Kabelky, tašky - jak skladovat

23847
11.10.10 16:06

Kabelky, tašky jak skladovat

Prosím, poraďte mi nějaký vychytaný a přehledný systém na ukládání kabelek, tašek, batohů co zrovna nenosíme. Bohužel, nic než obr krabici, ve které se musím neustále přehrabovat jsem nevymyslela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.10.10 16:54

já je mám ve skříni, moc jich ani nemám, takže zatím nemám problém s přehrabováním a vše je hned po ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
11.10.10 17:01

ty co nepouzivam mam ve skrini, ty co nosim casteji - treba poslednich 10 mam na takovejch hackach, ktery sem pridelala na celou stenu v presini a na ni mi vysi ruzne rozvesene. Vypada to ii celkem dobre … (barva steny svetle zelena a bile vetvicky ve kterych jjsou jakoby ty hacky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
12.10.10 21:45

Obr krabice s kolečky (z Ikey) uložená v šatně :mrgreen: …kdyby někdo vymyslel něco praktičtějšího, tak se také ráda inspiruji! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.10.10 09:50

Hmm, zkusím to narvat do poličky, jestli to tam bude držet a nevypadne, líp by se v tom hledalo. Ty háčky jsou dobrý nápad aspoň na ty nejpoužívanější. Díky všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ylca
30.12.11 00:52

Jestliže máte více kabelek u sebe, skladujte je raději odděleně od sebe tak, aby nedošlo k jejich vzájemnému zabarvení nebo poškrábání. Pokud svoji kabelku delší dobu nenosíte, je dobré ji uschovávat v igelitovém sáčku a před uložením ji vycpat bavlněnými hadry či papírem tak, aby si kabelka vždy uchovala svůj tvar. Tohle jsem sice nenapsala já, našla jsem to na ikabelce.cz ;-) ale v podstatě se pod to podepisuju. Už se mi jednou stalo, že se mi kabelky od sebe zabarvili a musela jsem s tím do čistírny. Rády to dělají barvené kožené kabelky, eko kůže moc ne, ale tak pravá kůže je pravá kůže 

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.11 07:15
ylca píše:
Jestliže máte více kabelek u sebe, skladujte je raději odděleně od sebe tak, aby nedošlo k jejich vzájemnému zabarvení nebo poškrábání. Pokud svoji kabelku delší dobu nenosíte, je dobré ji uschovávat v igelitovém sáčku a před uložením ji vycpat bavlněnými hadry či papírem tak, aby si kabelka vždy uchovala svůj tvar. Tohle jsem sice nenapsala já, našla jsem to na ikabelce.cz ;-) ale v podstatě se pod to podepisuju. Už se mi jednou stalo, že se mi kabelky od sebe zabarvili a musela jsem s tím do čistírny. Rády to dělají barvené kožené kabelky, eko kůže moc ne, ale tak pravá kůže je pravá kůže 

Co je to ekokuze?
Jinak teda, ja je mam v predsini nastosovane ve skrini, jeste spolu s jinymi vecmi, cas je v krabici a je to problem. Vzdycky si reknu, ze dalsi nee, ale nikdy to nevydrzim a dalsi joo. Ale mam samy levny z kozenky, sice pekny,, ale kozenky nebo z latky nebo jakoby sustaku.
Na vesacky v predsini nemam misto. Ve spajzu taky ne. Bydlim ve starem baraku,takze sklep je vlhkej, dari se tam akorat bramboram. Tak nevim.
Obcas nejakou vyhodim, to jediny je fakt ucinny.

• Citovat
  • Upravit
30.12.11 07:31

Jsem na to stejne..furu sportovnich a levnejsich tasek mam v megakrabici od Ikea,bohuzel nemam jinde v byte na ne misto bohuzel…skrin mam napranou jinyma vecma a predsin malinkatou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
30.12.11 09:23
Anonymní píše:
Co je to ekokuze?

Rozemleté ořezky pravé kůže, nanesou se na textil a používá se tam, kde pravá kůže (je levnější, samozřejmě obvykle méně kvalitní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.15 10:27

Ahoj, stydím se, proto anonym, prosím: právě jsem zjistila, že mám daleko víc kabelek, než jsem myslela, asi tak 30 ks. většinou mám levné z trhu, pár značkových, ve smyslu Samsonite. Už je nemam kam dávat, tak je chci proházet, ale nevím co s nima. Prodat? Za kolik? Věnovat? Kam prodat? Komu věnovat? Do kabelek patří i batohy, malé tašky přes rameno a batůžky. Škoda, že jsem si to finančně nespočítala už dřív, třeba by mě kabelkománie přešla…co mám dělat?

1. s těma kabelkama, báglama atd.
  2. se sebou, abych to už nenakupovala

díky za pochopení a za anonymity
kdo se považuje za kabelkomanika, at mi sem taky napíše, kolik jich cca vlastní a za jakou dobu je nasyslil…
díky.
a proč sem? už ani nevím, kam je skladovat…a jak…

• Citovat
  • Upravit
15575
2.4.15 10:33

Tak já bych vyřadila to co nepoužívám. Kabelky i batohy a tašky bych dala do charity nebo se poptat po známých jestli nechtějí. Ty značkové a zachovalé zkusit prodat nebo darovat. Prodat za minimálně poloviční cenu, když jsou onošené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
2.4.15 13:50
@Anonymní píše:
Ahoj, stydím se, proto anonym, prosím: právě jsem zjistila, že mám daleko víc kabelek, než jsem myslela, asi tak 30 ks. většinou mám levné z trhu, pár značkových, ve smyslu Samsonite. Už je nemam kam dávat, tak je chci proházet, ale nevím co s nima. Prodat? Za kolik? Věnovat? Kam prodat? Komu věnovat? Do kabelek patří i batohy, malé tašky přes rameno a batůžky. Škoda, že jsem si to finančně nespočítala už dřív, třeba by mě kabelkománie přešla…co mám dělat?
  1. s těma kabelkama, báglama atd.
  2. se sebou, abych to už nenakupovala

díky za pochopení a za anonymity
kdo se považuje za kabelkomanika, at mi sem taky napíše, kolik jich cca vlastní a za jakou dobu je nasyslil…
díky.
a proč sem? už ani nevím, kam je skladovat…a jak…

Jako bych to psala já - taky jsem zjistila, že mám spoustu kabelek (asi též těch 30) a pravidelně nosím max 5. :roll:
Teď jsem se rozhodla vyřadit ty, co nenosím a dám je na charitu. Aspoň mě nebude tak moc tížit svědomí, kolik jsem za tolik kabelek uvalila peněz. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný