Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Měla jsem to samé dilema, ale nakonec jsem dala Justýna. Důvod byl, že jsem měla strach aby si to pak někdo nevysvětlil jinak a neříkal ji (Džastina).
@Run píše:
Justýna. Justina mi připomíná toho blbečka „bíbra“
Přesně tak, naprostý souhlas… ![]()
Já bych při tomto jméně volila variantu Justyna s krátkým y.
@Run píše:
Justýna. Justina mi připomíná toho blbečka „bíbra“
Přesně. Taky jsem Justýnu zvažovala, kdybychom měli holku, spolu s Valentinou. Ale jedině Justýna, aby jí neříkali „džastyna“, a hned se mi vybavil „bíbr“
![]()
My máme vybrané jméno jen Tina.. Jinak kdybych se měla rozhodnout nad Justýnou nebo Justinou, tak bych zvolila Justýnu.. ![]()
@Salvaje Ono je jedno jestli je teď blbečkem Bieber.. Čas jde pořád dopředu a celebrit stále přibývá, včetně blbounů
.. Takže pokud by se měl člověk dívat na tohle, pak by si nemohl vybrat nic.. ![]()
@shadowofangels Já vím, máš pravdu. Jen momentálně se mi to prostě z tohoto důvodu příčí ![]()
@Salvaje Já se ti nedivím..
Ale přece ti to nějakej blbec nezkazí, ne ![]()
@shadowofangels Proto se mi víc zalíbila ta varianta Justýna. Hele, ale ono je to jedno, mám dva kluky ![]()
Segra je Justina po prababicce. vsichni ji rikaj normalne Justyno. Akorat vsem furt musela rikat ze nema svatek a a na ten pravej zapominala i mamka. Tak ze Justyna je urcite lepsi.
@Salvaje Jestliže se ti líbí Justýnka, dej si Justýnku
. Jinak gratuluji k holčičce.. Babička mi říkala, že chtěli už chlapečka a nakonec měli 5 holčiček.. ![]()
Justýna