Brýle do solária

1254
19.6.14 09:57

Brýle do solária

Ahoj, kdo chodíte, jaké brýle používáte? Začínám chodit do vertikálního a brýle se šňůrkou nejsou zrovna to pravé - chci jít opravdu do hněda a i ten můstek bude určitě vypálený. Našla jsem na webu pecky bez můstku, nebo různé jednorázové folie do solária, ale mám pocit, že budou na oku držet pouze v horizontálním soláriu. Jak to řešíte vy? Nechci chodit bez brýlí a zkazit si oči, ale zároveň bych nerada vypadala jako vypálená sova :) Díky za odpovědí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
19.6.14 10:11

Já jsem brýle nepoužívala, nemám pocit že bych si oči zkazila :-)

ale s dovolením budu sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
19.6.14 12:52

Já jsem brýle taky nepoužívala a myslím že oči mám v pořádku. Neznám nikoho kdo by je používal :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
19.6.14 13:05

Já z toho nemám dobrý pocit, co jsou ověřené věci, že při otevřených očí pouhých pár sekund už je to škodlivé a přes víčka je záření škodlivé již po minutě :think: Takže z toho mám docela strach, ale tohle mě fakt štve, nerada bych tam pak lovila po zemi ty pecky a podobně, kdyby to fakt nedrželo :D

A teda ještě, četla jsem i diskuze, kde psaly, že brýle se šňůrkou nosí, jsou čokoládové a vypáleno nemají 8o to už jde pak asi mimo moje chápání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
19.6.14 13:10

@Janinna23 nesmíš číst všechny články…kdybych se měla řídit dle toho co kdo napíše, byť odborník, nevyjdu z domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová