Ocenili byste kadeřnici do domu?

744
19.6.14 22:48

kadeřnice do domu

Ahoj, ocenili by jste kadeřnici až do domu? Že by za vámi přijela domu a vy by jste se nemuseli za ní plahočit do kadeřnictví? Co podle váš je pro a proti? A má tady někdo nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4009
19.6.14 22:52

Dela to spousta kadernic, alespon u nas. Ja nevyuzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
19.6.14 22:53

@Jana.49 Kadeřnice ke mně chodila, ale musela použít naši koupelnu a neměla veškeré své vymoženosti. Koupelna mi samozřejmě nevadila, ale umývala mi hlavu v předklonu ve vaně. Pro je, že nemusím nikam jezdit a teď s dítkem je to nesmírně vyhovující, dítě je doma a může si hrát, nenudí se. Proti - nevím, nedělá mi žádné extra věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.6.14 22:53

Já využívám ž určztě 4 roky a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
19.6.14 22:55

Mě jezdí kadeřit kamarádka kadeřnice a nebýt toho, tak asi vypadám jak čaramůra :mrgreen: Je to super, ale zase je fakt, že mě láká si někdy zajít ke kadeřnici, abych to měla se vším servisem, ale stejně se k tomu nedokopu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
19.6.14 23:01

Sem tam využiju pro syna.

Mám pocit, že zjišťuješ, jestli budeš mít takhkle dostatek klientů. To i záleží na tom, jakou si k tomu uděláš reklamu, jak se odprezentuješ. Hodně důležité jsou i pozitivní reference.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
19.6.14 23:04

Nevyužívám a ani o tom v budoucnu neuvažuju. Asi by mi vadilo, že by viděla mé soukromí, co kde mám jak uspořádané, že mám třeba někde neutřený prach atd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
19.6.14 23:09

Já také nevyužívám, jít ke kadeřnici je relax, nechám děti doma, podrbu si s ní a určo je lepší mytí hlavy u ní, než ve vaně :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
19.6.14 23:10

Me by se to libilo, nebyla jsem kvuli mimcu u kadernice tak 100let. Jen by to asi bylo mene pohodlne. Ja mam treba rada, kdyz mi v kadernictbi myjou hlavu a nad vanou v predklonu bych si to tak neuzila. A urcite bych chtela aby si sebou vzala svoje sampony a masky, aby me nesidila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.6.14 23:10

Využívám, chodí ke mě. Je to fajn, že tu můžu mít obě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
19.6.14 23:11

Jo a myslim, ze na rozjezd zabira, kdyz rozneses do schranek letacky a pripadne naky akcni ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.6.14 23:18

Nevyužívám a ani mě to nenapadlo.Se dvěma dětma a mužem co je celý den v práci bych to uvítala. Bych třeba vypadala jako člověk.

• Citovat
  • Upravit
15404
19.6.14 23:24

Vyuzivam proto, ze jde o kamaradky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
19.6.14 23:25

Využila jsem 2* a uz nikdy víc. Ohnuta přes vanu, ještě po tom uklízet. Do toho hlídat dítě, aby neprekazelo. Když uz platím za službu, chci to mít se vším komfortem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
20.6.14 00:51

Nevyužila jsem, ale představuju si to zhruba tak, jak píše @soanpe
Pro mě je součástí toho „luxusu“ i fakt, že vypadnu z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová