Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, kdo chodíte, jaké brýle používáte? Začínám chodit do vertikálního a brýle se šňůrkou nejsou zrovna to pravé - chci jít opravdu do hněda a i ten můstek bude určitě vypálený. Našla jsem na webu pecky bez můstku, nebo různé jednorázové folie do solária, ale mám pocit, že budou na oku držet pouze v horizontálním soláriu. Jak to řešíte vy? Nechci chodit bez brýlí a zkazit si oči, ale zároveň bych nerada vypadala jako vypálená sova
Díky za odpovědí ![]()
Já jsem brýle nepoužívala, nemám pocit že bych si oči zkazila ![]()
ale s dovolením budu sledovat.
Já jsem brýle taky nepoužívala a myslím že oči mám v pořádku. Neznám nikoho kdo by je používal
.
Já z toho nemám dobrý pocit, co jsou ověřené věci, že při otevřených očí pouhých pár sekund už je to škodlivé a přes víčka je záření škodlivé již po minutě
Takže z toho mám docela strach, ale tohle mě fakt štve, nerada bych tam pak lovila po zemi ty pecky a podobně, kdyby to fakt nedrželo ![]()
A teda ještě, četla jsem i diskuze, kde psaly, že brýle se šňůrkou nosí, jsou čokoládové a vypáleno nemají
to už jde pak asi mimo moje chápání ![]()
@Janinna23 nesmíš číst všechny články…kdybych se měla řídit dle toho co kdo napíše, byť odborník, nevyjdu z domu ![]()