Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte maminy,tak nás opustil tatínek s větou:Nejsem připravený mít rodinu!! No co naděláte
..Tak jsme sami,rodiče mám až na Moravě a tak si hledám maminy které bydlí poblíž anděla.Malá mi roste,takže už nejsme prdci,ale už je nám 18 měsíců.Rádi uvítame tetu s mimčem na procházky,výlety a tak.Předem děkuji za odpovědi.
Já poblíž nebydlím, ale ten Váš tatínek je na pěst. To to nevěděl dřív? Tohle mě dostalo.
je,ale ted už nic nenadělám.Myslela jsem,že když je chlap starší,že už má rozum a chut pro rodinu,ale asi ne.
To je úžasý, že se necítí na rodinu, ale na sex se i chlapi cítěj vždycky.
![]()
Já jak to poslední dobou vidím, co ti chlapi vyváděj, tak abych se začala o toho svého bát.
No ale k věci, my jsme z Prahy 4, to není na Anděl až taková dálka. ![]()
Jééé super,no a kde přesně bydlíte? Znám Pankrác.Víš chlapa si nikdy neuhlídáš.Bud s tebou zůstat chce a nebo nechce.Přítel měl každý den teplou večeři,čisto,většinou jsem si všechno dělala sama abych ho neobtěžovala,ale stejnak toho bylo málo.
Přijde mi to jako výmluva, ne jako reálné vysvětlení. ![]()
Ale nejsem z Prahy, jen mi to nedalo nereagovat. ![]()
Na Pražského povstání takže na Pankrác to mám co by kamenem dohodil
.
36 a myslí si, že ještě není připravený na rodinu?
![]()
Tak já budu jen doufat, že ten můj na rodinu připravený je a že mi nepřichystá v budoucnu nějakou podobnou perlu!
vím kde je i Pražského Povstání.to je z anděla krásná procházka po nabreží.moc se těším.Já si říkám,že ve všem musím hledat jen to pozitivní.
Siemenss píše:
vím kde je i Pražského Povstání.to je z anděla krásná procházka po nabreží.moc se těším.Já si říkám,že ve všem musím hledat jen to pozitivní.
to je, my se takhle procházíme skoro pořád, tak se budu těšit na společnost ![]()
To jsi fakt statečná, že to takhle bereš. Rozhodně je to lepší než se hroutit.
A hlavně, Tobě zůstalo to nejkrásnější z vašeho vztahu! ![]()
Jak se malá jmenuje!??
Ahoj, já jsem ze Zdib, ale budu se stěhovat do Měcholup, do hezké vilky, tak když ti nebude vadit cestování????Jinak Tvého přítele bych s chutí nakopala…
Maminy moc Vám děkuju za upřimnost,ale on sám jednou pozná o co všechno přišel.Chce to jen čas…Už ted pomale neví jak velké pokroky dělá.Jsme sice sami,ale máme se rady.
jarmila.rihova píše:
Ahoj, já jsem ze Zdib, ale budu se stěhovat do Měcholup, do hezké vilky, tak když ti nebude vadit cestování????Jinak Tvého přítele bych s chutí nakopala…
vůbec nevím kde jsou Měcholupy,ale těšíme se..