K čemu jsou dětské herničky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14005
30.11.24 10:44
@Atisia píše: Více

Zelezi už pak na veku :) jestli jde o skolkove, 1 rocni, dvoulete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
30.11.24 10:48

Jako školkove dítě, které nenavštěvuje pravidelně herničku bude terčem posměchu? Koho?
Jako že 3 leté děti, které si pomalu neumí obléci když jdou ven budou se nékomu posmívat, že není každý víkend v herničce, ale brázdí s tatínkem na kole a s maminkou sází na zahradě :nevim:
Zakladatelko, máš zvláštní bublinu.

Edit, náš syn minuly týden popisoval návštěvu veteriny a myslím, že si tam třída bude muset udělat exkurzi :) Stejně top byla paní učitelka, která ve školce může pracovat s vrtačkou :)

Příspěvek upraven 30.11.24 v 10:52

• Citovat
  • Upravit
35777
30.11.24 10:50
@_.Emilyyy píše: Více

Tak ja myslim takové ty větší Herny, ne ty pro mimina v nejake kavárně. Pokud bych mela pozvat nejaky roční na oslavu ok, ale banda co me 3-6 let dokáže byt docela destruktivní a potřebuje pohyb. Uklizet můžou pak jak chtějí, stejně ti doma vytahaji celý pokoj. A doporucuji balonky a tema puntikama/flitrama uvnitř, nacházeli jsme je doma ještě po letech od oslavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
30.11.24 10:55

@Lenka0505 taky platíme jen za děti v ČR i v Polsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3729
30.11.24 11:06

Je to dobré na to aby dítě přišlo někam jinam a poznalo jiné hračky. Několikrát jsem byla přes zimu. Jinak ne. Když je hezky, travime čas venku. Na chatě, u vody, na zahradě, i na to hřiště jdeme. Teď do herny moc nechodíme. Syn je v dětské skupině tak si vyhraje s dětmi tam a peníze to také stojí. Myslím že to stačí. Má tam pestrý program. Chceme ještě jednu hernu do konce roku navštívit protože v té jsme ještě nebyli. Okolo Vánoc to pak nebude mít smysl. Dostane plno nových hraček tak bude doma o hru u pohádek postaráno. Bude cukroví a taková domácí pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
30.11.24 11:48
@maruska1996 píše: Více

Hele měla jsem takovou známou, jako jsi ty. A přestala jsem se s ní stýkat. Měla názor jako ty. Děcku stačí zahrada a hotovo. Nebavilo ji jezdit na kole, tak dítě taky neumí. Nechce k moři, tak děcko taky nepojede. Ať si jede až v dospělosti. Prostě ji to nebaví. :mrgreen: Její děcko bylo poprvé v akváči ve 4 letech. 8o
Někam jet na výlet? Vůbec. Vyhazování peněz. Prostě hnít na zahradě a stačí …

My do heren chodili hodně. Jak s kamarádkami, tak jsem chodila i sama s dítětem. Teď už má dítě 8 a herny ji neberou.
Ale měli jsme v herně i oslavu. A ne jednou. Jo, na pěkných pár tisíc to přišlo, ale stálo to za to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
30.11.24 11:55

@Šmoulice Tak mezi hernou 2× do měsíce a hnitím na zahradě je mnoho možností mezi. :cert:

• Citovat
  • Upravit
10860
30.11.24 11:58

Herna je proste detske hriste pod strechou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
30.11.24 12:00
@kocourGarfield píše: Více

Je no. Ale asi jak pro koho. Oni nechodí nikam. Prostě nikam ona chodit nebude. Má ploché nohy, je horko, je zima, je brzo, je pozdě a milion jiných výmluv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10791
30.11.24 12:02

My chodíme do velkých heren. Na zahradě nemám čluny, horolezeckou stěnu, virtuální realitu, komplex prolézaček a lanové dráhy :nevim:. Nikdo nechodí každý víkend do herny, ale prostě to rodina střídá s výlety, bazény, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6642
30.11.24 12:17

Pepíčku, do té super herny s toboganem, sítěmi a dětmi nepůjdeme… Stojí to peníze a nevydelavam na Instagramu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11813
30.11.24 12:33

