Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc si neumím predstavit jak mi někdo myje vlasy nad vanou…
Myslim ze ke kadernici neni potreba chodit tak casto (pokud nemáte jooo super krátký střih), aby jednou za ten cas nepohlidal deti jejich tatínek a mamka si poradne neodfrkla se vším komfortem ![]()
Jo, kadeřnici do baráku, to tak. Pak přijde nějaká taková a bude u nás doma hledat Dudínka a co já pak s ní?
@Jana.49 u nás to dělají - využívala jsem - když jsem si nechala naplétat copánky a podobné záležitosti na hodně hodin ![]()
Nevyužívám, jezdím ke kadeřnici domů
a užívám si to víc než v kadeřnictví - víc pokecáme, pohraju sis jejími zvířecími miláčky.
Ne nevyužívám, na rovinu mi řekla, že moje vlasy by v domácích podmínkách nezvládla a já o to ani nestojím, mám ráda celý ten proces když tam jdu
My teď využili a super, sice to není s kompletním komfortem jako v kadeřnictví, ale zas jsme ostříhaní všichni včetně dětí a neobtěžovali okolí hysterickými scénami.
@Mikys píše:
Me by se to libilo, nebyla jsem kvuli mimcu u kadernice tak 100let. Jen by to asi bylo mene pohodlne. Ja mam treba rada, kdyz mi v kadernictbi myjou hlavu a nad vanou v predklonu bych si to tak neuzila. A urcite bych chtela aby si sebou vzala svoje sampony a masky, aby me nesidila
Tak ve 100letech uz kadernici nepotrebujes
![]()
Nevyužila bych, měla jsem jednou a nebavila by mě po každé uklízet koupelna od vlasů, takhle to spojím s nákupem a kávou bez dětí.
@Jana.49
Neocenila bych to, spíš naopak, beru to jako relax, takže si do kadeřnictví ráda zajdu. Představa, že nemám pohodlí, kolem pobíhá dítě a ještě pak musím uklidit mě dost děsí.
Jakto že vám kadeřnice myje hlavu v předklonu? Snad existuje přenosné umyvadlo? to si pak opravdu žádný relax při mytí hlavy neužijete. A správně by každá kadeřnice měla mít své mycí a faxační prostředky a měla by po sobě uklidit, jinak jak říkáte pozvat si někoho domu a ještě po tom uklízet, to raději nic
Do budoucna urcite vyuziji. Doted jsem vice-mene sedela jako spravna „dojka“ doma
ale jako nekojici planuji manzela pravidelne doprovazet na spolecenske akce, takze na cesani idealni
ale myti, strihani a pod., to bych doma nemusela…
Jednou jsem takovou kadeřnici využila a už nikdy víc.. Prostě to není takový ten relax, kdy konečně vypadneš z domu, od plotny.. U kadeřnice si užívám každou minutu klidu a doma sem se těšila až bude hotovo a konečně odejde, takže asi tak..
Já bych to nevyužila. Ke kadeřnici se vždy těším, že budu mít od všech 2 hodiny klid a vypadnu z domu. Beru to jako relax, ne jen prostředek k tomu, abych lépe vypadala. Ale myslím, že je spousta lidí, kteří ocení kadeřnici až domů.
@cverunka Přesně tak.. A myslím že nejvíc to ocení důchodci a důchodkyně, pro který je už problém se někam dopravit.
@Zabak_kvak píše:
@cverunka Přesně tak.. A myslím že nejvíc to ocení důchodci a důchodkyně, pro který je už problém se někam dopravit.