Rowatinex pomohl někomu?

Kačabka711
18.6.14 14:29

Me moc pomohl a pomaha mam ho porad doma pri ruce ted jsem ho dlouho nemusela použít ale nedám na něj dopustit ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kačabka711
19.6.14 13:55

Přímo na kameny jsem ho neměla, ale měla jsem časté záněty, byla jsem kvůli tomu i hospitalizovaná a léčená na urologii, užívala jsem ho dlouhodobě a teď jsem úplně bez obtíží. Ale jak říkám, mám ho vždy doma, a jak mile cítím, že se necítím ve své kůži tak si ho preventivně týden užívám a mám klid (ťuk ťuk=o)).

• Citovat
  • Upravit
2182
16.2.16 17:15

Pomohl a pomaha, skoda, ze ho tak malo lidi zna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
21.2.16 14:12

Můžu se zeptat, když vás chytne močák, jak dlouho ten rowatinex brát? Nemám kapky, ale takové bobulky, ale je to stejné. Píší tam 3-4 denně po jídle, ale nepíší jak dlouho a v lékárně mi řekli, že na dlouhodobé užívání je spíš Urinal nebo Uroval manosa, a ne rowatinex. Tak právě vůbec nevím a lidi ho asi neznají, protože nikde nemohu nic najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
17.7.21 01:50

Mam ho pořád doma - pro jistotu, a jak cítím náznak (měla jsem zánět močáku už tak minimálně 20× - poznám to spolehlivě), tak vezmu tabletku před spaním + ještě k tomu Blokurima (sáčky - rozpouští se ve vodě) a pak další den s několikahodinovými rozestupy 3-4 tabletky Rowatinexu a jsem zas cajk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová