Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Vergis píše:
@bini851 týjo, tak to je fakt moc šikovná
to je hodně práce fakt mé starší dcery…když s teda zrovna neperou, tak mívají chvíle, kdy se jí věnuje…samozřejmě nic není ideální, ještě musíme chodit na logo, jelikož má problémy s nějakými hláskami a ted má zánět středního ucha, obou…jinak je naprosto normální zvídavé dítě a ty hlášky někdy co má… ![]()
Ahojte a kdy asi bejvá zápis do školky? chci dát malou od září a já bych potřebovala do práce
Většinou někdy na jaře, ale myslím, že všude to jde i v průběhu roku s domluvit a dát si žádost dříve, pro jistotu..já to vážně zkusila v říjnu a byla jsem překvapená, že my jí vezmou tak rychle, každý mi tu říkal, že se nedostaneme…nechci to zakřiknout ![]()
@bini851 no právě že mi bylo divný když mi kámoška řekla už ted že to bude plný
@AdaNaty píše:
@bini851 no právě že mi bylo divný když mi kámoška řekla už ted že to bude plný
no já to také tak poslouchala, tak jsem to zkusila emailem a byla překvapená, a to máme trv.bydl. v jiné čási Ovy, ale manžel tu má trv.bydl.,řekla jsem si za zkoušku nic nedám a fakt se povedlo, držím palečky i Vám
![]()
U nás v Ově bývá zhruba v dubnu, nebo možná i jiný měsíc, záleží na školce…taky mě všichni straší, aby mi malého vůbec vzali, že už jsem to prý měla zařizovat dříve, ale nějak se toho nebojím, školek v okolí máme hodně. A navíc už pracuji a můžu doložit i smlouvu, to si myslím je velké plus, mám kámošky a taky švagrovou, co mají děti ve školce a nepracují, tak si říkám, proč by mi to nevyšlo ![]()
Hurá…mám umístěnou malou ve školce a úplně v poho.Od 3ledna nastupuje, a prý se lépe umístují děti od ledna, než od září, to je prý nával…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.