Kabelky - kolik a za kolik?

2639
1.5.22 20:53

Kabelky kolik a za kolik.

Ahoj holky, ano je to téma na odlehčení. Možná mě s tím pošlete do háje. Ale i tak zkusím :lol:.
Dneska jsem si po hodně dlouhé době objednala novou kabelku a tím pádem budu vlastnit čtyři. Dvě crossbody, psaníčko a velkou kabelku.
Značky Vuch, Vuch, Guess a teď nově bude DKNY. A ceny v rozmezí 700 - 3500 Kč.
A můj dotaz jak jste na tom vy? Kolik máte kabelek, kolik jste ochotné do nich investovat, střídáte je?
Ne opravdu nejde o průzkum. Spíš si ve svém okolí přijdu jako mimoň, dost dlouho jsem si vystačila se dvěma kabelkama. A doufám, že v tom nejsem sama :D.
Moc díky a přeji hezkou neděli. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
np10021
1.5.22 20:58

Já mám kolem 6 kousků, které střídám. Nejčastěji tahám velké, kam se mi vleze vše :) od nákupu po knížku :mrgreen:
Nejraději mám Michael Kors a Guess. Občas vytáhnu i batůžek limitku od Guess, ten je krásnej :srdce:. Nejvíce jsem dala za kabelku 10k a to je asi strop. Moc se mi líbí klasika od LV, ale nejsem ochotná za to dát tolik peněz. Muž by taky nadšený nebyl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101613
1.5.22 20:59

@Karinkas Nemám žádnou… jo, tu a tam se najde situace (tak 1-2× ročně), že by se hodila, ale zatím jsem si žádnou nekoupila.
Jinak nosím batoh, neb mám těžký noťas a jinde než na zádech ho nosit omítám.

Příspěvek upraven 01.05.22 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131

Já teda nosím spíš batohy, aktuálně mám dva co střídám- jeden velký ke kočárku a jeden malinký, kdyz někam potřebuju dát pár drobností. Když sem nosila kabelky, tak sem jich měla asi deset a střídala to podle toho, co sem si brala na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

Mám dvě kožený, kolem 3tisíc. Jednu praktickou crossbody, druhou elegantní. Nosím podle příležitosti. Ještě potřebuju dokoupit psaníčko a tím končím. Otravuje mě předělávat věci z jedné kabelky do druhé.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
1.5.22 21:00

Já už si nesmím zadnou další koupit. Mam jich asi 28. Miluji kabelky. Nejdražší jsou asi z krokodýla a hada ze starožitnictví.
Dnes jaem dostala sok, když jsem na webu Marks spencer našla kožené psanicko za cca 6400. Tak to se fakt pos..

• Citovat
  • Upravit
15419
1.5.22 21:00

@Karinkas Mám minimálně 10 kabelek a o ceně raději pomlčím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
1.5.22 21:01

Mam crossbody Michael Kors, crossbody Karl Lagerfeld, shopperku CK a shopperku Guess, dve OBAG, psanicko Michael Kors a psanicko Furla.
Nejdrazsi byla Furla za 11k. Nejlevnejsi Obag - kol trojky komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5960
1.5.22 21:02

Mám 2 velké Guess, 1 crossbody CK, 1 malej batůžek Guess a 2 psaníčka. Střídám je, ale spíš tak jednou za čas. Denně určitě ne. Přehazovat věci by mě pořad nebavilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
1.5.22 21:04

Crossbody žadnou, mam asi 3 velké, jeden elegantni batoh a jeden sportovní, jednu menší a jedno psaničko. Cena no comment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
1.5.22 21:06

Mám 4. Z nich nejdražší bude Desigual crossbody kupovaná v akci asi za 1500, kterou nosím nejradši.

• Citovat
  • Upravit
27634
1.5.22 21:06

Hmm jsem divná mám jednu velkou mám v ní spousty věcí včetně taštičky s akutními léky co nutně musím nosit sebou a pak i nabíječku na mobil, knížku, a další milion věcí :think: ale je fakt že jsem tam vždy našla všechno a stála 300 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
1.5.22 21:07

Já mám asi 5 batohů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
1.5.22 21:08

Mám 4 kousky (2× Guess, MK a Bagind) a vzhledem k tomu, že mě strašně nebaví „stěhovat“ všechny věci z tašky do tašky, je to až dost :lol: Nejdražší byla crossbody MK za cca 4 tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148545
1.5.22 21:09

Mám jednu, dostala jsem ji k Vánocům, cca za šest stovek. Mě přijde líto vyhazovat tisíce za x kabelek.Ale to jsem já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí