Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chci se zeptat jaké kadeřnictví v Havlíčkově Brodě by jste mi doporučili? Hlavně nějakou šikovnou, moderní a taky kde stříhaj a barví za dobrou cenu.
Děkuji za odpověd.
@Pipo123 v uličce u mlýna, jakoby zboku u Ety v dolní ulici, v salonu Matrix Lenka Hájková, je jí 22let a já jsem s ní max spokojená, střih a melíry mám nejdráž za 450,–
Na Humpolecký ulici ve fitku Kučírek, jmenuje se Adamcová, barva, střih 470, melír nevim
Výborný kadeřník je Jirka Pešek - má salon v bývalém Pleasu (u Billy), ale momentálně má plno, nepřibírá, ale má tam teď nově holku-kolegyni, takže výhledově by zase mohl přibírat nové zákaznice…
pak ještě můžeš zkusit Anetu Ráslovou v Baukomplexu, ta je taky šikovná a má rozumné ceny ![]()
Já byla strašně moc spokojená s touto kadeřnicí
Dolní 155
Havlíčkův Brod
580 01 Havlíčkův Brod 1
vchod nad drogerií Schlecker
Petra Soukupová
Dělala mi i účes na svatbu a dělá moc hezké střihy…chodí tam i kamarádky.
@kabab píše:
Dolní 155
Havlíčkův Brod
580 01 Havlíčkův Brod 1
Petra SoukupováDělala mi i účes na svatbu a dělá moc hezké střihy…chodí tam i kamarádky.
dobrá, možná trochu dražší
@medvidekpu No ceny už nevím, já tam chodila před třemi roky
a byla jsem tam jednou minulý rok. Když já se dostanu tak jednou za rok mám pocit
Takže mi to pak tak nevadí, když to stojí víc ![]()
@kabab píše:
@medvidekpu No ceny už nevím, já tam chodila před třemi rokya byla jsem tam jednou minulý rok. Když já se dostanu tak jednou za rok mám pocit
Takže mi to pak tak nevadí, když to stojí víc
to je jasný, já musím každých 6 až 8 týdnů, jinak jsem šedivá jak myš, tak na cenu trochu koukám
@kabab píše:
Dolní 155
Havlíčkův Brod
580 01 Havlíčkův Brod 1
Petra SoukupováDělala mi i účes na svatbu a dělá moc hezké střihy…chodí tam i kamarádky.
Já k ní chodím taky. Je dobrá a mě přijde levná, protože mám srovnání s Prahou - i když na Havlíčkův Brod je asi trochu dražší. Podle mě je ale nejlepší kadeřnice v Brodě v salonu Lakšmí, ale ta je mnohem dražší.
Poradí mi někdo prosím kadeřnici v Havl. Bordě, Chotěboři, která umí pěkný, platinový melír? děkuji