Jsem zvláštní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7296
23.4.21 22:05
@Anonymní píše: Čauky, mám takový zvláštní dotaz, ptám se na něho z čisté zvědavosti :lol:. Je mi přes 30, jsem vdaná a mám dvě děti a jedno je na cestě. Mám
ráda extravagantní styl oblékání, momentálně mám černé vlasy, kdybych nebyla těhotná mám teď asi růžové, nebo zelený vlasy. Máme pět psů🐩, dva kočky🐱, křečka🐹, papouška🦜, slepice🐓, kozu🐐 a kdybych měla možnost koupit si opičku🐒, tak máme i jí. Jsem fanynka Seleny Gomez, One direction přičemž samozřejmě miluju ship Larry Stylinson, mám vcelku ráda i Shakiru. Úplně miluju Spongeboba, můžu se na něho dívat pořád a pořád, mám ho i jako plyšaka :oops:. Jsem taky blázen do HP, přečetla jsem všechny díly, s dětmi se každý víkend díváme na 1 a 2. Mám aplikace jako Instragram, Tik Tok, Wattpad, Alik. Krom HP, čtu převážně komiksy. S manželem jsme si pořídili playstation, jsme na něm trochu závislí :oops:. Od kolegyn a známých jsem se dozvěděla, že jsem divná a zvláštní :jazyk:. Nedělám si z toho nic, ale zajímá mě to… Snad chápete, jak to myslím. Můj dotaz zní, co byste si pomysleli o takové ženské jako jsem já? Zakázali byste svým dětem, aby se nepřátelili s dětmi takové ženy? I to se mi jednou stalo, myslím že to už je přehnaný :think:.

Náhodou super, vážím a líbí se mi všichni lidi, co jsou sví a nejdou s davem, pokud to tak necítí a dělají to jen proto, že si myslí, že se to od nich očekává. Však nikomu neubližujete a pokud jste takto šťastní, tak paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
23.4.21 23:13
@holka_z_hor píše:
U mě je zvláštní nekrofil :think:

To je jako na mě? Ted je zvláštní a miluju ho pro to. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
24.4.21 00:21
@Anonymní píše: Čauky, mám takový zvláštní dotaz, ptám se na něho z čisté zvědavosti :lol:. Je mi přes 30, jsem vdaná a mám dvě děti a jedno je na cestě. Mám
ráda extravagantní styl oblékání, momentálně mám černé vlasy, kdybych nebyla těhotná mám teď asi růžové, nebo zelený vlasy. Máme pět psů🐩, dva kočky🐱, křečka🐹, papouška🦜, slepice🐓, kozu🐐 a kdybych měla možnost koupit si opičku🐒, tak máme i jí. Jsem fanynka Seleny Gomez, One direction přičemž samozřejmě miluju ship Larry Stylinson, mám vcelku ráda i Shakiru. Úplně miluju Spongeboba, můžu se na něho dívat pořád a pořád, mám ho i jako plyšaka :oops:. Jsem taky blázen do HP, přečetla jsem všechny díly, s dětmi se každý víkend díváme na 1 a 2. Mám aplikace jako Instragram, Tik Tok, Wattpad, Alik. Krom HP, čtu převážně komiksy. S manželem jsme si pořídili playstation, jsme na něm trochu závislí :oops:. Od kolegyn a známých jsem se dozvěděla, že jsem divná a zvláštní :jazyk:. Nedělám si z toho nic, ale zajímá mě to… Snad chápete, jak to myslím. Můj dotaz zní, co byste si pomysleli o takové ženské jako jsem já? Zakázali byste svým dětem, aby se nepřátelili s dětmi takové ženy? I to se mi jednou stalo, myslím že to už je přehnaný :think:.

V zásadě mi příjdeš jako každá druhá žena ve tvém věku. Myslím si, že bych si tě z vyjmenovaneho pamatovala podle počtu psů, to mi přijde nevšední. Některé tebou jmenované aplikace neznám. A Selenu Gomez taky ne. Takže teda některé věci nemůžu úplně posoudit. Ale nepředpokládám, že by nějak změnilo můj pohled na tebe. A jak by se vlastně měla „správně“ chovat žena tvého věku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.21 12:04

Jinou dizkusi jsem nezakládála, mrkla jsem na odkaz, jak jsem někdo dával a je fakt že je v něčem podobná, ale taky tam nějaký věci nesedí. Ale jsem ráda, že nejsem jediná s takovým „problémem“. Nemyslím si, že se nějak moc prožívám, věnuju se víc ostatním než sobě, hlavně teda dětem. Taky se schválně nesnažím vycuhovat z davu, naopak bych byla radši, kdybych měla okolo podobný „blázny“. A děkuju všem za komentáře :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.21 12:24
@Hlaholice píše:
A jak by se vlastně měla „správně“ chovat žena tvého věku? :nevim:

Podle známých a pár příbuzných, by měla mít nanejvýš tak 2 zvířata. Měla by se barvit jen na normální barvy- černá, hnědá, blond, šedá. Měla by mít dospělácké zájmy- čtení knih, běh, tvoření, módu, kávičky s kamarádkami, domácnost. Měla by se dívat jen na normální filmy a seriály- jako ulice, ordinace, slunečna, nějaké kriminálky, nebo něco romantického. Měla by se oblíkat normálne, tedy ne jako šašek, jak se oblíkam já, bylo mi řečeno od jedné mě příbuzné :D.

