Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chodíme i když je míň, ale voda má zase nějakých 30°C, já bych jí klidně pustila - to ale musíš vědět ty jak moc máš odolný dítě a jak teplo je u vás. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj dcera se chce pořád cachtat v bazénku akorát nevím jestli není na koupání zima máme tu 21 ale zase slunečno. Chodite do bazénu jen když jsou opravdu ty tropy nebo i teď?
proč proboha anonymně???
Jinak ne, dneska bych do bazénku dítě nedala, i kdyby se stavělo na hlavu a odráželo ušima. Tedy pokud se bavíme o bazénku venku. Jestli se chce cachtat, tak mu večer napusť vanu, teplou samozřejmě.
@Anonymní píše:
Ahoj dcera se chce pořád cachtat v bazénku akorát nevím jestli není na koupání zima máme tu 21 ale zase slunečno. Chodite do bazénu jen když jsou opravdu ty tropy nebo i teď?
teď ne, je zima.
Aha ani jsem si nevšimla že sem tam něco zaškrtla anonymně
jo
ona právě dělá,,scény,, ze to je n ěco. ![]()
@yasmine5 koik jí je? Vážně by se jí nedalo vysvětlit, že večer?
Ne, nepustila bych jí, ještě je na koupání zima. Navíc típ tuplem, že dělá scény, aby si nezvykla, že když bude dělat vyrvál = ustoupím a dostane. Pak si bude vyřvávat kde co.
Já bych nepustila… U nás je teda nádherně (okres Kolín), ale myslím, že to na koupání není.
U nás je krásně - sluníčko, modrá obloha, sem tam mráček… do velkého bazénu děti lezly od malička cca od 24st vody, do malého bazénku častěji i když jsme se my dospělí nekoupali, protože nám bylo zima. Do malého bazénku jsem jim přidala teplou vodu a pokud bylo venku jako dneska, tak se cachtali. Ale já mám lachtany, kteří se vloni koupali v září v 16tistupňové vodě
No já, pokud je bazén na sluníčku, bych při této teplotě vzduchu na chvíli do vody nechala jít. Ale jestli ty jsi jí řekla, že ne a ona kvůli tomu dělá scény, tak už bych neustupovala a stála si za svým.
Záleží i na větru. Na sluníčku je teplo docela, ale dost fouká u nás a když se zatáhne tak nic moc, takže do velkého bazénu bych nedala. Jinak malý bazének na sluníčku jim napouštím, ale mají to spíše na cachtání jen tak ne na koupání.
Dnes ne, je zima, sice slunečno, ale dost fouká.
co je na tom anonymního?? ![]()