jsme sami

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4957
7.3.10 20:51

:roll: Ahoj, to je děs!!! My jsme z Újezda u Kampy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
7.3.10 20:52
Malá se jmenuje Barbora,věděla jsem od začátku,že to bude holka
beckie píše:
Siemenss píše:
vím kde je i Pražského Povstání.to je z anděla krásná procházka po nabreží.moc se těším.Já si říkám,že ve všem musím hledat jen to pozitivní.
to je, my se takhle procházíme skoro pořád, tak se budu těšit na společnost :-)
To jsi fakt statečná, že to takhle bereš. Rozhodně je to lepší než se hroutit. :palec: :palec: A hlavně, Tobě zůstalo to nejkrásnější z vašeho vztahu! :wink:
Jak se malá jmenuje!??

malá se jmenuje Barborka Bartoňová,věděla jsem od začátku že to bude pipina.Takže Barborka se klubala už se svým jmenem,byla jsem si tím jmenem tak jistá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
7.3.10 20:58
Lidka a Sami píše: :roll: Ahoj, to je děs!!! My jsme z Újezda u Kampy. :mavam:

u Kampy? to jde i pěšky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.3.10 21:00

Jé malá jmenovkyně, já jsem taky Barbora. Ale Bartoňová né :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.10 21:01

Najdi si to na mapy.cz Dolní Měcholupy, kousek za Skalkou. Mám tam i krytý bazén, tak můžeme s prckama plavat!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.3.10 21:02
jarmila.rihova píše:
Najdi si to na mapy.cz Dolní Měcholupy, kousek za Skalkou. Mám tam i krytý bazén, tak můžeme s prckama plavat!!! :dance:

no téda, to se někdo má!! :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
7.3.10 21:06

týýý jo,tak to je co zavydět.my jsme chodily plavat,ale tatka na to pry nemá,tak jsme to letos zrusily.Ale setrim jak diva a v září určitě nastoupíme.Tak ja kouknu a až nebude sníh,tak dorazíme ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
7.3.10 21:08

máš moc krásný jmeno :lol: poslala jsem ti tel.číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
7.3.10 21:08
Siemenss píše:
Lidka a Sami píše: :roll: Ahoj, to je děs!!! My jsme z Újezda u Kampy. :mavam:
u Kampy? to jde i pěšky ne?

jj pěšo…já teda když jdu nakupovat na Anděl, tak chodím jen pěšky…přece jen my to přijde zbytečný MHD a to samé na Národku do Máje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
7.3.10 21:10

no jasně kočár,dobré boty a výlet je na světě.Tak to je super.kdy se ti to hodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.3.10 21:19

Já chodím taky pěšky, kam jen to jde. Protože Pražská MHD je ne moje chabé nervičky moc!! Číslo mám, tak zavolám a spácháme výlet. Tak mě napadlo mám psa,nebude malé vadit?? Je to ještě štěňě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
7.3.10 21:22

rozhodne nebude,my mame taky psa.Labradora Sofii a jsou ji 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.3.10 21:24
Siemenss píše:
rozhodne nebude,my mame taky psa.Labradora Sofii a jsou ji 3.

Tak to je pecka! Doufám, že půjde taky na procházku! To by byla ta naše můra malá nadšená, že má psí kámošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
7.3.10 21:40

jo,jo pujde…No ale ona je takovej prizdi… mame ji vychovanou tak, aby neubližila male.Takže ani nevi co je to stekani.. To je ona na tom profilu? tak to bude velka sranda Sofina je hrava.jak vlastne mas stare mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.3.10 21:45
Siemenss píše:
jo,jo pujde…No ale ona je takovej prizdi… mame ji vychovanou tak, aby neubližila male.Takže ani nevi co je to stekani.. To je ona na tom profilu? tak to bude velka sranda Sofina je hrava.jak vlastne mas stare mimco?

Tak to doufám, že se mi to naše třeštidlo podaří taky vychovat, ale zatím to moc nevypadá. :-( Malá má čtyři měsíce, takže ještě prtě oproti Barunce. (fakt krásný jméno :-) )A tohle je náš pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová