Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všichni, potřebuji poradit. Mám zpoždění MS 10 dní dělala jsem si TT a nevím jestli je to špatný test nebo jestli dobrý. Všechny testy jsem dělala stejně ponořené po rysku max. Děkuji za názory
@Tereza Melicharova
Ten první je lehce pozitivní je tam duch 😊 zopakuj test za 2-3 dny ![]()
@Tereza Melicharova Něco tam videt je, ale na 10 zpoždění straaaasne málo…tezko říct ![]()
@Tereza Melicharova řekla bych že vadné testy, ségra taky měla špatné. Nebyly před koncem expirace?
Ty dva spodní z dneška vypadají, že jsou vadné, už podle rozpité barvy, ale ten ze 4.1. Bych řekla, že je pozitivní. Kup nové testy a za dva dny zopakuj a uvidíš 😊 a pak dej vědět 😊
Dobře, mám ještě jeden mám ho udělat zítra nebo až za ty 3 dny?
@Tereza Melicharova
Záleží na tobě, jak si trpělivá
já když jsem testovala, tak jsem to vesměs skoro nevydržela. Záleží na tobě opravdu, zase za dva dny bude čárka ještě silnější ![]()
A jsou ty testy zaschlé? Nefotila jsi to hned po namočení? Ten první je pozitivní..
Přijde mi to lehce pozitivní, dělala jste podle návodu, namoceni jen těch pár vteřin, jak tam píšou? Přijdou mi takto hrozně rozmocene.
@Satiaa no jsem hrozně netrpělivá a ještě bych potřebovala jednu radu. Je mi 20 a kdyby se potvrdilo, že jsem těhotná tak nevím jestli si mám miminko nechat nebo ne. Jestli s tím má někdo zkušenost
@BonnieHetty ano dělala, namočila na 15 vteřin položila na suché místo a vodorovně. stejně jako ten první.