Já teda do herenicek nijak extra nechodím, ale třeba jednou za čas…je tam prostě hodně atrakcí na jednom místě…jsme v bytě, nemáme zahradu..zahradu maji babičky..tam jsme v létě peceni vaření. Máme u nich houpačku, klouzačka, bazén, vířivku, venkovní kuchyňku…užijí si vylitaji se. Ven chodíme i kdyz není úplně hezky ale vyloženě v dešti nebo vychru taky ne. U nás ve městě jsou hřiště dost na houby…jen jedno verejne je celkem pěkne, to je ale na druhém konci města a klouzačka která děti baví nejvíc je tam z asi 3m věže..to se dečka boji a když tam mám být s oběma to prostě nejde…další dvě jsou moc pěkná ale soukromá..jedno je u bistra to funguje jen přes léto a další na fotbalovém hřišti, to zas jen kdyz je fotbal…
Takže zajet občas do hernicky aby si děti užili více klouzacek a hraček které třeba doma nemáme je fajn. Jídlo a pití měly moje děti vždycky svoje (nikdo neměl nikdy problém) já jsem si teda dala třeba kafe a zákusek…
No a co se týče té oslavy…kdo říká že musíš dělat oslavu? A že ji musíš dělat tam co jí dělali jiný? Klidně ji můžeš udělat někde v městském parku tam si udělat piknik, přinést nějaké hry pro děti…nebo u vás na zahradě jestli máte…já si teda neumím představit že bych bandu třeba teiletaku plus jejich doprovodu nasoukala do našeho 3kk…to už třeba v zimě radši fakt tu hernu. A v létě venku v parku komu se to nelíbí smůla nazdar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
30.11.24 12:36

Moje děti herny milovaly, chodili jsem do nich docela často, bylo to super. Teď už jsou kluci větší, do heren už nechodíme. Oslavy bych tam ale nepořádala nikdy, tolik peněz nemáme. Kluci si na oslavy zvou kamarády domů, podle velikosti bytu je uzpůsoben počet kamarádů, které si můžou pozvat, holt jich není deset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
30.11.24 12:48

Dělali jsme vše, co uvadis, a taky chodili do hernicek. Ono být několik let jen doma nebo na 1-2 hristatkach v okolí je obvykle nuda pro všechny zúčastněné (pokud to tak někomu vyhovuje, ok, já bych se byla zbláznila :mrgreen:), taky ne každý chce další lidu u sebe doma, o které se musí „starat,“ takže já někdy docela ocenila hernu s kavárnou, kde jsem si mohla aspoň na pár minut v klidu sednout a dát něco dobrého, co mi někdo prinesl :lol:
Nicméně povinné to není, vždyť uvidíš, jak se budeš cítit, jestli se ti tam bude chtit :nevim:
Jinak teda oslavy delam doma, me je jedno když mám z domu kulnicku párkrát do roka, a vůbec s nikým nemám potřebu soupeřit stylem „když oni, tak já taky a ještě vetsi“ Jestli budeš takhle premyslet, tak se připrav na peklo v hlavě. A co vím, tak minimálně v mém okolí, když někdo dělá oslavu jinde tak je to většinou proto, že se chce vyhnout tomu bordelu doma, než že by se předváděl…ale možná mám štěstí na lidi ;)

Příspěvek upraven 30.11.24 v 12:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
30.11.24 12:48

@maruska1996 Ty to podáváš tak jako, že ty co chodí s detma do herny, nechodí ven, na procházky atd. Do menší hernicky jsem s ditetem chodila nejvíc v pred školkovem věku, kdyz bylo hnusné počasí. Bylo to fajn, k navázání kontaktu s msminkama v okolí. S větším dítětem už pak spis vetsi herny.kde se muze vyřadit, nevidím na tom nic špatného. Oslavy v herně jsem nepořádala, děláme oslavy na zahrade, ale chapu, ze někdo nechce mít doma bordel, tak využije hernu. Ted uz jsou děti velké, období heren je pryč, ale treba do bazenu, chodíme v zimě často, skoro každý týden, nebo na bruslení, do kina, vsechno stoji penize. Neni to však povinné, nic z toho nemusíš podnikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí