Jsou tu kadeřnice? Jsou tyto šampony špatné?

7797
27.9.12 10:45

Jsou tu kadeřnice?

Zdravím :mavam:
Jsou tu kadeřnice? Včera jsem byla u kadeřnice, která používá ajurvédskou kosmetiku, hned při příchodu se mě ptala, jaký používám šampon, že mám nádherné vlasy, řekla jsem že Head and schoulders, tak se zhrozila, že to je špatný šampon, že ruce pryč, na to jsem jí řekla, že ho používám tak pět let a je jediný, s kterým jsem spokojená, začala mi říkat, že je to plné silikonu, i když ve složení jsem ho nenašla :nevim:. Druhou zákaznici začala odrazovat od kosmetiky Wella, Elseve, atd…dokonce i od Biodermy, že všechny tyto produkty nepřírodního typu akorát ničí vlasovou pokožku a problémy řeší jen na chvíli. Proto bych se chtěla zeptat, jestli je zde nějaká odbornice, zda opravdu tyto šampony jsou tak špatné. Pokud ano, proč mi teda prvně vlasy pochválila a potom pomluvila vlasovou kosmetiku, kterou používám. Opravdu si nechci kupovat šampony za 300 apod., které mi doporučila - značka Tarani, myji si vlasy každý den a asi bych se nedoplatila :lol:.
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
27.9.12 10:48

Normálně Tě chtěla přesvědčit aby si kupovala ty „její“… :? trapný způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sayonare
27.9.12 10:50

@Dice přesně tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
27.9.12 10:52

Protože je to její práce - cpát ti značku kterou mají u nich v salóně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
27.9.12 10:57

Takový nesnáším. Ať je to kadeřnictví nebo kosmeticka a vynucuje ti jedine to co ona prodává, aby na tom co jevic trhla. Fuj fuj fuj. Ja bych tam už nesla, musí respektovat co tobě vyhovuje a nevnucovat. Kdyby seš ji ptala, co doporučuje, ze si nevis rady, to je jina, ale tohle je fakt hnus a bohužel se a tím setkáváme dost často. Zlata moje kadernice, krasne mne ostříha, nabarvi a doma si placam na hlavu co chci já. Taky jsem se nahledala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
27.9.12 10:57
@Dice píše:
Normálně Tě chtěla přesvědčit aby si kupovala ty „její“… :? trapný způsob.

No, to bych až tak netvrdila. O silikonech se říká, že vlas obalí - pak vypadá líp, ale pod tím obalem v podstatě vlas vysušují a narušují. Po přírodních šamponech kolikrát vlasy vypadají nejdříve hůř, protože tam neni ten obalující faktor - nebo jak to napsat. Já zkoušela nějaké přírodní a teda i když jsem chtěla u toho zůstat, tak prostě vlasy vypadaly dost hrozně, tak jsem se zas vrátila k těm, co mi sedí. Když pohledáš, tak článků o silikonech v šamponech je dost. Zkratku většinou mají cone, conol..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
27.9.12 11:00

@verjanku

Ahoj, mám prodejní dovednosti a proto vím, že při prodeji jakéhokoliv produktu jsou třeba určité techniky, jak uzavřít se zákazníkem obchod. Ptala se Tě, dále Tě pochválila, nicméně asi špatně, protože obchod neuzavřela, a pamatuješ si jen cenu, značku a to, že hanila Tvou značku. Takže celé blbě, měla na to jít hlavně přes Tvé potřeby a na ně navléct výhody jejího produktu. Takže tak. Prostě chtěla prodat a neuměla to, pusť to z hlavy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
27.9.12 11:04

Každému vyhovuje jiné složení šamponu, takže pokud ti tento vyhovuje, neměň ho. Obecně s touto značkou bývají problémy, proto se nedoporučuje její dlouhodobé používání. K tomu, abys předešla případným problémům bych ti spíš doporučila s koupit obyčejný březový nebo kopřivový šampon a jednou za cca 14 dní ummýt vlasy jím. Co se týče jejího chování, snaží se prodat produkt, který má v salonu, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
27.9.12 11:05

Vicemene, kazdy sampon ma neco..ja pouzivam obyc brezovy nebo koprivovy a delam si zabaly z vajicek a medu..cena cca 10 korun jedno myti? a vlasy v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
27.9.12 11:06

@dada12
Od začátku až do konce mi chválila vlasy, jak jsou zdravé, pevné, husté, lesklé a nevím co ještě a na to vždy dodala, že používám šílený šampon, který mi je ničí :nevim:, když jsem jí řekla, že tuto značku používám pět let, mlela si pořád dokola svou písničku, i když si vlastně protiřečila.
@jowana
Jj, tomu bych věřila, ale když tu značku používám už tak dlouho, tak by ty vlasy asi byly zničené, obal neobal, nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
27.9.12 11:10

Používej, co Ti vyhovuje.
Jinak tuhle ajurvédskou kosmetiku používám - i šampony a je opravdu dobrá. Ale já jsem ji začala používat pro, že mně obyč šampony nevyhovují. Takže střídám drahé od kadeřnice a drahé tyto. Kdybych byla se svými vlasy spokojená po použití Head+Shoulders za 60 ká čé, tak si nekupuju kosmetiku šampon bratru za 300.
A tyhle „prodejce“ já nesnáším - člověk se pak bojí k nim jít, co mu zas bude vnucováno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
27.9.12 11:11

@verjanku Ten šampon Ti hanět neměla. Já bych Ti ho prodala přes emoce, přes potřeby ženy. Ikdyž pokud bych se nedostala přes Tvé námitky na cenu, nechala bych Tě být. Já když jdu ke kadeřnici a ona klasicky začne : Co používáte za šampon? Tak jí odpovím že se to snažím střídat a když mi nabídne ten její, tak poděkuju a řeknu, že dnes ne, že jí radši zaplatím za pěkný střih a že třeba příště. Tím si zajistím, že mi nepo*urví střih a bude se těšit na dýško. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
27.9.12 11:19

Řeknu ti to asi takhle…z každého produktu který ona prodá má provizi a kolikrát né zrovna malou(i třeba polovinu z ceny!!!)…záleží jak dobrou smlouvu má napsanou s tou či onou značkou. takže se vůbec nediv že se snaží..ikdyž teda na to jde fakt blbě :lol: takhle opravdu spíš odrazuje…pokud ti tvůj šampon vyhovuje používej dál… ikdyž není zrovna ideální ale tobě evidentně sedí i po 5letech ;) myslím že jsi dost soudná na to že až příjde doba že ti fakt bude dělat zle tak vyměníš značku..i za cenu zkoušení dokud ti něco nesedne. každý jsme jiný a ať si říká kdo chce co chce ty své vlasy přece znáš nejlépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.9.12 11:20

Přesně, jak píšou ostatní. Oni z toho mají peníze, protože kdyby Tě přesvědčila, nejspíš by sis ten šampon koupila hned u ní. Mazaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
27.9.12 11:24

No kadeřnici nedělám, ale nějaký čas jsem ji studovala.

Silikony jsou opravdu špatný. Dají se koupit i levnější šampony bez silikonu. Pokud ti ten šampon objektivně vyhovuje (i když je se silikony), tak se na její radu vykašli.

Oni musí prodávat to co mají za sklem. Prostě musí, nemůžou za to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast