Při jakých teplotách s dětmi do bazénu?

Anonymní
18.6.14 11:18

při jakých teplotach s dětmi do bazénu?

Ahoj dcera se chce pořád cachtat v bazénku akorát nevím jestli není na koupání zima máme tu 21 ale zase slunečno. Chodite do bazénu jen když jsou opravdu ty tropy nebo i teď?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6623
18.6.14 11:23

Chodíme i když je míň, ale voda má zase nějakých 30°C, já bych jí klidně pustila - to ale musíš vědět ty jak moc máš odolný dítě a jak teplo je u vás. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.6.14 11:24
@Anonymní píše:
Ahoj dcera se chce pořád cachtat v bazénku akorát nevím jestli není na koupání zima máme tu 21 ale zase slunečno. Chodite do bazénu jen když jsou opravdu ty tropy nebo i teď?

proč proboha anonymně???
Jinak ne, dneska bych do bazénku dítě nedala, i kdyby se stavělo na hlavu a odráželo ušima. Tedy pokud se bavíme o bazénku venku. Jestli se chce cachtat, tak mu večer napusť vanu, teplou samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.6.14 11:31
@Anonymní píše:

teď ne, je zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
18.6.14 11:33

Aha ani jsem si nevšimla že sem tam něco zaškrtla anonymně :-) jo :roll: ona právě dělá,,scény,, ze to je n ěco. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.6.14 11:34

@yasmine5 koik jí je? Vážně by se jí nedalo vysvětlit, že večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
18.6.14 11:39

Ne, nepustila bych jí, ještě je na koupání zima. Navíc típ tuplem, že dělá scény, aby si nezvykla, že když bude dělat vyrvál = ustoupím a dostane. Pak si bude vyřvávat kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
18.6.14 11:39

My 25+, min mi prijde zima na bazen :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15404
18.6.14 11:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
18.6.14 11:50

Já bych nepustila… U nás je teda nádherně (okres Kolín), ale myslím, že to na koupání není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
18.6.14 12:01

U nás je krásně - sluníčko, modrá obloha, sem tam mráček… do velkého bazénu děti lezly od malička cca od 24st vody, do malého bazénku častěji i když jsme se my dospělí nekoupali, protože nám bylo zima. Do malého bazénku jsem jim přidala teplou vodu a pokud bylo venku jako dneska, tak se cachtali. Ale já mám lachtany, kteří se vloni koupali v září v 16tistupňové vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
18.6.14 12:09

No já, pokud je bazén na sluníčku, bych při této teplotě vzduchu na chvíli do vody nechala jít. Ale jestli ty jsi jí řekla, že ne a ona kvůli tomu dělá scény, tak už bych neustupovala a stála si za svým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.6.14 12:15

Záleží i na větru. Na sluníčku je teplo docela, ale dost fouká u nás a když se zatáhne tak nic moc, takže do velkého bazénu bych nedala. Jinak malý bazének na sluníčku jim napouštím, ale mají to spíše na cachtání jen tak ne na koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
18.6.14 12:17

Dnes ne, je zima, sice slunečno, ale dost fouká.

co je na tom anonymního?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
18.6.14 12:51

Dneska fakt ne je zima a u nás i dost fouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová