Jsou dnešní muži ‘’kvalitní’’?

Anonymní
17.5.26 19:47

Jsou dnešní muži ‘’kvalitní’’?

Ahojte :mavam:

Aktuálně se nacházím na seznamovacím trhu a zjišťuji, jak je velký problém najít dobrého muže. Nekoho se slušným chováním, sympatickým vzhledem, s dobrou prací.. ale hlavně věrného a hodného s dobrým srdcem, který ví, co se k ženě sluší a patří. Pokud půjdu hodně do detailu, tak ideálně muže se starou školou, který ženě pomůže, otevře dveře, uznává dobré hodnoty jako je komunikace, loajalita, upřímnost… zkratka normálního chlapa :D

Dneska co slyším, tak to jsou akorát sobci, nemakačenka, často v životě nepoužitelní, ideálně s bydlením u maminky… a při nějakém konfliktu vás div neuhodí nebo nepodvedou… proste porad neco…
Jak to mate vy, svobodné zeny… vidim to tak černě nebo je dnes opravdu problem? :zed:

Zdravím :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40414
17.5.26 19:51
@Anonymní píše: Více

Která konkrétně má být doba, kdy existovali skvělí muži se „starou školou“?

Opravdu mě to zajímá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.5.26 19:52

„Hledám muže se starou školou, věrného, pracovitého, galantního, finančně zajištěného, psychicky odolného, samostatného, komunikativního, loajálního a ideálně ještě hezkého.
Na oplátku nabízím generalizování poloviny populace jako nepoužitelných sobců, testování při prvním konfliktu a nostalgii po době, kdy muž hlavně ‘věděl, co se k ženě sluší’. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9750
17.5.26 19:59

Existují :) Otázka je, jestli ty nabízíš dostatečné protikvality, které by takového muže zaujaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
17.5.26 20:19
@free333 píše: Více

z filmu Kristián. Asi ho ted nedávno viděla, tak se inspirovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5701
17.5.26 20:21

A v jakém věkovém spektru? Určitě existují, nicméně ti nejlepší jsou vždycky zadaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.5.26 20:27

Ono asi hodně záleží na tom, co do toho vztahu máš přinést ty. Jestli jsi vůbec pro popisovaného muže dobrá partie a jestli třeba nedá přednost jinému typu slečny. Ne všichni muži jsou sobci, nemakačenka a ty další věci, které popisuješ a pokud narážíš jen na takové typy, asi bych se být tebou zkusila zamyslet, jestli není chyba na tvé straně. Jestli třeba neděláš něco, čím se u takových mužů vyřadíš z okruhu zájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
17.5.26 20:38
@vokishka píše: Více

Myslíš ten Kristián, co šetřil celý měsíc na ženě, aby si mohl vyhodit z kopýtka a doma nosil papučky? :mrgreen: On ženě neříkal pravdu, ale možná jí galantně otevřel dveře a pomohl do kabátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
17.5.26 21:14

Co si mame představit pod pojmem "dobrá práce "?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 21:21

Ja takoveho nasla pred rokem :mrgreen: a rozhodne jsou, potkala jsem takovych na seznamce vic. Nemam pocit, ze nebylo z ceho vybirat. Chtelo to jen trochu casu a energie…

• Citovat
  • Upravit
14603
17.5.26 21:57

A ty takovým mužům nabízíš vlastně co? Cim bys dokázala takového muže zaujmout? Dokázala bys mu byt rovnocenným protějškem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
17.5.26 22:24

Jsi celkem nenáročná 😊
Co nabízíš, ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2246
17.5.26 23:02

Ono to s tou kvalitou není tak jednoduché, jak popisuješ, zakladatelko. Chápu, ale s rukou na srdci si troufám říct, že všechno, co píšeš, splňuji, ale přesto by se našlo pár vlastností či chybějících schopností, díky kterým mě ženy vyřazují. :) Ale protože jsem „karakter“, tak ženy do seznamování se mnou nenutím. :D

Ale ty mluvíš trochu o něčem jiném, podle mě to vidíš moc černě, říkáš, „co slyším“, lidé většinou o tom hezkém nemluví, protože naštěstí je to stále samozřejmost. Co tvá osobní zkušenost se seznamováním? Uznávám ale, že seznámit se je problém a ti dobří jsou logicky zadaní a nemají potřebu se rozcházet, své ženy si váží. A ten zbytek se seznamuje a seznamuje a i když třeba najdou, dlouho to nevydrží a seznamují se zas. :mrgreen:

Dobrá otázka v diskuzi, co je to ta stará škola. Pro mě tak většina chlapů zhruba do konce sedmdesátých let, pak se to postupně začalo obracet. A ty jsi, zakladatelko, také stará škola? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.26 23:05

Myslím, že hodně záleží na tom, kde člověk hledá a na jaké typy mužů pořád naráží 😊 Když člověk čte internet nebo poslouchá okolí, tak má občas pocit, že normální chlapi už neexistují 😄 Ale podle mě pořád jsou, jen většinou nejsou nejvíc vidět a často už mají za sebou nějaké zklamání stejně jako ženy.

A upřímně, čím je člověk starší, tím víc si uvědomuje, že „kvalitní chlap“ není dokonalý princ, ale někdo, vedle koho je klid, respekt a pocit bezpečí ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
17.5.26 23:33

Záleží z jaké rodiny a společenské vrstvy je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí