Jsou tu kadeřnice? Jsou tyto šampony špatné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7797
27.9.12 11:25

Když tahle značka není ideální, tak která,,běžně pultová" je lepší? Té druhé zákaznici tvrdila, že tohle jsou všechno šunty, tak už nevím.
Jinak já head and schoulders kupuji za 140 Kč, kde se prodává za 60? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
27.9.12 11:28
@verjanku píše:
Jinak já head and schoulders kupuji za 140 Kč, kde se prodává za 60? 8o :lol:

Já to tak střelila od boku. Šampony z drogerky nekupuji, takže jsem odhadla podle toho, že tam ty ceny začínají už někde na 30ti korunách. Záleží i na objemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
27.9.12 11:28

@dada12 jo souhlas. Někdo prostě prodávat umí, někdo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.9.12 11:39

@verjanku : 60 stoji to mensi baleni, ne?
ale vykaslala bych se na to, je to nejspis prodejni taktika, i kdyz ne zrovna nejlepsi. Navic, pokud prodavaji nejakou prirodni kosmetiku, tak tu „chemickou“ z drogerie prohlasi za zlo, to bych docela chapala ;) …nebo pokud ti to moc vrta v hlave, tak zkus pohledat, jestli nebyl nejaky spotrebitelsky test. Ja to nejak uplne nesleduji, ale treba u opalovacich kremu ty drahe z lekarny, ktere spousta lidi doporucuje, nevysly moc dobre…treba to bude u samponu podobny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
27.9.12 11:50

Ahoj, jsem kadeřnice a můžu ti říct, že s těma šamponama měla opravdu pravdu..Dalo by se říct, že každý šampon z drogerie, je hrozný šunt-plný silikonu (který ti obaluje vlas) :cert: ..Zkus lékarnu nebo kadeřnické potřeby, i když ani tam vždycky nejsou kvalitní. Třeba šampon schwarzkopf (drahý a hrozný), ale třeba v lékarně mají revalid, stojí 140Kč a kondicioner, poprve když si s ním umyješ vlasy tak ucítíš jak jsou lehčí. Ale opravdu nejhorší co můžeš udělat je, že si koupíš Pantene, Schauma nebo cokoliv z drogérky. Taky to nemám ráda, zákaznici to řeknu, né každá o tom ví, ale nic nenabízím a ani neprodávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.12 11:58

@verjanku head and shoulders je asi jediný komerční šampon, který snesu. Jinak jakmile si koupím elsev, pantene či nějakou jinou srajdu, tak jde vlasová kůže do kytek. Nechala jsem si u kadeřnice vnutit taky šampon na citlivou pokožku hlavy, nevim, co za značku, ale po nějaké době používání jsem to musela stopnout a prachy za něj oželet, bylo to čím dál tím horší :zed:
Takže já při akutních problémech konopné šampony, snesu šampon s henou a ten HS. Popravdě jsem ráda, že vůbec mám nějaký šampon, který mi nezpůsobuje potíže a dostanu ho v běžné obchodní síti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
27.9.12 12:23

@Gladys
Mám to úplně stejně, je to jediný šampon po kterém mě nesvědí pokožka, nebo nemám lupy, apod. A to jsem zkoušela, i ty lékárenské. Proto mě zarazilo, že je to tak hrozný šampon, který jediný mi opravdu sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
27.9.12 12:30

Presne presne, jedine po HS mne nesvedi hlava!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
27.9.12 12:51

No, silikon nebo né, pokud mi něco vyhovuje, tak to neměním - vlas nad pokožkou je jen mrtvá hmota ;)
já zas mám ráda Elseve ;)
a třeba přítel na lupy používá zásadně Elseve - ale ne ve stříbrné, ale v tmavě modré lahvi - dělá se jen 200 ml, ne 250, jako ty ostatní. Smrdí tedy trochu sírou, ale jiný mu nezabíraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
27.9.12 13:44

Já měla problémy s vlasovou pokožkou…dělali se mi lupy až do krvava vypadalo to jak lupenka…zabral až jedině Vichy..je to sice drahá kossmetika ale dobrá a stačí ho opravdu málo a vydrží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
27.9.12 20:18

Mně zase šampony bez silikonů, takové ty vyloženě přírodní, nedělají dobře, moje vlasy jsou po nich jako po kopřiváku za dvacet kaček. :poblion: HaS ok, Shauma hrůza a tak bych mohla pokračovat.. Chce to vyzkoušet, neřešit složení, po nějaké době prostřídat. A kdo na to má, ať kupuje drahé značkové nebo z lékárny - jsem pro všemi deseti, ale teď je to pro mě bohužel luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
27.9.12 22:02

Nejsem sice kadernice, ale z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, ze se mi kvalita vlasu po vysazeni samponu se silikony dost zvedla.
Nepouzivam zadne drahe, nakupuju v drogerii - momentalne pouzivam Garnier Natural (Ultra Doux), bez silikonu je ale i treba Elseve rada pro zvetseni objemu - vetsinou sampony pro vetsi objem silikony neobsahuji.
Jestli te tema silikonovych samponu zajima vic, presti si tento clanek - najdes v nem i seznam vlasove kosmetiky bez silikonu - obycejne drogerkove znacky, tak to muzes zkusit a treba zjistis, ze ti sampon bez silikonu bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
28.9.12 09:12

@monika215
Díky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.9.12 09:18
@jowana píše:
No, to bych až tak netvrdila. O silikonech se říká, že vlas obalí - pak vypadá líp, ale pod tím obalem v podstatě vlas vysušují a narušují. Po přírodních šamponech kolikrát vlasy vypadají nejdříve hůř, protože tam neni ten obalující faktor - nebo jak to napsat. Já zkoušela nějaké přírodní a teda i když jsem chtěla u toho zůstat, tak prostě vlasy vypadaly dost hrozně, tak jsem se zas vrátila k těm, co mi sedí. Když pohledáš, tak článků o silikonech v šamponech je dost. Zkratku většinou mají cone, conol..

Souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65396
28.9.12 09:25

Nejsem kadeřnice…ale už asi 2 roky používám jen šampon a kondicioner od ní…
nenutila mě, sama jsem viděla, jak ty vlasy od ní vypadají po umytí jejím šamponem a tak si ho kupuju…je sice dražší, ale stačí fakt malinko.tak my vydrží dlouho
Před tím jsem měla jedině Dove…taky dobrý ale srovnat se to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí