Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vůbec to není hloupé,pokud si nejsi jistá zda je to ona na fb,napiš jí zprávu… Od toho fb je,aby se lidé mohli kontaktovat.
Přesně jak píše Alušáček. Také jsem tak kontaktovala staré známé, ale ne po týdnu. Bylo to víc jak po 20 letech. Odepsali a dokonce jsme se i sešli ☺
A co tak kontaktovat pořadatelé taboru zda ti na ni dají telefon/email nebo nechat své číslo a poprosit je zda ji kontaktovali.
Neblazni, proc by to bylo blbe?
treba na tebe taky mysli a bude mit radost, ze jsi ji nasla. Me si kolikrat pridaji lidi, ktere jsem videla treba jen jeden vecer. A pokud jsme si rozumeli, pridam si je taky - aspon se pak muzeme snadno domluvit a sejit se zase
ja jsem dlouho facebook nemela, ted jsem si ho zacatkem roku obnovila. Pridala jsem si kamaradky ze stredni skoly a nakonec z toho byl tridni sraz a vsichni byli nadseni ze jsem je kontaktovala a dala je zase dohromady ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím jak tohle téma nazvat, tak se nezlobte..
Je mi 20 let a minulý týden jsem byla jako instruktor na příměstském táboře. Tam jsem se seznámila s druhou instruktorkou a hrozně jsme si padli do oka (ne v romantickém stylu, jen jako kamarádky). Skončil týden a já se jí zapomněla zeptat na FB. Myslela jsem si, že ji najdu, ale nenašla jsem ji. Teda možná že jo, ale nemá tam svoji fotku. Chybí mi to jak jsme si říkali vtipy a vůbec mi chybí. Jen tak takovou kamarádku nenajdu, jsem introvert, nad vším moc přemýšlím, špatně se seznamuji a pochybuji, že se někde potkáme.
A tak se chci zeptat, co mám dělat. Mám jí poslat žádost o přátelství? Nebude to vypadat hloupě, když jsme se už týden neviděli? A vlastně nevím ani jak zahájit konverzaci.. Jsem fakt poděs..
Děkuji strašně moc všem za rady a přeji vám pěkný den
Za zprávu nic nedáš… ![]()
@Anonymní píše:
Je mi 20 let a minulý týden jsem byla jako instruktor na příměstském táboře. Tam jsem se seznámila s druhou instruktorkou a hrozně jsme si padli do oka (ne v romantickém stylu, jen jako kamarádky). Skončil týden a já se jí zapomněla zeptat na FB. Myslela jsem si, že ji najdu, ale nenašla jsem ji. Teda možná že jo, ale nemá tam svoji fotku. Chybí mi to jak jsme si říkali vtipy a vůbec mi chybí. Jen tak takovou kamarádku nenajdu, jsem introvert, nad vším moc přemýšlím, špatně se seznamuji a pochybuji, že se někde potkáme.
A tak se chci zeptat, co mám dělat. Mám jí poslat žádost o přátelství? Nebude to vypadat hloupě, když jsme se už týden neviděli? A vlastně nevím ani jak zahájit konverzaci.. Jsem fakt poděs..
Ahoj, odkud jsi? Kdyžtak napiš SZ! ![]()