Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Která konkrétně má být doba, kdy existovali skvělí muži se „starou školou“?
Opravdu mě to zajímá ![]()
„Hledám muže se starou školou, věrného, pracovitého, galantního, finančně zajištěného, psychicky odolného, samostatného, komunikativního, loajálního a ideálně ještě hezkého.
Na oplátku nabízím generalizování poloviny populace jako nepoužitelných sobců, testování při prvním konfliktu a nostalgii po době, kdy muž hlavně ‘věděl, co se k ženě sluší’. 😄
Existují
Otázka je, jestli ty nabízíš dostatečné protikvality, které by takového muže zaujaly
@free333 píše: Více
z filmu Kristián. Asi ho ted nedávno viděla, tak se inspirovala.
A v jakém věkovém spektru? Určitě existují, nicméně ti nejlepší jsou vždycky zadaní.
Ono asi hodně záleží na tom, co do toho vztahu máš přinést ty. Jestli jsi vůbec pro popisovaného muže dobrá partie a jestli třeba nedá přednost jinému typu slečny. Ne všichni muži jsou sobci, nemakačenka a ty další věci, které popisuješ a pokud narážíš jen na takové typy, asi bych se být tebou zkusila zamyslet, jestli není chyba na tvé straně. Jestli třeba neděláš něco, čím se u takových mužů vyřadíš z okruhu zájmu.
@vokishka píše: Více
Myslíš ten Kristián, co šetřil celý měsíc na ženě, aby si mohl vyhodit z kopýtka a doma nosil papučky?
On ženě neříkal pravdu, ale možná jí galantně otevřel dveře a pomohl do kabátu.
Ja takoveho nasla pred rokem
a rozhodne jsou, potkala jsem takovych na seznamce vic. Nemam pocit, ze nebylo z ceho vybirat. Chtelo to jen trochu casu a energie…
A ty takovým mužům nabízíš vlastně co? Cim bys dokázala takového muže zaujmout? Dokázala bys mu byt rovnocenným protějškem?
Ono to s tou kvalitou není tak jednoduché, jak popisuješ, zakladatelko. Chápu, ale s rukou na srdci si troufám říct, že všechno, co píšeš, splňuji, ale přesto by se našlo pár vlastností či chybějících schopností, díky kterým mě ženy vyřazují.
Ale protože jsem „karakter“, tak ženy do seznamování se mnou nenutím. ![]()
Ale ty mluvíš trochu o něčem jiném, podle mě to vidíš moc černě, říkáš, „co slyším“, lidé většinou o tom hezkém nemluví, protože naštěstí je to stále samozřejmost. Co tvá osobní zkušenost se seznamováním? Uznávám ale, že seznámit se je problém a ti dobří jsou logicky zadaní a nemají potřebu se rozcházet, své ženy si váží. A ten zbytek se seznamuje a seznamuje a i když třeba najdou, dlouho to nevydrží a seznamují se zas. ![]()
Dobrá otázka v diskuzi, co je to ta stará škola. Pro mě tak většina chlapů zhruba do konce sedmdesátých let, pak se to postupně začalo obracet. A ty jsi, zakladatelko, také stará škola? ![]()
Myslím, že hodně záleží na tom, kde člověk hledá a na jaké typy mužů pořád naráží 😊 Když člověk čte internet nebo poslouchá okolí, tak má občas pocit, že normální chlapi už neexistují 😄 Ale podle mě pořád jsou, jen většinou nejsou nejvíc vidět a často už mají za sebou nějaké zklamání stejně jako ženy.
A upřímně, čím je člověk starší, tím víc si uvědomuje, že „kvalitní chlap“ není dokonalý princ, ale někdo, vedle koho je klid, respekt a pocit bezpečí ❤️
Ahojte
Aktuálně se nacházím na seznamovacím trhu a zjišťuji, jak je velký problém najít dobrého muže. Nekoho se slušným chováním, sympatickým vzhledem, s dobrou prací.. ale hlavně věrného a hodného s dobrým srdcem, který ví, co se k ženě sluší a patří. Pokud půjdu hodně do detailu, tak ideálně muže se starou školou, který ženě pomůže, otevře dveře, uznává dobré hodnoty jako je komunikace, loajalita, upřímnost… zkratka normálního chlapa
Dneska co slyším, tak to jsou akorát sobci, nemakačenka, často v životě nepoužitelní, ideálně s bydlením u maminky… a při nějakém konfliktu vás div neuhodí nebo nepodvedou… proste porad neco…
Jak to mate vy, svobodné zeny… vidim to tak černě nebo je dnes opravdu problem?
Zdravím