, čtu převážně komiksy. S manželem jsme si pořídili playstation, jsme na něm trochu závislí
. Od kolegyn a známých jsem se dozvěděla, že jsem divná a zvláštní
. Nedělám si z toho nic, ale zajímá mě to… Snad chápete, jak to myslím. Můj dotaz zní, co byste si pomysleli o takové ženské jako jsem já? Zakázali byste svým dětem, aby se nepřátelili s dětmi takové ženy? I to se mi jednou stalo, myslím že to už je přehnaný
.
Ty uz jsi myslim psala. Mam pocit urcite nevyzralosti, vnitrne jsi asi neprijmula svuj vek a ustrnula v puberte, tak ja bych te za kamosku nechtela, mas uplne odlusne zajmy co me ani nahodou neoslovuji, ale je to tvuj boj.
@Anonymní píše: Čauky, mám takový zvláštní dotaz, ptám se na něho z čisté zvědavosti. Je mi přes 30, jsem vdaná a mám dvě děti a jedno je na cestě. Mám
ráda extravagantní styl oblékání, momentálně mám černé vlasy, kdybych nebyla těhotná mám teď asi růžové, nebo zelený vlasy. Máme pět psů🐩, dva kočky🐱, křečka🐹, papouška🦜, slepice🐓, kozu🐐 a kdybych měla možnost koupit si opičku🐒, tak máme i jí. Jsem fanynka Seleny Gomez, One direction přičemž samozřejmě miluju ship Larry Stylinson, mám vcelku ráda i Shakiru. Úplně miluju Spongeboba, můžu se na něho dívat pořád a pořád, mám ho i jako plyšaka. Jsem taky blázen do HP, přečetla jsem všechny díly, s dětmi se každý víkend díváme na 1 a 2. Mám aplikace jako Instragram, Tik Tok, Wattpad, Alik. Krom HP, čtu převážně komiksy. S manželem jsme si pořídili playstation, jsme na něm trochu závislí
. Nedělám si z toho nic, ale zajímá mě to… Snad chápete, jak to myslím. Můj dotaz zní, co byste si pomysleli o takové ženské jako jsem já? Zakázali byste svým dětem, aby se nepřátelili s dětmi takové ženy? I to se mi jednou stalo, myslím že to už je přehnaný
.
Tak spolu bychom si nerozumněly, HP mě nebavil, to bych pravidelně nedávala, Spongebob nevím kdo je
, hry na playst. nehraju a nemám (ztráta času pro mě a nebaví), IG nemám, Alík mi přišel pro děti.
Dětem bych vaši rodinu rozmlouvala jen v případě, že by návštěva dětí u vás probíhala jen jako dřepění na židli a sledování HP anebo se hrály PC hry, to bych raději někoho, kdo aspon vyleze z baráku…
I těch 5 psů mě děsí, no nic… ![]()
Na mě dle popisu působíš jako zastydla pubertacka a frikulín (rádoby free cool in) ![]()
Jsi hodně zahleděná do sebe
asi chceš slyšet, jak jsi úžasná ![]()
.
Na tvým chování mě znepokojují jen ty emotikony. Nemyslím si, že si dospělý člověk musí pomáhat v psaném textu obrázky. To je opravdu infantilní. Jinak si koukej na co chceš, chovej zvířata, jak je libo, hraj si hry. Nechápu, co řešíš. A jestli bys chtěla růžový, nebo zelený vlasy, je tvoje volba, každému je to jedno. Já si třeba myslim, že je to hnusný, ale tvoji povahu bych kvůli tomu nesoudila.
Spíš taková zastydla puberta, ale s dětma tě to bude evidentně bavit a je s tebou taky.
Myslela bych si, že jsi infantilní a nezralá, možná i trochu pozérka. Děti bych s Tebou klidně kamarádit nechala, ostatně navštěvují se mnou i divnější lidi
.
.
Moje děti se s ostatními dětmi kamarádí kvůli těm dětem a ne jejich maminkám. Vesměs mi je většina ženských nesympatických. U tebe bych asi pozvedla obočí a řekla bych si zastydlá puberta, ale bylo by mi to jedno, pokud by tvé dítě mému dítěti neubližovalo a rozuměli si spolu. Každý jsme nějaký.
Člověk co po třicítce používá oslovení čauky a místo slov obrázky a smajlíky je zvláštní))
Podle mě nejsi divná ani zvláštní, ale krapet sebetredna a infantilní. Nevím co je lepší. A Teda to zvířectvo úplně obvykly není, no..ale pokud to všechno nemate v byte…
Každej jsme nejakej. Tebou poslané veci by pro mě nebyly důvod, proč bych nechtěla, aby se s vámi stykaly moje děti. My taky nejsme úplně normální. Kdo je, ze?