Jsou to zoubky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
31.3.08 12:44

Jsou to zoubky?

Prosím o radu. 20 ti měsíční syn se posledních pár dní budí kolem 5. až 6.h ráno s hrozným pláčem, nechce dudlík, ani chovat, je až vzteklý. Jinak spí celou noc, přes den je většinou také v pohodě. Už 3.měsíc má šíleně nalité dásně na obou stranách, dr. to již viděla 2×, ale prý je to normální. Zatím má 8 zoubků vpředu, nahoře i dole po 4 - to snášel celkem dobře. Používám různé zubní gely na bolesti při prořezávání zoubků. Ale netrvá prořezávání zubů už moc dlouho? Máte někdo zkušenost? Díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
31.3.08 14:28

Ahoj,

nam uz tri mesice rostou trojky, takze mozne to je. Akorat u nas je rev do pulnoci, takze to resime Panadolem proti bolesti a to zabira perfektne. Prvni dcera tohle vubec nevyvadela, tak jsem z toho byla prekvapena, ale je fakt, ze vzdy tak tyden ma Zoe ty diry v dasnich hodne nabehle a pak zase chvili klid.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.08 23:39

Máme 16 měsíců, 1 a 2 nahoře i dole. Když mu teď vylezla dolní stolička, v noci to samé. Najednou řev, nenechal se pohladit, pomazlit, prostě mě odstrkoval. No a pak jsem ji našla 8O

• Citovat
  • Upravit
549
1.4.08 11:36

Holky, muzu se vam sem priplest? Muj syn ma 21 mesicu, zubu ma plnou pusu, ale ja jsem tak ted uvazovala, kolik je vlastne mlecnych zubu? Pardon za debilno otazku, ale nikde jsem na to nenarazila.

Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
8.4.08 02:50

Detsky chrup ma 20zubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
8.4.08 11:39

Podekovani do Karlovych Varu za zodpovezeni me otazky. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
31.5.13 20:32

Holky, prosim vas, jsou to zoubky? Maly ma zitra 4 mesice a uz tyden do vseho vsi silou kouse a u toho rve a to nekolikrat denne. Jsem z toho na prasky, protoze porad jeste trpime na prdiky a kdyby do toho byly jeste zuby, tak se asi stehuju do Bohnic :zed: ma takove boulicky na obou stranach, jakoby na urovni dvojek…ale prvni by mely rust jednicky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
31.5.13 20:40

@marfra podle mě to jsou zuby. Rodí se mimčo se zoubkama, některým dětem rostou první zuby hodně brzy, malýmu vyrostly spodní jedničky v rozmezí 14 dnů ve 4 měsících, je to asi dost nestandardní, že by lezly nejdřív stoličky, ale dneska je možný všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
31.5.13 20:43

Já se taky přiklánim k tomu, že to jsou zoubky :-)malej se tyhle „bulky“ na hornim patře taky udělaly, ale jako první jí vylez řezák dole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
31.5.13 20:48

Je možný, že to zuby jsou. Nám teda vyrostly jako první zaráz obě dvě spodní jedničky, ale myslím si, že není pravidlo začínat jedničkama, takže klidně můžou podle mě růst i dvojky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
31.5.13 20:55

Je to mozne, ze jsou to zoubky. Nasi Elisce vykoukly obe spodni jednicky ve 4 mesicich a 4 dnech :) ted ji je 6 a pul mesice a ma jich 7,horni spicaky uz jsou pod dasnemi videt a take tam delaji takovehle boulicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
31.5.13 21:09

My budeme mít 10.měsíců a jsme bezzubí :)

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
31.5.13 21:12

No to koukám, je to dost na straně, ale trojky j.ako první zuby to by byl docela úlet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
31.5.13 22:12

Holky diky za nazor :hug: v pondeli se asi zajdeme k doktorce ukazat a uvidime :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.