Kabelky - kolik a za kolik?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TO_IT
1.5.22 21:41

Mám nejraději MK, vlastním fialovou, béžovou, růžovou, stříbrnou a žlutou jednoho většího typu kam se mi vejde notebook :lol: taky mám od nich jednu elegantní, dvě crossbody malé, pár kabelek na zápěstí :mrgreen:
Nutně ještě potřebuji červenou…

Ještě mám pár dalších kožených kabelek a ano, já je pravidelně střídám ceny 3-7tis :lol:

• Citovat
  • Upravit
7188
1.5.22 21:47

Mám jednu velkou shopper, nosím jí do práce a v ní tisíc věcí, asi za 600. Pak tři malý crossbody, ty tahám když jdu někam na akci. Jeden batůžek. Někde ve skříni mám ještě další kabelky. Snad nikdy jsem si nekoupila kabelku víc jak za litr, značky mě nezajímají a nejsem žádnej kabelkovej fanda. Nosím to jen proto, že v ní mám všechny potřebný věci a nemusím je nosit po kapsách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149159
1.5.22 21:49
@ka2ka píše:
vid já mám kabelku do rozpadnutí a pak mi ježíšek přinese jinou

Mám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
1.5.22 21:49

Momentalne mam 11 „lepsich“, to je u me tak prumer 4000 (vetsina MK, potom jeste Guess, Valentino, Obag). Skoro vsechny crossbody nebo minalne s moznosti cross popruhu. Potom mam jeste 4 neznackove kabelky - 2 kozene, 1 co se hodi k lakovanym lodickam a jednu rucne pomalovanou :-) Nejradsi bych kupovala porad, ale i tak stiham jentaktak unosit a taky z rodicaku to ted nebude uplne ono :-/ Co zase nechapu uplne ja, ze zaliba v ruznych penezenkach co se hodi k ruznym kabelkam, me nebavilo to porad prendavat, mam jen jednou malou univerzalni cernou KL. Ale chapu, ze nekdo to ma i tak s kabelkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
1.5.22 21:53

Mám tři, jednu malou elegantní do ruky z Deichmanu, druhou velkou Tamaris, tu nosím asi nejvíc. Stála mě v akci 40€. A ta třetí je z ekokůže, šitá mnou na míru, aby se mi tam vešly šanony s případnou svačinou. Nesnáším přehazování věcí z tašky do tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8847
1.5.22 21:55

@ka2ka jo tak těch minikapsicek mám taky tunu, to je super na zpracování zbytků, takže už kapsičky mají i všechny příbuzný a kamarádky i učitelky ve školce a škole :mrgreen: už jsem s tím otravná.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.5.22 21:56

Dneska jsem si na jarmarku koupila ručně šitou. Stálá 450,–. Je taková jarní/letní látková. Ráda nosím tašky, že je dám přes rameno. Je to pohodlné. Když mám sebou 28 dětí na procházce. V tašce nesu zásobu kapesníků a plus své věci. Líbila i dcerám. Běžně si půjčují moje tašky. Ještě se mi líbila víc jiná. Měla květinový vzor.
Ale měla krátké ucho. Nedala bych ji přes hlavu. Škoda.
Mám ráda tyhle šité tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
1.5.22 22:00

Dva batohy (hilfiger a Guess), velkou kozenou hilfiger černou klasiku, MK taky velkou tmavě modrou, 3× obag to taham na pláž a na kocaru..dvě cross body Guess, par elegantních psanicek, asi 4 hackovane doma-velké různé barevné podle přání.. cena od 2000 do 10tisic, hackovane vyjdou za materiál cca 800..stejne v 90%taham jeden batoh..klasika..dřív jsem jela velké množství nekvalitních..dneska mam 6 kvalitních kousku, které vydrží roky a roky;-)..(nepočítám ty obagy apod.) peněženku mam MK ve vyprodeji za 100euro a mam ji už 7 let a je pořad jako nova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.5.22 22:03

A dražší mi kupuje manžel. To vždycky hrozně nenápadně ukážu, která se mi líbí, když se blíží Vánoce nebo narozeniny. Ať má nápovědu, nesekne se a má radost, že taška má úspěch. Jednou vybíral i s bratrancem kabelky. Každý pro svou manželku pochopitelně. Bratránek na něj dodatečně prásknul, že mi chtěl koupit nějakou červeno-vínovou. To jsou barvy, které nemám ráda. Naštěstí to nevzal. Od té doby okatě ukazuji, které se mi líbí. A pak napjatě čekám, jestli tam některá bude. Kolik mám kabelek nevím. O nějaké jsem přišla. A stejně nejraději nosím ty šité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
1.5.22 22:14
@Midaku píše:
@ka2ka jo tak těch minikapsicek mám taky tunu, to je super na zpracování zbytků, takže už kapsičky mají i všechny příbuzný a kamarádky i učitelky ve školce a škole :mrgreen: už jsem s tím otravná.. :mrgreen:

tak já se když tak hlásím jako platící zákazník :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6670
1.5.22 22:21

Nemám. :think: Mám jedno tkané žebradlo z chráněné dílny, které jsem kupovala asi před 12 lety, co mě stálo asi tři stovky. Nejsem kabelkový typ. :think:

(vím, že můj příspěvek není nijak přínosný jako zajímavý tip na novou kabelku, spíš pokud je někdo podobný, ať se necítí jako osamělý bezkabelkový mimoň, je nás víc ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
1.5.22 22:26

Mám jednu crossbody kabelku akorát na peněženku, mobil a klíče a koženkový batoh. Nejsem kabelkový typ a elegantní batoh je pro mě ideální řešení. Obojí je z Fleru, kabelka asi 400 a batoh 1600. A obojí budu nosit dokud se nerozpadnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14069
1.5.22 22:55

Kabelky miluju. Mam jich plnou skrin :oops:. Ani nevim kolik jich je :lol:.Za rok to je x kabelek za x penez :oops:.
V cene tak od 400 Kc az do tech 20 tisic, mam psanicka, crossbody, velke..
Znacky, HM, CK, Karl, Valentino, MK Guess, TH, Torry Burch, Bonaventura..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
1.5.22 23:09

Mám jednu, crossbody od tom Tailor. A na to, že ji mám od ledna, tak má osoupane rohy :cert:, a to se mi udělalo hned ze začátku… Stala asi 700. Jinak mám ještě plátěnou, ta stala asi 100, a jednu větší asi za 250 :lol:. Ale nosím jen crossbody, páč z ramena mi to prostě padá, a v ruce to nosit nebudu. To bych ji někde zapomněla. K narozkám mám slíbenou koženou, tak uvidíme
Smrtelně mě al nebaví, ty věci z k tašky prendavat.. a beztak tam nosím prd :lol:.. akorát když jsem ještě chodívala na disko trisko tak jsem měla malou na klíče peníze a mobil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
2.5.22 12:40

Nemam žádnou :-D poslední jsem měla v 15 a zjistila, ze je to velmi nepraktické pro vše, co u sebe nosím :-D mám batoh, dvě brašny, jednu do školy, jednu pro dítě na věci a pak „žebradlo“ na peněženku a mobil. Ale cenově, třeba batoh stal skoro 3 tisíce, brašna star wars taky tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí