Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ocenili by jste kadeřnici až do domu? Že by za vámi přijela domu a vy by jste se nemuseli za ní plahočit do kadeřnictví? Co podle váš je pro a proti? A má tady někdo nějaké zkušenosti?
@Jana.49 Kadeřnice ke mně chodila, ale musela použít naši koupelnu a neměla veškeré své vymoženosti. Koupelna mi samozřejmě nevadila, ale umývala mi hlavu v předklonu ve vaně. Pro je, že nemusím nikam jezdit a teď s dítkem je to nesmírně vyhovující, dítě je doma a může si hrát, nenudí se. Proti - nevím, nedělá mi žádné extra věci.
Mě jezdí kadeřit kamarádka kadeřnice a nebýt toho, tak asi vypadám jak čaramůra
Je to super, ale zase je fakt, že mě láká si někdy zajít ke kadeřnici, abych to měla se vším servisem, ale stejně se k tomu nedokopu ![]()
Sem tam využiju pro syna.
Mám pocit, že zjišťuješ, jestli budeš mít takhkle dostatek klientů. To i záleží na tom, jakou si k tomu uděláš reklamu, jak se odprezentuješ. Hodně důležité jsou i pozitivní reference.
Nevyužívám a ani o tom v budoucnu neuvažuju. Asi by mi vadilo, že by viděla mé soukromí, co kde mám jak uspořádané, že mám třeba někde neutřený prach atd ![]()
Já také nevyužívám, jít ke kadeřnici je relax, nechám děti doma, podrbu si s ní a určo je lepší mytí hlavy u ní, než ve vaně
.
Me by se to libilo, nebyla jsem kvuli mimcu u kadernice tak 100let. Jen by to asi bylo mene pohodlne. Ja mam treba rada, kdyz mi v kadernictbi myjou hlavu a nad vanou v predklonu bych si to tak neuzila. A urcite bych chtela aby si sebou vzala svoje sampony a masky, aby me nesidila ![]()
Jo a myslim, ze na rozjezd zabira, kdyz rozneses do schranek letacky a pripadne naky akcni ceny
Nevyužívám a ani mě to nenapadlo.Se dvěma dětma a mužem co je celý den v práci bych to uvítala. Bych třeba vypadala jako člověk.
Využila jsem 2* a uz nikdy víc. Ohnuta přes vanu, ještě po tom uklízet. Do toho hlídat dítě, aby neprekazelo. Když uz platím za službu, chci to mít se vším komfortem.
Nevyužila jsem, ale představuju si to zhruba tak, jak píše @soanpe
Pro mě je součástí toho „luxusu“ i fakt, že vypadnu z domova.