Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já doma odmítám mít i slepice 😂 ale je mi úplně jedno jestli je doma někdo má nebo ne a už vůbec bych dětem nezakazovala kamarádit se s někým kdo má rodiče co vybočují od ostatních ať už vzhledem nebo životním stylem a tady mi to nepřijde žádnej extrém, znám lidi co jsou fakt „divní“ a nikdy se tím nepotřebovali takhle chlubit
Teda nesmí jet třeba na perníku a po večerech se ohrožovat nožem, tam bych je nepustila ![]()
Spíš mě zaujalo jak s tou kupou zvěře zvládáte být ještě závislí na playstaisnu? ![]()
@ludmilaadamkova znám jednu, mimochodem maminku kamaráda mého syna, která tohle používala i po 40. Čauky a o klucích mluvila jako o nejkách, tak to mi přišlo taky dost mimo mísu.
Každopádně kdybych měla vybrat mezi zakladatelkou a Wednesday Addamsovou, tak se radši budu kamarádit s WA ![]()
Ty už jsi sem, ale jednou psala. Takže jo, vadila bys mi. Evidentně nemáš sebereflexi a jsi egocentrická. Tvé děti neznám, ale ty mé ta houba a čaroděj nezajímají, takže tam nevím. Třeba by našly jinou společnou řeč, pokud je nefixuješ mezi 4 zdi a tu zvěř. Rodiče si rozumět nemusejí, to není podmínka přátelství.
Myslela bych si, že jsi divná. Ale já divnost oceňuji. A líbí se mi, když se někdo nesnaží své podivínství skrývat, ale dává jej na obdiv bez ohledu na zaprděnou společnost.
![]()
Mě by zajímalo, když máš tolik zvířat, děti.. kde bereš čas?
A energii? řešit, co si kdo myslí?
A neni to jedno? Jsi spokojena? Manzel a deti take? Tak proc resit co si mysli okoli.
Ty jo, přijde mi to jako protipol k usedlé třicítce (která by napsala: mám dvě/tři děti, ve volnu se věnují zahrádce a zviratum, večer sleduji TV, o víkendu jedu k rodičům a tak to jde den za dnem… Nuda, nuda, šeď). Takže by mi byl asi bližší tvůj životní styl, ale působí to z toho příspěvků nevyzrále, jakoby pubertálně a hlavně-musím-být-zajímavá.
Ale pokud se věnuješ dětem a stejné množství energii dáváš i jim (nejen sobě), tak si to dětství s tebou určitě užijí víc než s usedlou tricitkou.
@Anonymní píše: Čauky, mám takový zvláštní dotaz, ptám se na něho z čisté zvědavosti. Je mi přes 30, jsem vdaná a mám dvě děti a jedno je na cestě. Mám
ráda extravagantní styl oblékání, momentálně mám černé vlasy, kdybych nebyla těhotná mám teď asi růžové, nebo zelený vlasy. Máme pět psů🐩, dva kočky🐱, křečka🐹, papouška🦜, slepice🐓, kozu🐐 a kdybych měla možnost koupit si opičku🐒, tak máme i jí. Jsem fanynka Seleny Gomez, One direction přičemž samozřejmě miluju ship Larry Stylinson, mám vcelku ráda i Shakiru. Úplně miluju Spongeboba, můžu se na něho dívat pořád a pořád, mám ho i jako plyšaka. Jsem taky blázen do HP, přečetla jsem všechny díly, s dětmi se každý víkend díváme na 1 a 2. Mám aplikace jako Instragram, Tik Tok, Wattpad, Alik. Krom HP, čtu převážně komiksy. S manželem jsme si pořídili playstation, jsme na něm trochu závislí
. Od kolegyn a známých jsem se dozvěděla, že jsem divná a zvláštní
. Nedělám si z toho nic, ale zajímá mě to… Snad chápete, jak to myslím. Můj dotaz zní, co byste si pomysleli o takové ženské jako jsem já? Zakázali byste svým dětem, aby se nepřátelili s dětmi takové ženy? I to se mi jednou stalo, myslím že to už je přehnaný
.
Lehce suchar, ale tak co už. Nemůže být každý zábavný. ![]()
Já taky nejsem zrovna prototyp klasické matky. Každému co jeho jest. Já sem zase zastydlej pankáč s podholenou hlavou, tetováníma, devíti náušnicema a piercingem. Mám vysoký martensky i střevíčky, kde to jde, chodím bosa a o jednoznačným stylu oblečení se ani mluvit nedá
a můj hudební vkus by polovinu místních Matek donutil vzít do ruky svěcenou vodu… ![]()
Jinak asi bych si o tobě myslela, že si trochu infantilní, ale Dětem bych s vaší rodinou mluvit nezakázala, proč. Nejste ani feťáci, alkoholici, ani násilníci, takže cajk. Žít a nechat zit ![]()
Podle mě máš jen otřesný hudební vkus, jinak ostatní věci jako barevné vlasy, zvířata, Spongebob, Harry Potter, komiksy, instagram, TikTok a playstation mi přijdou v mém okolí v mé věkové kategorii (28 let) naprosto běžné.
Jsem na tom dost podobně a dokonce máme i ty opičky - 3
Divná podle mě nejsi, nebo aspoň já si to o sobě nemyslím ![]()
@Trojlístek píše:
Ty už jsi sem, ale jednou psala. Takže jo, vadila bys mi. Evidentně nemáš sebereflexi a jsi egocentrická. Tvé děti neznám, ale ty mé ta houba a čaroděj nezajímají, takže tam nevím. Třeba by našly jinou společnou řeč, pokud je nefixuješ mezi 4 zdi a tu zvěř. Rodiče si rozumět nemusejí, to není podmínka přátelství.
Taky bych řekla ![]()
https://www.emimino.cz/…zene-418547/
Myslím, že touží číst, jak je supercool a strašně sama sebou ![]()
@Anonymní píše: Čauky, mám takový zvláštní dotaz, ptám se na něho z čisté zvědavosti. Je mi přes 30, jsem vdaná a mám dvě děti a jedno je na cestě. Mám
ráda extravagantní styl oblékání, momentálně mám černé vlasy, kdybych nebyla těhotná mám teď asi růžové, nebo zelený vlasy. Máme pět psů🐩, dva kočky🐱, křečka🐹, papouška🦜, slepice🐓, kozu🐐 a kdybych měla možnost koupit si opičku🐒, tak máme i jí. Jsem fanynka Seleny Gomez, One direction přičemž samozřejmě miluju ship Larry Stylinson, mám vcelku ráda i Shakiru. Úplně miluju Spongeboba, můžu se na něho dívat pořád a pořád, mám ho i jako plyšaka. Jsem taky blázen do HP, přečetla jsem všechny díly, s dětmi se každý víkend díváme na 1 a 2. Mám aplikace jako Instragram, Tik Tok, Wattpad, Alik. Krom HP, čtu převážně komiksy. S manželem jsme si pořídili playstation, jsme na něm trochu závislí
. Od kolegyn a známých jsem se dozvěděla, že jsem divná a zvláštní
. Nedělám si z toho nic, ale zajímá mě to… Snad chápete, jak to myslím. Můj dotaz zní, co byste si pomysleli o takové ženské jako jsem já? Zakázali byste svým dětem, aby se nepřátelili s dětmi takové ženy? I to se mi jednou stalo, myslím že to už je přehnaný
.
Trochu ![]()
Doporučuji si přečíst knížku : Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**e. Pokud ty jsi tak šťastná a dělá to šťastnou tebe, není co řešit.