Ocenili byste kadeřnici do domu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4457
20.6.14 12:00

Já bych to nevyužila. Ke kadeřnici se vždy těším, že budu mít od všech 2 hodiny klid a vypadnu z domu. Beru to jako relax, ne jen prostředek k tomu, abych lépe vypadala. Ale myslím, že je spousta lidí, kteří ocení kadeřnici až domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.6.14 12:04

@cverunka Přesně tak.. A myslím že nejvíc to ocení důchodci a důchodkyně, pro který je už problém se někam dopravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4457
20.6.14 12:04
@Zabak_kvak píše:
@cverunka Přesně tak.. A myslím že nejvíc to ocení důchodci a důchodkyně, pro který je už problém se někam dopravit.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.6.14 12:18

Myslím, že hodně matek spíše ocení, když někomu odloží dítko a vypadne do salonu, kde má chvíli klid. Služba by se ovšem mohla chytnout u seniorů, kteří jsou méně mobilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.6.14 12:23

Nevyužívám, ráda si dojdu někam, odkud opět vyjdu jak znovuzrozená a nemusím pro to udělat nic než někam dojít a zaplatit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
20.6.14 12:28

Myslím, že tuhle službu by využili starší lidé, kteří jsou hůř pohybliví. Známá tak chodí do rodin, ale jak říkám, jsou to starší lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
20.6.14 14:33

Nevyužívám. Pro mne je lepší užít si péči v kadeřnictví a na chvíli odejít z domu… Jednou ke mně moje kadeřnice přijela - foukala mi vlasy na ples. Ale jinak o bych o takové službě neuvažovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
20.6.14 14:44

Měla jsem takovou a bylo to fajn. Nemusela jsem řešit hlídání nebo kojení. Ted jí nemám a fakt mě to mrzí, bohužel najít někde termín, kde by mit o vyhovovalo a nenechala jsem tam majlant je asi nereálné no:(takže si vlasy dělám sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.6.14 15:11

Neocenila, ke kadeřnici chodím tak 1× za 3 roky.
Ale souhlasím, že pokud nebude moc drahá, lidé důchodového věku by to ocenili. Četla jsem rozhovor se Šeredovou, že Italky nemají doma šampony, protože si nechávají mýt vlasy v kadeřnictví, to zní moc příjemně, ale nevím, jestli by to neudělalo velkou díru do rozpočtu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
21.6.14 15:18

Neocenila bych to…
chodím každých 6 týdnů a je to pro mě relax…vypadnout, popovídat si…nechat o sebe pečovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.6.14 15:21

Přesně, taky ráda vypadnu z domu. Já jezdím k jedné naopak do jejího domu, tak jednou za 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
21.6.14 18:27

Kamarádka kdysi využívala, protože jí dávala kadeřnice v tom případě lepší cenu (bydlela blízko) - kámoška si umyla hlavu sama a kadeřnice se pak postarala o zbytek.

Určitě si tento druh služby také najde své zákaznice, ale nevím, jestli by to bylo na samostatnou živnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
12.8.16 09:51

Já bych to hodně ocenila - protože nemám hlídání pro syna a manžel hodně jezdí na služebky, takže jsem se začala barvit sama prostě podle času, kdy mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.8.16 09:55

@CokeLady já za návštěvu kadernice doma dávala cca 800, ale bylo to s melirem ;) jen za střih bych řekla tak 300? A teda moje si po sobě uklizela a používala vlastní kosmetiku :) jo a dojizdela asi 20km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.16 10:02

Hele to je hrozně individuální. Já to mám ke kadeřnici 10 minut hodně pomalou chůzí a za ostříhání se účtuje 80, takže dávám 100. Kdyby přišla ke mě, je to pro mě prd úspora, takže max. 200 (kdybych měla třeba problém s nohama a nutně musela být ostříhaná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová