Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, ano je to téma na odlehčení. Možná mě s tím pošlete do háje. Ale i tak zkusím
.
Dneska jsem si po hodně dlouhé době objednala novou kabelku a tím pádem budu vlastnit čtyři. Dvě crossbody, psaníčko a velkou kabelku.
Značky Vuch, Vuch, Guess a teď nově bude DKNY. A ceny v rozmezí 700 - 3500 Kč.
A můj dotaz jak jste na tom vy? Kolik máte kabelek, kolik jste ochotné do nich investovat, střídáte je?
Ne opravdu nejde o průzkum. Spíš si ve svém okolí přijdu jako mimoň, dost dlouho jsem si vystačila se dvěma kabelkama. A doufám, že v tom nejsem sama
.
Moc díky a přeji hezkou neděli. ![]()
Já mám kolem 6 kousků, které střídám. Nejčastěji tahám velké, kam se mi vleze vše
od nákupu po knížku ![]()
Nejraději mám Michael Kors a Guess. Občas vytáhnu i batůžek limitku od Guess, ten je krásnej
. Nejvíce jsem dala za kabelku 10k a to je asi strop. Moc se mi líbí klasika od LV, ale nejsem ochotná za to dát tolik peněz. Muž by taky nadšený nebyl ![]()
@Karinkas Nemám žádnou… jo, tu a tam se najde situace (tak 1-2× ročně), že by se hodila, ale zatím jsem si žádnou nekoupila.
Jinak nosím batoh, neb mám těžký noťas a jinde než na zádech ho nosit omítám.
Příspěvek upraven 01.05.22 v 21:00
Já teda nosím spíš batohy, aktuálně mám dva co střídám- jeden velký ke kočárku a jeden malinký, kdyz někam potřebuju dát pár drobností. Když sem nosila kabelky, tak sem jich měla asi deset a střídala to podle toho, co sem si brala na sebe.
Mám dvě kožený, kolem 3tisíc. Jednu praktickou crossbody, druhou elegantní. Nosím podle příležitosti. Ještě potřebuju dokoupit psaníčko a tím končím. Otravuje mě předělávat věci z jedné kabelky do druhé.
Já už si nesmím zadnou další koupit. Mam jich asi 28. Miluji kabelky. Nejdražší jsou asi z krokodýla a hada ze starožitnictví.
Dnes jaem dostala sok, když jsem na webu Marks spencer našla kožené psanicko za cca 6400. Tak to se fakt pos..
Mam crossbody Michael Kors, crossbody Karl Lagerfeld, shopperku CK a shopperku Guess, dve OBAG, psanicko Michael Kors a psanicko Furla.
Nejdrazsi byla Furla za 11k. Nejlevnejsi Obag - kol trojky komplet.
Mám 2 velké Guess, 1 crossbody CK, 1 malej batůžek Guess a 2 psaníčka. Střídám je, ale spíš tak jednou za čas. Denně určitě ne. Přehazovat věci by mě pořad nebavilo ![]()
Crossbody žadnou, mam asi 3 velké, jeden elegantni batoh a jeden sportovní, jednu menší a jedno psaničko. Cena no comment.
Mám 4. Z nich nejdražší bude Desigual crossbody kupovaná v akci asi za 1500, kterou nosím nejradši.
Hmm jsem divná mám jednu velkou mám v ní spousty věcí včetně taštičky s akutními léky co nutně musím nosit sebou a pak i nabíječku na mobil, knížku, a další milion věcí
ale je fakt že jsem tam vždy našla všechno a stála 300 ![]()
Mám 4 kousky (2× Guess, MK a Bagind) a vzhledem k tomu, že mě strašně nebaví „stěhovat“ všechny věci z tašky do tašky, je to až dost
Nejdražší byla crossbody MK za cca 4 tisíce.
Mám jednu, dostala jsem ji k Vánocům, cca za šest stovek. Mě přijde líto vyhazovat tisíce za x kabelek.Ale to jsem já.