• Citovat
  • Upravit
1261
24.4.21 15:37
@Anonymní píše:
Podle známých a pár příbuzných, by měla mít nanejvýš tak 2 zvířata. Měla by se barvit jen na normální barvy- černá, hnědá, blond, šedá. Měla by mít dospělácké zájmy- čtení knih, běh, tvoření, módu, kávičky s kamarádkami, domácnost. Měla by se dívat jen na normální filmy a seriály- jako ulice, ordinace, slunečna, nějaké kriminálky, nebo něco romantického. Měla by se oblíkat normálne, tedy ne jako šašek, jak se oblíkam já, bylo mi řečeno od jedné mě příbuzné :D.

Normalni nejsi. Ale to je jen dobre. Ja se bavim zasadne se cvokama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
24.4.21 16:32

Do přátelství dětí se má zasahovat, až když je něco na hraně, či za hranou zákona. Jinak ať se oni svobodně rozhodnou, koho pustí do svého světa.

• Citovat
  • Upravit
3236
24.4.21 18:25
@Anonymní píše:
Podle známých a pár příbuzných, by měla mít nanejvýš tak 2 zvířata. Měla by se barvit jen na normální barvy- černá, hnědá, blond, šedá. Měla by mít dospělácké zájmy- čtení knih, běh, tvoření, módu, kávičky s kamarádkami, domácnost. Měla by se dívat jen na normální filmy a seriály- jako ulice, ordinace, slunečna, nějaké kriminálky, nebo něco romantického. Měla by se oblíkat normálne, tedy ne jako šašek, jak se oblíkam já, bylo mi řečeno od jedné mě příbuzné :D.

V tom případě je ta „správně“ se chovající žena pěkně nudné stvoření, se kterým se dá asi jen horko těžko o něčem pobavit… Ne, vážně, podle mne v každé generaci je to tak, že je tam oproti té předchozí trochu posun v tom, co je normální. A že je normální, že koníčky v dospělosti a úprava vzhledu jsou odrazem toho, v čem ten člověk vyrůstal, co měl rád. Vyrostla jsem na metalu, rocku, punku a trochu i teda na nějakém tom popiku a doteď poloucham převážně tohle. Kamarádka si, když vyrůstala, oblíbila taneční hudbu a hip hop a jede v tom dodneška. Děda poslouchá dechovku, ale v jeho mladí byla moderní. Koukám na detektivky, ale měla jsem je ráda už i jako dítě. Většinou ale spíš na takové ulitlejsi. Ale často koukám i na věci určené primárně pro děti nebo pubertaky. Prostě chci u filmu a seriálů vypnout a ne koukat na to, jak někdo v Ordinaci umírá, trpí, podvadi a co já vím co ještě. Radši se koukám na něco, co je tak trochu mimo reálný svět a u čeho se zasmeju. Oblékání moc neresim, stejně jako jsem ho neřešila v mládí, nejradši mám sportovní oblečení, tak chodím hodně v něm. Ale mám ráda, když je oblečení ve veselých barvách. Na některých tričkách mám i obrázek Houby nebo postaviček ze Simpsonu a taky Krtecka :lol: Vlasy nebarvim teď vůbec, ale růžovou jsem v minulosti měla a možná to někdy zopakuju. Knížky teda čtu hodně a většinou odbornou literaturu, ale opět, to jsem dělala už v dětství a dospívání, to u mne není změna. Zvířata moc nemusím, resp. vím, že bych byla líná se o ně starat. Jeden pes mi stačí. Ale znám dost lidí, kteří těch zvířat mají vím a jsou to tricatnici, čtyřicátníci. Na kavicce s kamarádkou jsem byla naposledy před čtyřmi lety (pro upřesnění: mám kamarádky, jen třeba jdeme na spíš společně na procházku, bruslit, tancovat, upečeme buřty… lavičky moc ne, škoda času, to už radši nějaký ten oběd nebo alkohol). Domácnost mne zase až tak moc nebere. Ráda trávím čas s dětma, baví mne si s nima hrát, pozorovat je, učit je něco nového. Se synem doma teď skoro každý den tancujeme, je to super, moc mne to baví a jeho taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.21 23:59

Tak jsi trochu zvláštní, ale proč ne? Z toho výčtu mi přijde,,že u vás rozhodně není nuda, tedy pokud máš dost času na děti skrz ta zvířátka. na druhou stranu i jiné děti by to u vás mohlo bavit. Přijde mi to malinko dětinské, ovšem nic špatného, každý jsme nějaký. Rozhodně bych vás dítěti nezakazovala, pokud se u vás děti chovají slušně a nemluví sprostě a tak :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí