Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ráda bych se zeptala, zda tu někdo podstoupil plastiku prsou se zjištěnou vrozenou vadou trombofilie. Chtěla bych jít na modelaci včetně augmentace, ale toto mne stále drží v pozadí, jelikož mám strach z toho, jaké komplikace během i po zákroku by mohly nastat.
Pokud je tu někdo, kdo plastiku podstoupil a chtěl by se podělit o zkušenosti, budu velmi ráda ![]()
@wandilek poradila bych se na hematologii popřípadě s plastickým chirurgem..nejspíš bude nutné něco na ředění krve
Myslím, že to je stejné jako jakákoliv operace.
Nevím o jakou vadu u tebe jde, ale dostaneš injekce na srážení a punčochy
Na hematolce mi řekli, že podstoupit můžu, že na 6 týdnů dostanu heparin na ředění. Mám spíše strach z toho, zda se třeba někomu půl roku po operaci nedělaly sraženiny okolo implantátů a takové neřesti ![]()
Psala jsem si na mnoho klinik a polovina mi operaci nedoporučují, jeden nejmenovaný doktor dokonce napsal SZ s tím, že pokud si vážím života, nemám do operace jít, proto bych ráda znala nějaké zkušenosti od někoho, kdo podstoupil s leidenskou mutací, kterou mám ![]()
@wandilek tak i ta leidenka má několik variant, a není leiden jako leiden.. záleží, jak těžkou formu máš.. tím heparinem by se ty sraženin dělat neměli, právě proto se píchá..
já si píchala 5m fraxík a mě třeba po něm brněli ruce, a nebo se mi dělaly záněty dání, které normálně nemívám ![]()
@xsaleen ja teda fraxiparin taky pichala půl roku a bez problémů, bylo to v těhu, ale žádnou operaci za sebou ještě nemám, proto mám celkem strach. jsem zvědavá, co mi řeknou na konzultaci, snad to bude všechno v pohodě a budu moct jít
@wandilek já právě píchala kvůli IVF, první těhotenství bylo i bez toho (nevědělo se to), ted jsem píchala už se stmulací a dělalo se mi toto
@wandilek myslím, že by tomu měl líp rozumět hematolog než plastický chirurg.
Také jsem zvažovala ale pak jsem od toho uspoupila ale ne z duvodu LM.
já jsem po ZT a měla jsem mit hepain jen 7 dní po