Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ploskutáček píše: Více
Vlastně jo. Manžel je mladši než já. ![]()
@Semtex píše: Více
Ale takový dle tebe ideální muž hledá také pro něho ideální ženu. Tedy mladou, hezkou a sympatickou, k tomu domácký typ, který mu bude chutně a pravidelně vařit, starat se o domácnost, nebude chodit do práce a obletovat ho, až on přijde z práce domů. On bude slušně vydělávat, jeho žena nebude žít v nouzi, ale zase se mu bude muset přizpůsobit.
@Da12 píše: Více
Dle me ideální, to jsem někde psala? Nicméně jednoho takového znám, je zajištěný, vyrýsovaná postava, pracovitý, zcela soběstačný, pečuje o děti… a chce nezávislou partnerku, která by na tom byla stejně, nechce doma další dítě ani pečovatelku.
@Da12 píše: Více
Asi tak, že jo, škoda, že zakladatelka nekomunikuje, to bude zase diskuze na…
Rád bych věděl, jaká zakladatelka vlastně je.
Na druhou stranu, mluvíme-li o kvalitě… co je dneska obecně kvalitní? Nemyslím jenom lidi, ale obecně. Co jste si koupili dřív anebo vaši rodiče, to možná ještě doma máte, ty nové věci měníte tak po sedmi letech. Doba kvalitě a trvanlivosti nepřeje a myslím, že se to podepisuje i na chování a vlastnostech lidí. Tuhle jsem se zamyslel, byl jsem na procházce v menším městě a kolikrát mám pocit, že dnešní mládež při náhodném minutí už ani nepozdraví. Nevím, kam to dovedeme a hlavně jak tato mládež bude jednat ve vztazích.
Přesto, tu kvalitu budeme chtít asi pořád.
![]()
@Anonymní píše: Více
No, ono těch žen, které by muže chválily, zas tolik není. A i žena, která má muže, jenž je podle jejich představ, se tím mezi ostatními chlubit nebude (Ty vole, Magdi, ten můj Ruda, to je ale borec, včera mi koupil k výročí svatby 666 růží, vyluxoval, a dokonce si oholil i nohy a vostříhal nehty!)
Taky doporučuji méně číst Emimino, kde se často vyskytují ženy s nekvalitními muži, ztrápené, neuznávané. Když budeš totiž přespříliš číst Emimino, snadno dojdeš k iluzi, že všichni muži jsou nevěrná líná paka, co si nestříhají nehty, a s tímto plémě je zbytečné ztrácet. Já třeba takový nejsem, mně nehty stříhá mamka.
Příspěvek upraven 18.05.26 v 11:38
Určitě takoví existují, jednoho mám doma
![]()
A v jake vekove karegorii hledas? Protoze od jisteho veku (35?) jsou na seznamce uz prevazne jen typci, kteri jsou necim divni/ vadni, ti kvalitni chlapi uz jsou rozebrani. Cest vyjimkam.
@D. C. píše: Více
Kvalita jde dolů u všeho, u lidí, věcí. Já včera večer honil Nokii a přilepil se mi na prst potvrzovací střed, takže na mě čumí bílý spínač, je to hluboko, už mám objednaný dvě náhradní klávesnice za 130 korun.
A kdy teda existovali ti „kvalitni“ muzi? ![]()
Hodil by se nějaky pořad ve sledovaný čas na sledovaném programu o výchově gentlemanů.
Možná spíš na dost sledovaném místě webu.
![]()
A něco i po 22. hodině. ![]()
Příspěvek upraven 18.05.26 v 12:45
„Jojo, už to není, co to bývalo!“
„Ale ono to nikdy nebylo, co to bývalo!“…Robert Graves: Já, Claudius
![]()
Já splňuju úplně všechno, co jsi zmiňovala. I přesto o mě dlouhé roky žádná žena ani nezakopla. Až mě to přestalo bavit, tak jsem si teda našel přítelkyni, ale kdybych za tím opravdu hodně nešel, tak bych byl pořád sám. Takže nevěřím ani náhodou, že ženy opravdu chtějí takové chlapy. Nechtějí. Protože kdyby tomu tak bylo, musely by na mě stát fronty, ale to se nestalo. ![]()
@asddsa píše: Více
Jako ty jsi žil v přesvědčení, že o nějakou babu zakopneš nebo že tě nějaká sama sbalí?
Ale no tak.