Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kazdy je nejaky. Ja bych zakazala se stykat se s narkomany ale s takovymi,,blazny,, ne. Blazny mysleno v dobrem
Čauky, myslim, ze tvuj dotaz svedci spis o infantilite a jsi do sebe asi trochu zakoukana
jinak vsichni zijeme jak umime, tak bud taky stastna ![]()
Svym detem bych pratelstvi s Tvymi detmi a priori nezakazovala, proc taky ![]()
Možná trochu blázen, ale v dobrém
jediné zvláštní mi příde to, že kvůli tomu musíš zakládat diskuzi ![]()
Podle mě jsi úplně normální a naopak v pohodě
s koníčky to mam podobně jen mi chybí ty děti a množství zvířat (mit prostor byla by i zvířata takhle stačí pes) ja tedy nejsem extravagantní a spíš šedá myška ale tvůj popis mi přijde velice sympaticky. ![]()
@Anonymní píše: Čauky, mám takový zvláštní dotaz, ptám se na něho z čisté zvědavosti. Je mi přes 30, jsem vdaná a mám dvě děti a jedno je na cestě. Mám
ráda extravagantní styl oblékání, momentálně mám černé vlasy, kdybych nebyla těhotná mám teď asi růžové, nebo zelený vlasy. Máme pět psů🐩, dva kočky🐱, křečka🐹, papouška🦜, slepice🐓, kozu🐐 a kdybych měla možnost koupit si opičku🐒, tak máme i jí. Jsem fanynka Seleny Gomez, One direction přičemž samozřejmě miluju ship Larry Stylinson, mám vcelku ráda i Shakiru. Úplně miluju Spongeboba, můžu se na něho dívat pořád a pořád, mám ho i jako plyšaka. Jsem taky blázen do HP, přečetla jsem všechny díly, s dětmi se každý víkend díváme na 1 a 2. Mám aplikace jako Instragram, Tik Tok, Wattpad, Alik. Krom HP, čtu převážně komiksy. S manželem jsme si pořídili playstation, jsme na něm trochu závislí
. Od kolegyn a známých jsem se dozvěděla, že jsem divná a zvláštní
. Nedělám si z toho nic, ale zajímá mě to… Snad chápete, jak to myslím. Můj dotaz zní, co byste si pomysleli o takové ženské jako jsem já? Zakázali byste svým dětem, aby se nepřátelili s dětmi takové ženy? I to se mi jednou stalo, myslím že to už je přehnaný
.
Hele „divně“, takhle se může popsat skoro každý. Málokdo zapadá do nějaké šablony. ![]()
Pokud to tak tobě i blízkým vyhovuje, pokud jsi takto sama spokojená, tak je to naprosto v pořádku. Měj se hezky.
No mam trochu pocit, ze se snazis za kazdejch okolnosti vycuhovat..treba se pletu, nevim. Mozna nejaka kompenzace neceho? Kazdopadne ja nikdy nerikam detem, s kym se maj kamosit, nejmladsi denne chodi do skoly s holcickou odnaproti, jejiz tupej otcim mi vysypal kybl sterku na predni sklo od auta, abych neparkovala na ulici, protoze jemu pak zajizdej popelari jednim kolem na dlazbu pred barakem ![]()
Tvé zájmy tedy opravdu nesdílím
Ale jinak ne, není to divné, spíš v téhle době celkem běžné…
Jinak děti bych k tobě pouštěla, myslím, že si s nimi dobře rozumíš ![]()
Tak koukat se každý víkend na to samé, to zvláštní je, dost stereotyp, a ještě taková komerčárna. Mně třeba Harry Potter minul (jsem to původně četla jako HP - Hewlit Packard - profesní úchylka), ale vím, že starší kolegové (tak nějak ve věku těch herců a tebe) na tom ulítávají doteď. V zásadě ten jejich život vypadá podobně jako tvůj (děti, hodně hraní s dětmi, zvířata, barvené vlasy, PlayStation, komiksy), takže myslím, že jsi klasický představitel své generace. ![]()
Vždycky záleží na úhlu pohledu. Z pohledu mých prarodičů bys byla asi považována za nestandardní, z pohledu mojí generace jsi nůďo-průďo mainstreamák (komiksy, Potterovky, SpongeBob). Každopádně nic, co by tě mělo znepokojovat. ![]()
Ty se hodně prožíváš co?
Mám některé mnohem divnější zájmy než ty, a nenapadlo by mě zkoumat, jestli to někomu přijde divné nebo ne. To tak možná někdy v 17ti mi záleželo na tom, jak na moje červené vlasy a cvoček v nose kouká okolí
![]()
Každý jsem nějaký. My si vždy říkáme na závodech, jak je to super, být mezi svými blázny. Jakmile děláš něco jinak než jiná skupina, tak pro ně budeš divná.
Takže dětem bych tvé děti jako kamarády nezakazovala.
HP jsem četla, viděla asi 2 díly, knihy mě bavily, ale že bych musela koukat co víkend na film co fakt ne.
Hry na PC si taky občas zahraju, ale radši deskovky (to na nás taky koukají občas lidi divně, že si jako dospělí hrajeme).
A co se týče oblečení někteří řeší cokoliv co si oblečete. My občas ze závodů jdeme schválně s dobovém oblečení do obchodu a to jsou pohledy.
A to mám jen košili, dlouhou sukni, vysoké boty. ![]()
Čauky, mám takový zvláštní dotaz, ptám se na něho z čisté zvědavosti
. Je mi přes 30, jsem vdaná a mám dvě děti a jedno je na cestě. Mám
. Jsem taky blázen do HP, přečetla jsem všechny díly, s dětmi se každý víkend díváme na 1 a 2. Mám aplikace jako Instragram, Tik Tok, Wattpad, Alik. Krom HP, čtu převážně komiksy. S manželem jsme si pořídili playstation, jsme na něm trochu závislí
. Od kolegyn a známých jsem se dozvěděla, že jsem divná a zvláštní
. Nedělám si z toho nic, ale zajímá mě to… Snad chápete, jak to myslím. Můj dotaz zní, co byste si pomysleli o takové ženské jako jsem já? Zakázali byste svým dětem, aby se nepřátelili s dětmi takové ženy? I to se mi jednou stalo, myslím že to už je přehnaný
.
ráda extravagantní styl oblékání, momentálně mám černé vlasy, kdybych nebyla těhotná mám teď asi růžové, nebo zelený vlasy. Máme pět psů🐩, dva kočky🐱, křečka🐹, papouška🦜, slepice🐓, kozu🐐 a kdybych měla možnost koupit si opičku🐒, tak máme i jí. Jsem fanynka Seleny Gomez, One direction přičemž samozřejmě miluju ship Larry Stylinson, mám vcelku ráda i Shakiru. Úplně miluju Spongeboba, můžu se na něho dívat pořád a pořád, mám ho i jako plyšaka